FIV cu dr Dragos Albu 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miruna

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

honeys fac de 0,4. La Fundeni o sa ma duc dupa ce fac testul, daca iese pozitiv, ca sa repet AntiFXa.

Qiao cand ai facut primul anifxa? Cate injectii aveai facute si dc adaugasei progesteronul. Cat a iesit?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Anna, nu sunt necajita ca nu au vrut sa ma interneze...nici vorba. Am inteles ca daca mi-au facut perfuziile alea 2 zile la rand, plus injectii de acasa si ce mai iau eu acum, pot sa-mi fac tratamentul si acasa, cu conditia sa stau cat pot de cuminte. Despre injectiile de maturare a plamanilor nu mi s-a spus de doctorita nimic, mi-a spus Albu de ele la tele. azi...Alta mare suparare am avut eu, sunt fete aici in cursul tratamentelor de stimulare sau in asteptare de vesti minunate, vreau sa citeasca numai lucruri bune si frumoase sau macar neutre in perioada asta si nu vreau acum sa povestesc tot, ca se ajunge la cuvinte grele. o sa va povestesc tot dupa ce termina si Angelica schema si perioada de asteptare, va promit. Ca idee de umor englezesc pt cum a decurs la mine cam toata sarcina si cum e la final, atat pot rezuma, ca am ramas fara doctor 3 saptamani de acum incolo si nu am voie sa nasc in perioada asta am aflat asta saptamana asta direct de la doctor. daca ma apuca nascarea in astea 3 saptamani am un nr de telefon si un nume la care sa apelez, dar nu am auzit nimic de persoana asta pana acum, nici pe net nu am gasit mare lucru decat minusuri.si ma voi opri cred la dr lui Rammy, saptamana aceasta se va duce sotul sa vb cu el la spital.sa nu fiu chiar in plop detot. eu nu am vrut si nici nu am fost pusa in situatia de a schimba dr pe ultima suta de metri, macar la capitolul asta stateam linistita, ci m-am trezit in situatia asta cand m-am dus sa vad ce se intampla de ma doare asa burta, spatele, etc.si am fost anuntata ca fapt divers, de "buna dimineata" voi reveni cu mai multe pe subiectul asta mai tarziu...Fetitele ce mai fac, Anna? Au inceput sa faca nazdravanii din gesturi, priviri?
Rica, ma bucur de nu mai pot pt tine, pt voi! Esti mamica, gata! Asa simti, asa vorbesti, asta emana din cuvintele tale!
Qiao, abia astept intalnirea la medlife de pe 3! sa fie una mare, lacrimogene de fericire si emotie!
Rammy, Angelica,Tinuta,Mikado,Pestic va multumesc mult, fetelor!
Va pup pe toate, pe toate si eu si puii!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

33+ cu 2

Iubita mea ,inca mai ai putere sa te gindesti si la mine ,noi am vb mult la telefon ,sti ca mai nelinistita stau daca nu aflu adevarul despre starea ta ,asa ca ,descarcate aici iubita ,eu oricum merg inainte ,si este ok sa stim si plusurile ,dar si minusurile din MED LIFE.Cred ca sti ca sprijinul meu il ai neconditionat ,te sustin ,si te iubesc ca pe sora mea ,traiesc odata cu tine toate emotiile,pling odata cu tine,si deasemenea ne-am bucurat impreuna atunci cind am avut motive de bucurie .Te pup ,te sting in brate strins ,strins ,si ma rog la DUMNEZEU ca puiuti tai sa mai reziste la mami acolo la caldurica ,ti-am zis la telefon ,ca visez clipa cind o sa ma suni ,si o sa imi spui ca ai nascut ,ca esti ok ,si ca iti ti puiuti sanatosi tun in brate ,alt final eu nu accept,si sunt sigura ca nu va ramine un vis ,ci se va transforma intr-o frumoasa realitate !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Angelica la semnatura ta scrie ca iei vitamina E 3/zi , cate mg inseamna? Mi se pare foarte mult, cine ti-a recomandat doza?

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Dr Uscatescu mi-a recomandat .............!

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Asa am luat in schema de la inseminare .
Acum iau 1 femibion,1 acid folic ,1 vit e,1 magme atit ................deocamdata

Rajneesh

Mergi la inceput

Angelica si 1/zi e mult, dc iei 1/zi iei doar primele 10 zile ale CM dc nu iei o zi da una ba. Mai are fi femibion 15mg vit E.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sper analiza am facut-o dupa o luna de injecatre cu Clexane, cu o saptamana inainte de punctie, deci inca nu aveam si progesteronul. mi-a iesit 0,17 la 10 ore de la injectie, iar dr U nu a comentat pe mail nimic legat de ea. a zis doar ca la 48 de ore dupa ET marim doza, dar nu a spus la cat si nici nu mi-a mai raspuns la mail. am intels ca a avut ceva probleme cu mama dansei si nu am mai insistat. ii propusesem in ultimul mail sa refac AntiFXa dupa ce introduc si progesteronul si pe urma sa vedem daca o modificam sau nu, sa nu cad in extrema cealalata, eu avand in familie antecedente si de AVC hemoragic (tata)
Nu stiu daca e un "mit" sau nu, dar tot aud ca se face dupa min 10 zile de Clexane. Eu o sa o repet daca am test pozitiv.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa ai test pozitiv
Eu nu o pot face decat la synevo cu rez dupa 10 zile si o gramada de bani. Imi vine sa ma cazez langa Fundeni

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

in legatura vit. e, si au am vorbit zilele trecute cu un dr. gineco. si a spus ca daca este forte se ia o pastila pe zi timp de 10 zile, daca este simpla, atunci una pe zi, timp de 15 zile.
ii aratasem un articol despre cresterea endometrului care presupunea sa iau vit. e 300 mg/zi.
mie la fiv 2 nu mi-a spus nimeni sa fac anti fxa. poate rezultatul ar fi fost altul. si am facut si progesteron injectabil

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput