FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 13
honeys spune:
Rica, mamica draga de fetita cu codite, ti-am zis c-o s-o iubesti?
FELICTARI draga mea, m-am gandit ieri la tineee.
Pup si vb noi
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
alilumi spune:
tinuta,
pup mamica ce s-a linistit si fetitza cuminte si dolofana din burtica! nu am ajuns la fundeni, acum umblu dupa niste acte, va urma peste 2-3 saptamani cerclajul... incerc sa le iau pe rand...
ari, cum mai esti, ce mai faci?
qiao, sunt cu sufletul la gura... alte comentarii sunt de prisos...
mikado, pumnii stransi pentru tine!
rica,
cum am mai spus, ce este al fiecaruia dintre noi, e pus de-o parte! Doamne Doamne vegheaza si rasplateste eforturile tuturor!
Eu intotdeauna mi-am dorit doi copii (bine, cand eram mai mica, imi doream vreo 4, spre disperarea mamei care abia astepta sa cresc si sa realizez ce inseamna). Si vorbeam cu sotul (deocamdata la modul ipotetic dar serios), ca ce frumos ar fi sa avem acum un baietel si sa adoptam o fetita peste vreo 3 ani, cand ne terminam si casa de construit... Acum, cine stie?! Speram sa ne indeplinim visul...
daca nu ne reusea fiv-ul acesta, ne mai propusesem o ultima incercare (desi si despre asta am spus ca este ultima), dupa care ne-am fi indreptat cu pasi repezi si siguri spre adoptie. dar cred ca depinde si de planurile lui DD pentru fiecare dintre noi...
doamne luptatoare si victorioase
( 15 + )
QiaoBing spune:
rica m-am tot gandit ieri la tine. Azi mi s-a luminat fata cand am citit. Ma bucur enorm pentru voi si pentru ea. Si noi ne-am gandit serios la varanta adoptiei, asteptam sa vedem ce rezultat avem acum. Ma si amuz cand ma gandesc ca eu am planuri ce o sa fac deca nu iese nimic. Mai greu o sa fie daca reusim, atunci cred ca o sa tremur ca un iepuras de la un termen la altul.
ali TU alergi dupa acte ? mananci bataita !
Nasti, Angelica, pestic, mikado, tinuta, ari, arabella, rammy, corry, honeys, maripet, mirela, anna, maruscha, roxana ... fac un efort de memorie sa nu uit pe nimeni, dar nu cred ca imi iese
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
fetelor, eu m-am cantarit ieri si fata de ET care a fost vinerea trecuta am cu 2,5 kg mai putin
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
qiao,
ai slabit de emotii! lasa, ca pune mamica pe ea loc in urmatoarele lunishoare, asta daca nu are un prim trimestru cu greturi...! si nu, nu ma incumet sa umblu singurica dupa acte... am sotul pe post de sofer!
( 16 + )
QiaoBing spune:
ali cred ca de la cate lichide beau si, implicit scot, am eliminat din organism surplusul. La ET eram de parca bausem un diuretic, vezica sa pocneasca, dar eu nu bausem multe lichide. Bine, stand acasa nici nu am mancat asa cum as fi facut-o daca mergeam la servici, ca daca nu am activitate nu consum si nici organismul nu cere prea mult, modestul ! Sper doar sa nu ii afecteze pe aia micii.
honeys spune:
Qiao pana la urma clexane de cat faci acum? Ai mai ajuns la Fundeni?
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
QiaoBing spune:
honeys fac de 0,4. La Fundeni o sa ma duc dupa ce fac testul, daca iese pozitiv, ca sa repet AntiFXa.
pestic ai PM
Anastasia_7 spune:
Anna, nu sunt necajita ca nu au vrut sa ma interneze...nici vorba. Am inteles ca daca mi-au facut perfuziile alea 2 zile la rand, plus injectii de acasa si ce mai iau eu acum, pot sa-mi fac tratamentul si acasa, cu conditia sa stau cat pot de cuminte. Despre injectiile de maturare a plamanilor nu mi s-a spus de doctorita nimic, mi-a spus Albu de ele la tele. azi...Alta mare suparare am avut eu, sunt fete aici in cursul tratamentelor de stimulare sau in asteptare de vesti minunate, vreau sa citeasca numai lucruri bune si frumoase sau macar neutre in perioada asta si nu vreau acum sa povestesc tot, ca se ajunge la cuvinte grele. o sa va povestesc tot dupa ce termina si Angelica schema si perioada de asteptare, va promit. Ca idee de umor englezesc pt cum a decurs la mine cam toata sarcina si cum e la final, atat pot rezuma, ca am ramas fara doctor 3 saptamani de acum incolo si nu am voie sa nasc in perioada asta am aflat asta saptamana asta direct de la doctor. daca ma apuca nascarea in astea 3 saptamani am un nr de telefon si un nume la care sa apelez, dar nu am auzit nimic de persoana asta pana acum, nici pe net nu am gasit mare lucru decat minusuri.si ma voi opri cred la dr lui Rammy, saptamana aceasta se va duce sotul sa vb cu el la spital.sa nu fiu chiar in plop detot. eu nu am vrut si nici nu am fost pusa in situatia de a schimba dr pe ultima suta de metri, macar la capitolul asta stateam linistita, ci m-am trezit in situatia asta cand m-am dus sa vad ce se intampla de ma doare asa burta, spatele, etc.si am fost anuntata ca fapt divers, de "buna dimineata" voi reveni cu mai multe pe subiectul asta mai tarziu...Fetitele ce mai fac, Anna? Au inceput sa faca nazdravanii din gesturi, priviri?
Rica, ma bucur de nu mai pot pt tine, pt voi! Esti mamica, gata! Asa simti, asa vorbesti, asta emana din cuvintele tale!
Qiao, abia astept intalnirea la medlife de pe 3! sa fie una mare, lacrimogene de fericire si emotie!
Rammy, Angelica,Tinuta,Mikado,Pestic va multumesc mult, fetelor!
Va pup pe toate, pe toate si eu si puii!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
33+ cu 2
miruna1980 spune:
dragele mele doamne curajoase,va pup si va doresc numai reusite! Anastasia,ma bucur ca esti mai bine fizic....ai intampinat atatea greutati in sarcina,dar cu credita si cu ajutorul Celui de Sus ai ajuns pana aici....sunt convinsa ca te va supraveghea in continuare si-ti va scoate in cale dr potrivit si vei naste la timpul potrivit.Iti doresc sanatate si numai bine. Qiao,a trecut deja o sapt,mai ai putin si vom topai toate de bucurie....o sa vezi...nu-ti fa grijo cu kg si eu am slabit imediat dupa ET....si nici pana acum nu am pus nimic....sa-ti iei vitaminele date de dr.Baftaaaa! Rica,ma bucur enorm pt reusita si sa fie intr-un ceas bun intalnirea cu mititica. Felicitari celor ce au reusit sa ramana insarcinate natural si bafta celor in focuri. Sa auzim numai de bine