FIV cu dr Dragos Albu 54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Felicitari Dana, sa ai parte de o sarcina usoara .Asta da minune

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Dana noi am vb si pe mess,te felicit si aici draga mea ,ma bucur enorm pt tine ,si sa sti ca nu ma supar ca m-ai lasat singurica............

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

felicitari dana, o sarcina cat mai usoara si lipsita de peripetii

mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Multumesc fetelor.
Angelica dar nu esti singura iubita. Sunt langa tine cu tot sufletul.Imi doresc sa-ti realizezi visul.
La mine este prima sarcina si deasta sunt asa dispe. Am fost la eco fetelor si s-a vazut. GREU dar s-a vazut. Este intrauterin. Abia astept sa merg la Albinosu sa vad ce zice el.
Eu diseara incep tratamentul.
Va pup.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

maruscha, multumesc pentru raspuns
Dana, felicitari pentru cele liniute.Eu ma uitam de multe , multe ori pe zi, ma gandeam ca poate nu vad bine...Mi-e doctorasul mi-a dat tot ca la celelalte fete pentru sarcina obtinuta natural: duphaston 2 la 6 ore pe care le-am luat pana in mom cand mi-a fost extrem de rau de la ele (era prea mult probabil pentru organismul meu) apoi am trecut la 1/8 ore si de pe la 14 sapt luam 2/zi, elevit 1/zi si no spa forte 1/8 ore.Utrogestanul ovule l-am luat dupa 23 sapt.Apropo de clexane eu l-am inceput pe la 12-13 sapt una pe zi dar nu il fac la o anumita ora, in general dupa 6 seara si l-am facut numai in mana pentru ca mi-a fost frica sa mi-l faca in burticanumai cand o vad pe gargarita asta a mea cum misca de colo pana colo cred ca mi-ar fi tare frica sa ating teritoriul ei...Sa ai o sarcina cat mai usoara
Anastasia, mult a fost pentru tine...putin a ramasasta ca sa fi in suspans cum ai fost cam toata sarcina...ca pe ace.nastere cat mai usoara si 2 copilasi cuminti ca sa-si revina si mami mai repede dupa 9 luni pe baricade pupici iubita
Qiao, ceva simptome??!!sa sti ca si eu pe sarcina cu mancarea m-am omorat si nu prea...dar cred ca kilogramele de la dulciuri mi se tragvreau sa aud numai vesti bune
pupici pentru toate luptatoarele

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

beatrix multumesc. Si tu sa ai o sarcina usoara si bebelina sanatoasa.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

beatrix fata si printesa din burtica.
eu azi nu am avut o zi grozava. m-a enervat rau sotul aseara de am plans, azi dimineata am avut o burta de 5 luni betonata si cu niste crampe de am mers cocosata. am luat un no-spa forte ca asta aveam in casa si am reusit sa mai adorm nitel, dar m-au trezit niste intepaturi in partea de jos a abdomenului, nu pe ovare. acum sunt mai bine, azi am stat mai cuminte, dar tot ma inteapa cand ma misc.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dana, felicitari pentru minune! sa stea acolo cuminte in burtica 9 luni, dupa care... cu sanatate in brate la mami!

beatrix, doctorasul ce a dat la fete cu sarcina obtinuta natural, a dat si pentru restul: duphaston 2 la 6 ore (initial), no spa, elevit sau femibion, poate doar utrogestanul sa fie diferenta, ca pe el l-am luat imediat dupa ET. plus clexane desigur, cum as putea uita!!! si pentru ca dupa semnatura mai ai putzinel, un rest de sarcina usor si o nastere si mai usoara!

qiao,
intepaturile alea ma fac sa zambesc lung si larg...! nu comentez mai mult.

( 15 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

vai de mine fetelor eu o sun pe nasti disperata sa vad cum sta cu pregatirile si ea e la spital sau nu?

ce mai stiti de ea.?

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Altesa Nasti a fost pe la spital, a facut niste perfuzii, acum sta in pat acasa cu picioarele ridicate si strange din dinti sa mai reziste inca vreo 2-3 saptamani. Oricum, la ce sarcina a avut pana acum, finalul e pe masura, plin de peripetii neplacute legate de dr si sistem.
Tu cum esi ? Ce face juniorul ? V-ati "imprietenit" ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput