FIV cu dr Dragos Albu 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna fete dragi,
Am intrat sa va spun ca am un beta de 593. Sarcina este mica, aproape 3 sapt. Maine repet beta sa vad daca se dubleaza.
Am inceput clexanul. M-am nenorocit. Ustura rau nenorocitul. AAAAAA sigur ca eu am frecat locul f bine dupa ce am scos acul. Dar acum... alta viata daca doar apas locul cred ca nu o sa ma mai usture asa. Qiao de ce zona speciala vb? Unde faci si nu te doare? Vreau sa stiu cand te testezi. Stai linistita. Eu acum 1 sapt cand m-am trezit si m-am ridicat din pat am avut aceeasi durere despre care vb tu. M-a tinut toata ziua si chiar si dimineata urmatoare. Nu stiu dar am un sentiment frumos in ceea ce te priveste.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

dana frumos beta il asteptam si pe cel de maine. eu trebuie sa fac pe 3 feb.
Imi pare rau ca am uitat sa iti mai repede sa nu freci. mie mi-a intrat in rutina si am uitat amanuntul. apropo de loc, eu inainte ma infigeam cu incredere in zona cu mai multa sunculita, sub linia buricului, crezand ca asa nici nu risc sa fac prea adanc sa ajung cine stie in ce (pitici pe creier, de ) si nici nu ma ustura. acum fac mai sus, cam in linie cu buricul. culmea, aici inca nu am facut nici o vanataie, dar nu e timpul pierdut.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Dana felicitari pt burtica!!!! Multa sanatate si 9 luni de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qiao, incearca sa te detasezi, cu gandul sa te duci la altceva. stiu ca e aproape imposibil, dar incearca.
la primul fiv, dimineata, inainte sa plec din buda, am mai fost odata sa ma inchin la sf. anton, am aprins o lumanare, am cumparat un pandativ cu sf. anton, mi l-am pus la gat, m-am rugat si am plecat. coborasem treptele, cand am simtit o campa usoara, apoi alta, am plecat fericita, spunand ca mi-a auzit rugaciunea si atunci se cuibareau embrionii (era ziua 5 de la et). dar beta a fost o.
la al doilea fiv, am avut crampe usoare mult timp. si imi spuneam ca acum am crampe pt ca se produc schimbari in endometru din cauza nidatiei.dar nici acum nu a fost, daca ET a fost pe 3 si menstruatia pe 25, nu se poate defini ce a fost acolo, iar cand am ramas insarcinata natural, nu am simtit absolut nimic, doar o sangerare maronie usoara si inainte de termen.
asa ca semnele de acest fel nu sunt de incredere; am crampe/nu am crampe inseamna ca sunt/nu sunt insarcinata
ne gandim la tine, si te
dana 2408, felicitari

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

simonia eu nu ma gandesc, zambeau fetele cu subinteles cand le-am zis cum ma simt si am vrut sa nu se entuziasmeze prea tare. Eu nu am avut nici un simptom la nici o sarcina ... doar ca "am stiut" ca s-a intamplat ceva. Testul a fost facut numai ca sa imi confirme banuiala.
Trece timpul surprinzator de usor stand acasa si nefacand altceva decat sa halaidui pe net despre retete, pasarele etc.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta,
astept vesti bune!

qiao, noi iti aratam astfel ca ne dorim pentru tine ceea ce iti doresti tu. treaba cu "semnele" nu este deloc vreo certitudine, dar e poate modul meu si al altora ca mine de a-ti arata suportul nostru... virtual...
si cine stie, daca ne inchipuim mai multe acelasi lucru, chiar o sa iasa!!! sa mai si zambim, ca daca suntem toate atat de serioase si atat "cerebrale", timpul ar trece un picutz mai greu. si asa grijile din sufletul celei in cauza, sunt suficiente!
lucrurile astea le stim prea bine multe de aici!

( 15 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza,
ali, aduc vesti bune. Bebitza are aproape 500gr. Inima ok, cordon ok, col ok(asa ca mai ridicam din restirictii)
dana, bravo mamica, beta foarte frumos. Referitor la clexane, si eu am reusit sa gasesc locuri miraculoase(mai in lateralul burtii). Este si mai nedureros si n-am mai facut nici vanatai asa mari).
qiao, eu am avut acele intepaturi prin z7-8 de la ET la FIV, Am stat 2-3 zile pe nospa. Chiar si la sarcina naturala am avut acea intepatura(de data asta nedureroasa, dar care mi-a dat sperante).
nasti, cum esti mamica? Ai renuntat la Chisleag? Am inteles ca pana le 15 februarie n-ar fi. Deci daca nasti tot cu ea.., e bine sa mai astepte puii inca 2-3 saptamani.
toate fetele fara exceptie

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78
... Chiar si la sarcina naturala am avut acea intepatura(de data asta nedureroasa, dar care mi-a dat sperante).

...si eu am avut acea intepatura...si era UN CHIST

pup consateanca, pe viitoare mamica "naturala" si pe mami de gugulush

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ari, eu intepatura am simtit-o undeva in josul burtii(am intuit eu ca in uter), nu in ovare.
Consateanca ta ce-o mai face? O fi ajuns la Fundeni?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai da! ca tu esti normala!Eu nu-s! Eu am uterul in stanga, trompa stanga e foarte scurta, asa ca ovarul e fix langa uter. asa ca eu daca simt o intepatura pe mijlocul burtii, e clar: am gaze

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput