FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 12
QiaoBing spune:
ari si eu am ovarul stang f aproape de uter, motiv pt care la una din sarcini incepuse sa ma cam inghionteasca pt ca crestea uterul. o destepata de dr, dupa ce am pierdut ultima sarcina si m-am dus la o eco de z12 parca ma luase ca e pozitionat aiurea, ca ceva il trage acolo si ca nu am cum sa raman insarcinata. si eu tot ii ziceam ca tocmai ce am fost si inca natural si ca stiu de pozitia lui de la sarcina anterioara.
ali eu incerc de vreo cateva zile sa nu ma gandesc de ce anume stau acasa (e metoda mea de protectie). asta de cand m-au mai lasat intepaturile si balonarile alea urate, pot sa ma misc normal si pot sa ma detasez de problema. in mare imi iese. o sa fie mai greu in prima zi de serviciu cand or sa se uite toti intrebatori la mine si sigur cineva nu isi va putea stapani curiozitate si o sa puna intrebari. chiar daca nu stiu decat strict colegii din birou, adica 3 persoane, sunt sigura ca s-a dus vestea de ce anume lipsesc.
Azi ies si eu din casa. s-a decis sotul sa lucreze de acasa (in consecinta nu am acces la calculator) si ma scote si pe mine putin la aer. Trebuie sa ma imbrac ca in 10 min e gata cu deszapezitul si plec pa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Vin si eu dupa "cortina", ma scuzati, fetelor, imi cer scuze la toate care m-ati sunat, mi-ati trimis sms sau pm-uri sau mi-ati incurajat aici pe forum si nu am raspuns la timp. Am trait in cateva zile tot stresul de dinainte de FIV, din schema de FIV, plus tot stresul din timpul sarcinii, toate ridicate la puterea a doua.... Va multumesc din suflet
Dana, te felicit cu lacrimi pentru minunea pe care ai trait-o si o traiesti, sa ai o sarcina usoara, plina de sentimente de vis, iar tu si bebeul sa fiti sanatosi!
Rica, m-ai emotionat mult cu gestul tau si decizia voastra, imi imaginez ce emotie traiesti stiind ca va veti intalni cu un pui de om care s-ar putea sa fie puiul vostru pe viata. Alta veste minunata, alta minune.
Qiao, te astept acum pe tine cu vesti cu ochi, cand te duci tu la beta , am eu programarea la dr Albu, asa ca...o sa ne balbaim pe acolo pe holuri amandoua.
Despre mine, nici nu stiu ce sa mai spun, ca sunt asa, in stare de meduza, plostita detot...de voie, de nevoie, stau la pat toata ziua, dus la baie, mancat si atat. Singura "delicventa "pe care mi-am permis-o a fost sa bag la spalat toate hainutele puilor si sa imi ajut sotul sa ne facem bagajul de spital si mie si bebeilor. Dar tot plangand am facut si toate acestea, data fiind situatia actuala, de care imi e si frica la propriu sa mai amintesc aici pe forum...nu vreau sa dramatizez nimic, dar cred ca m-a ajuns picatura chinezeasca direct pe creier.
Astept un raspuns de la dr Albu maine si in functie de ce ne spune si el, la inceputul saptamanii viitoare il sun si pe dr Popescu ( dr lui Rammy) si, la fel, in functie de ce ne spune si el a treia varianta ar fi dr . Altesei
Va pup pe toate, cu bebei, cu burtici sau viitoare burtici cu tot
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
33+ cu 2
anna_a spune:
anastasia mai bine te-ai linisti, nu cred ca e asa grav daca nu te-au internat, pe mine m-au tinut internata tot de pe la 33 sapt pana am incheiat 36s si stii ca am schimbat si medicul la 34+s si desi fetele au fost mici, numai 1500g Eva au fost sanatoasa, din cate am citit baietii tai au ca 1700g parca
oricum nu conteaza kg, conteaza cate sapt au, iar 33s nu e rau deloc pt gemeni, daca ai facut injectiile alea de maturare a plamanilor esti ok chiar dc nasti acum
pt sectie neonato/pematuri cei mai buni ar fi cei de la Polizu, dar cum eu am plecat de la dr ala nu am cum sa te trimit la el; incearca sa vb cu Arabella eventual ca ea e asistenta acolo
cred ca si la Municipal e buna sectia de prematuri, acolo am nascut eu si erau si copii f mici la 28s sau chiar mai putin
care e totusi problema cu Filantropia si de ce nu te-au internat acolo?
mikado spune:
Hello viitoare burtici, burtici, mamici&pui
Qiaomultumesc pt. detalii. astept cu nerabdare sa vad dublu, rosu si dungat pe 3.02
aaa...la toate cele 4 ecocouri imi venea sa intreb, si halatul...unde-i halatul...si papucii cred ca doar in decembrie a fost promotie
rica, doar oamneii deosebiti pot adopta un un sufletel iti doresc sa se rezolve totul cat mai repede si sa-ti iei fetita acasa
ali, honey, lumimar multumesc
tinuta, sarcina usoara in continuare
dana, felicitari pentru sarcina! sa fie usoara, la termen cu bebelus grasun si sanatos.
anastasiatrebuie sa fie bine pentru voi si sigur puiutii tai mai stau la caldurica
am venit si eu cu vesti: ultima eco endo 7.16mm , progesteron 05, estradiol 853...concluzia: maine repet progesteronul si mai fac o zi de stimulare iar punctia nu va mai fi luni ci marti. acum cu Dumnezeu inainte, doar de el depinde sa se intample o minune.
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
mikado de ce repeti progesteronul ? stiu ca trebuie sa fie sub 1 si al tau e 0.5. oricum, si eu am avut o zi in plus de stimulare si punctia amanata de luni pe marti, deci nu iti face griji. la endo stai mai bine decat mine, sic ! cloceste acolo linistita la oute sa fie toate mature si sa dea embrioni fortosi !
Nasti ma tot gandesc la voi !
rica cum a fot intalnirea ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
mikado spune:
Qiao ma gandesc ca poate vrea sa se asigure ca nu o ia pe aratura ...da, dar tot micut este. eu tot i-am repetat lui dr. white ca am un pitic cu endometrul,sper sa mai creasca
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
rammy_79 spune:
Anastasia - pupici multi si stai cat poti de linistita, nici rufe la spalat nu mai baga. Eu asta am facut si dimineata mi s-a rupt apa...asa ca nimic inseamna....NIMIC de facut.
Ma gandesc la tine si ma rog ca totul sa se termine cu bine.
Am vazut ca ti-a scris cineva de Ploizu, intr-adevar au sectie buna de neonato, dar spitalul este jalnic, Municipalul este intr-adevar o optiune buna, dar parerea mea este sa ramai la Filantropia, conditiile sunt super, iar daca incapi pe mana lui Popescu, atunci sa stai fara nici o grija, e un adevarat om.
Te pup multa si astept vesti bune
rica69 spune:
Fetitelor dragutelor,
Va multumesc din suflet ptr cuvintele dragi si calduroase.
Ieri mi am cunoscut fetita, este a noastra.
Nu am cuvinte. Niciodata nu am trait asa un sentiment.
Sambata viitoare o voi lua acasa pentru weekend.
De abia astept. Sunt tare nerabdatoare.
Am ajuns la concluzia ca totul in viata se intampla cu un motiv.
ESTE PERFECTA!