Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am uitat sa va spunn ca azi am scos galusca afara la aer 5 minute si tare ia placut iar acum doarme tun.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian,simt ca si tine.
Sunt foarte curioasa sa-mi vad copilul, sa-l sarut, dar am si o teama imensa, de fapt mai mult decat nasterea in sine astept sa-mi spuna cineva ca e ok.
Dar ma imbarbatez si ma gandesc ca are grija Sfanta Maica si de baietelul meu. Ea mi l-a daruit si cand toate testele de laborator aratau ca nu sunt gravida, eu m-am rugat din suflet la Ea si a doua zi betisorul ala s-a pozitivat. Asta ma intareste pe mine, credinta.

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetele,

Felicitari Silvi Recuperare rapida si bebe sanatos!

Multa bafta si curaj celor ce urmeaza

Fetele care va ocupati de listuta, treceti-o si pe Lali, in 21.01.2012, cu bebe Andrei, 2850g, 50cm.

Dariana +35 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari Silvi!!!
- felicitari Lali..cu intarziere
- Alina...cum stai cu lohiile?mie mi-a dat sa fac si spalaturi..si dupa ceva timp se elimina cheagurile...cred ca e importanta treaba asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Cu riscul de a primi rosii in freza de la voi, trebuie sa-mi spun offul...Ce anume imi garanteaza ca poimaine voi aduce pe lume un copil sanatos? Pana unde merge siguranta unei amniocenteze, a analizelor de sange si a nenumaratelor ecografii? De ce nu reusesc sa-mi scot din minte intrebarea "o fi sanatos?". Voi ganditi la fel dar nu va exprimati pentru ca va cenzurati mai bine decat mine?

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Off, mai Ileana! Nu primesti nici o rosie in cap , dar nici nu-ti poate garanta nimeni nimic, din pacate.Trebuie doar sa gindesti optimist, atita tot. Si eu am aceleasi ganduri, nu m-am cenzurat, dar nci nu vroiam sa-ti dau tie sau lui lady de lucru. Dar se pare ca ti-ai facut singura de lucru cu gindurile astea. Si mie imi trec prin cap tot felul de ginduri, si iti dai seama ca primul lucru pe care o sa-l intreb cind o sa o aud prima oara tipind , o sa fie daca e intreaga, daca are 10 degete la maini si 10 la picioare. Asta am intrebat si la Ayla . Si daca-ti spun ca mai am un pitic, aproape ca mi-e rusine cu el , dar asta e... mi-e teama sa nu fie mai inchisa la ten ca sotul meu, vreau sa fie alba ca mine . Stiu ca suna mai mult decit ciudat dar asta e, nu vreau un copil inchis la culoare, la primul mi-a iesit cum am vrut, sper din tto sufletul sa-mi iasa si acum, ca daca nu, ma paste o depresie. Vezi.... eu am ginduri si mai ciudate. Ale tale , de fapt, sunt normale. Hai capul sus, o sa vezi ca o sa fie bine . Mai avem putin.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 2 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

FELICITARI SILVI bine ai venit pe lume bebe sa fi necolicios si mancacios.

Fetele clatitele merg si cu alaptatul daca le prajesc mai fara ulei asa?

Ce fructe sa mananc si eu ca as manca fructe de nu ma vad si stiu ca nu merge decat banane stiti voi altceva?

De 2 sapt pap doar branza,lapte,oua carne la gril.peste la cuptor,legume scazute ,fripte,fierte,cartofi copti,orez,banane,apa,ceai .
Mai stiti voi ceva ca m-am cam saturat de toate.?

mami implinita de baby Rafael-Ioan

In principiu, poti sa maninci doar fructe in compot.Si clatite cred ca poti sa maninci linistita.Oricum, incearca sa introduci treptat cite un fruct in meniul tau, ca la diversificare, si vezi cum reactioneaza.Daca 2-3 zile nu observi nici o schimbare ,daca nu are crampe sau alte semne, poti sa introduci alt fruct.Si tot asa mai departe.Ayla, de exemplu, daca mincam ziua ciocolata , toata noaptea era agitata , maraita. La fel , nu puteam sa maninc salta verde, pentru ca refuza laptele, dar astea trebuie sa vezi incet, incet , ce-i place si ce nu.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 2 ZILE !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aerlian - aceleasi griji le-am avut si eu pana in momentul in care s-a nascut. Esti in regula

Altesa - sa va fie de bine iesirea si somnicul! La al meu nu functioneaza. Abia acum a adormit mai bine, dupa ce toata ziua cate maxim 10 minute mi-a dormit. Asa a facut si ieri, pe la 6 a adormit prima data mai bine. In rest numai plimbat in brate, si atunci cu cantec de jale. Un lucru bun iese si din asta, mai am 4 kg sa ajung la greutatea de dinaintea sarcinii. Dupa aia inca 5 kg mai am de slabit sa fiu asa cum imi trebuie. Daca imi continua piciul cu ritmul asta, pana la vara is fotomodela. Si nu ma invidiati, ca-s rupta toata la spate si brate.

BEatrix - ma bucur mult pentru voi! Sven e un scump, sa va bucurati cat mai curand de el acasa! Cu alaptatul sunt bine si nu prea. El suge cand are chef, noaptea mai mult, ziua suge putin si dupa aia nu mai are chef si-i dau supliment cu lapte praf, ca de muls nu mai apuc, ca numa cu el in brate sunt. Al doilea Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FELICITARI SILVI!!! Recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

sunt prezenta Alina doar ca apuc sa citesc, dar nu mai apuc sa si raspund. am vazut ca intrebai de lohii/ si eu am avut cateva zile mai pline-mai ales cat am stat in spital si 2-3 zile dupa apoi usor, usor de tot pana astazi cand nu mai sunt deloc. deci 3 saptamani.
silvi felicitari!!!sa fiti fericiti si sa va bucurati de el!
ileana si eu am avut acelasi temeri si o sa le mai ai si dupa ce nasti-o sa te uiti la ochisori, o sa-i testezi auzul. dar cred ca asta e atat de normal...pentru ca o sa fi mama!!!!
cele mai importante griji ale tale in primele saptamani-cel putin mie asta mi se intampla- sunt daca a facut caca, daca a mancat cat trebuie, daca a dormit cat trebuie...offf..si asta e doar inceputul.
te rog relaxeaza-te. a fost bine pana acum si o sa fie bine si de acum inainte. in plus DD te face atat de puternica ca nici n-o sa-ti vina sa crezi ca esti tu aceea. tu o sa fi puternica pt ca el este atat de mic si depinde atat de mult de tine...deci...hai ca mai ai f putin!!!
anahadasa intreba daca ar trebui trezit copilul pt ca fetita doarme 5 ore legat. draga mea, mie pediatra mi-a zis ca ar tebui sa-l trezesc la maxim 4 ore pt ca se deshidrateaza, dar cred ca cel mai bine intrebi pediatra ta pt ca iti cunoaste copilul si iti poate face o recomandare mult mai buna. eu mi-as dori sa doarma al meu 5 ore, dar dupa 3 ore urla de foame.
noi am inceput de ieri sa iesim la plimbare..cate 5-10 minute/zi si adormim imediat. apoi somn de voie pana ni se face foame.
am avut probleme cu facut caca si am apelat pana la urma la supozitorul cu glicerina. intr-un final am avut succes.
ne-am obisnuit-adica eu ca el n-a comentat-cu batista bebelusului. e f utila.
in rest dragoste mare. cand vad ca doar daca ma apropii si ii vorbesc se linisteste, ma topeste. imi dau seama cat este de legat de mine si cat de mult conteaza prezenta mea pentru el. atat de mult mi-am dorit acest copil si atat de mult am asteptat sa-l am, iar acum imi dau seama ca ceea ce traiesc e mai presus decat mi-am putut imagina.
va si va urmaresc in fiecare zi

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

am uitat sa spun ca l-am vazut pe sven cat de mare s-a facut. bravo beatrix! sa ajungi cat mai repede acasa cu luptatorul sven!

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput