FIV cu dr Dragos Albu 54
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
ali hmmm ... si Nasti cand am vorbit azi cu ea tot cam asa "zambea". Eu ma intreb doar daca aia micii folosesc doar unghiile sa se agate sau si dintii Se vede treaba ca au ceva de furca pe acolo, sper sa reuseasca !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
pai, qiao,
asa am simtit si eu (la primul fiv, cel nereusit, nu am avut astfel de simptome, doar la asta productivu')... si normal ca sunt cu gura pana la urechi... dar si cu sufletul la gura...!!!
( 15 + )
ALTESA spune:
gata acum am terminat de citit din urma.
va multumesc tuturor pentru urari
Galusca mea e adorabila ne-amimprietenit din prima zi ,iar pe seara am cerut sa mi-l aduca in salon si ne-am drgalit vreo 5 ore apoi l-am dus inapoi sa se odihneasca.
Eu am nascut la filantropia cu dr. Ediz huseynoglu care e un super om.
Nasterea la mine a fost foarte usoara pe 9.01 sera la 22 si 12 minute mi s-a rupt apa dupa a 2-a tura de ricin si calciu am ajuns in buc la 23si 28 de minute la 24 eram internata iar la 3 si 20 la 40 de min dupa ce mi-a pus epidurala a iesit galusca lu mama grasana si frumoasa UN BAIETEL de 3800 lung de 55 de cm si apgar 9. care acum a deschis ochii si se uita la mine ca stie ca urmeaza tziti pe-afara
mami implinita de baby Rafael-Ioan
angelica28 spune:
Quiao ,bine ca ti-a raspuns tie la tel ,chiar eram ingrijorata rau ,si eu am sunat-o.... ,mesaje..... ,si nu am primit nici un raspuns,deja ma panicasem ..........dar mai linistit !
Si eu zimbesc larg ............eu nu am trecut prin asta ,nu stiu simtomele ,dar nu stiu ..........simt eu un beta enorm ...........prezic asta !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
dana legat de injectiile cu Clexane, am uitat sa iti spun sa nu freci locul dupa ce scoti acul, doar ti apasat, dar nu f tare.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
beatrix04 spune:
Qiao, sa sti ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu anastasia si alilumi...mustacesc asa cand vad ce postezi...cand am ramas gravi si h-abar nu aveam ca eram de vreo 2 ori am patit-o cand am vrut sa ma ridic mai repede din pat, simteam ca ma taie pe sub burtica si ma gandeam: cred ca am racit iar...deci...ovarele m-au intepat ba prin stanga ba prin dreapta vreo cateva luni iar de starea de nervozitate nu am scapat nici acum, am unele momente de ma mir si eu de mine nu ca as fi eu o mototoala de felul meu dar totusi uneori o iau razna la cea mai mica chestie...bine asta va spun voua n-o recunoasc lu brabatu-miusi am avut avut unele pofte in anumite perioade ale sarcinii de..am mai abuzat nu f des de sot ca na...albisorul ne-a dat voie dar a zis sa fie mai cumintele asa nu sa daramam peretii...La ultimul control doctorul de aici sa zis fara si cand vreau sa ma amuz invit sotul la...si el zice nu nu...si eu de colo: lasa, lasa ca vezi tu apoi, asa zic si eu: NU, NU..si uite asa cu multe temeri,glumite, accese de nervozitate, panica si uneori dureri ajunseram azi sa facem 30 de sapt...
De-abia astept sa vad postarile tale..
Alilumi, cred ca tratamentul asta de sustinere depinde de medic>am o vecina care tb sa nasca in curand o bebitza obtinuta in urma unui fiv facut la polisano sibiu.Ei nu i-a dat deloc duphaston, doar utrogestan, in rest de clexane nici nu a auzit de asa ceva pt ca nu i-a dat sa faca nimeni analize asa complexe cum le da doctorasul nostru.De aia am mereu senzatia ca il fac cam degeaba dar na..nici nu sunt dispusa sa risc.Ce nu face mama pentru puiul ei mult asteptat.sa ai o sarcina usoara iubita, o floricica pentru tine si puiul tau
QiaoBing spune:
bextrix si Albu tot utro da pt sarcini obtinute prin fiv, duphaston da la naturale. Iar de Clexane ce sa zic, la unele chiar nu e nevoie. Cumnata mea nu a vrut sa isi faca analizele cand i-am zis eu dupa ce am pierdut sarcina, pt ca nu ii zisese dr ei, drept urmare a mers asa inainte si nu a avut nici o problema. Dar uite ca sunt destule fete pe aici care fara usturaciunea aia nu reusesc sa duca sarcina cu bine la capat.
acum raportul pe ziua de azi: nici un simptom ! nici o intepatura, nimic. au disparut peste noapte si gazele, deci nu mai sunt ca zepelinul, am papat si bomboana minune si a avut efectul scontat. asa ca fetelor, nu va faceti mari iluzii, intepaturile mele erau de la gaze.
alilumi spune:
qiao,
de ce te grabesti tu sa tragi concluzii?! nu mereu simti una si alta! o sa fie cu beta mare, ai sa vezi! cumintzica, la caldurica, cu o bombonica, closca de mamica!
( 15 + )
QiaoBing spune:
ali ei, nu am tras inca concluzii, doar ca eu privesc situatia cu speranta, dar usor rezervata. mai bine sa nu ma imbat cu apa rece si pe urma iau un dus rece. e parte a ZEN-ului
azi am rasfatat inaripatii cu un festin sa le treaca depresia de viscol. le-am dat castravete si albus de ou. rozatoarea aia mica de canar a terminat felia de castravete in 10 min si pe urma facea scandal ca ii cazuse ultima firmitura in afara si nu ajungea la ea. acum pleoscaie la ou ... asta nu a auzit de bunele maniere sticletica e mai timid, intai danseaza pe baruta, chiuie, mai topie putin si abia dupa aia gusta ce i-am pus, asa din varful ciocului. ce mai, sunt niste figuri !
rammy_79 spune:
Buna fetele,
Revin si eu dupa o lunga perioada de absenta.
Corry, iarta-ma, nu am mai reusit sa te mai sun. A fost haos la mine, mereu pe fuga, mereu am ceva de facut, la telefon foarte putin pot vorbii, pt ca ori plange unul, ori plange celalalt, sau trebuie sa le dau sa pape. Abia am timp sa stau jos, iar seara avem show, pana pe la 22.30.
Pe forum, e prima data de cand intru dupa foarte mult timp si asta pt ca am aflat de la scumpa de Angelica, despre Anastasia.
Nasti, repet ca si in mesaj, daca ai nevoie de mine suna-ma. Eu banuiam de Chisleag ca asa va face, am citit mult despre ea si nu esti prima care trece prin asta. Asa ca daca te pot ajuta, cu cea mai mare placere. Ti-am dat si nr lui Popescu, este super omul.
Am adaugat si eu 2 poze in albumul photo cu bebei mei, nu am reusit sa pun mai multe pt ca sunt foarte mari.
Hai ca iar fug la datorie, sper sa nu mai lipsesc asa mult de pe aici.
Va pupacesc pe toate si numai bine