Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)
Raspunsuri - Pagina 8
iaura21 spune:
Beatrix mamica devotata si bebele mare si ascultator,doamne ajuta sa iasa testele bune si sa veniti sapt. asta acasa
mi-as fi dorit si eu sa am ceva deasupra sau pe tavan sa pot vedea dr-i .in actiune,daca chiar nu as fi suportat nu era musai sa ma uit dar macar momentul in care il scoate pe bebe ,mi-ar fi placut sa il vad...eu aram asa absenta in timpul operatiei,incat nu am auzit ce vb. pe-acolo,stiu ca m-a deranjat masca de oxigen ,imi era cald sub ea si nu am cerut sa mi-o dea jos decat spre final ,in rest ,totul e cat se poate de simplu si usor.
s-a trezit Flavia,era cazul de 3 ore,mergem sa papam...revin
edit:alarma falsa
sunt eu mai inconstienta sau doctorul meu,ca nu am facut testul pt. streptococ b ,stiu ca e relevant doar daca se rup membranele(in cazul cezarianei),in rest e bine de facut ,chiar indicat ,dar eu ma stiam cu cez.
silvi, cred ca ai nascut deja,speram ca sunteti bine
Matza ,daca vrei o reteta de clatite mai sofisticate ,iti pot da eu ,nush daca iti si ies din prima ( nici la mine... doar din a2-a sau a3-a incercare ),dar merita incercata,sunt clatite dospite:
aceleasi ingrediente ca la cele normale plus drojdie dizolvata in lapte cald (daca e la cub drojdia) sau amestecata cu faina daca e la pliculet ,aluatul tre' sa iasa putin mai gros ca la cele normale ,se lasa la dospit o ora ,apoi se pune cu polonicul in tigaia incinsa cu putin ulei iar clatita o sa formeze ceva bule/ gaurele in timp ce se coace dar rezultatul e pe masura...de intors ,o intorci cu o spatula daca nu ai dexteritate ,e mai groasa putin si o sa se rupa probabil ....spor daca te hotarast sa incerci.
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Iauraaaaaaa! Ce pitica mica si frumoasa ai! +38 |
mersi ...ia vezi de clatite
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
io am fost azi la coafor ,m-am vopsit mai inchis ,de la blond ,la un saten aramiu,ca are mama fata bruneta si noi suntem sateni ,macar la par sa semene si cu mine...si a trebuit sa vin si de acolo pana acasa,noroc ca e la un bloc distanta, ca fata o cauta pe mama (bunica ei) pe la tzitzi ,i-am facut lapticul ,plus ce m-am muls inainte si de atunci doarme ,scumpa de ea.
Matzaila_81 spune:
Iaura, esti geniala, am niste drojdie praf prin casa.
Doamne ajuta sa iasa. Spal vasele si ma apuc imediat dupa de ele. Exact asa vreau sa iasa, mai grosute putin ca eu le intorc mai repede decat pe alea subtiri pe care le rup la intors.....atunci cand nu se lipesc de tigaie.
+38
ursulet33 spune:
m-am intors de la doctor... pe scurt, daca nu se intampla nimic, vineri dimineata am programare la cezariana. Intre timp, mai fac azi un test non stres, sa fim absolut siguri ca e ok copila.
sunt ceva modificari fata de saptamana trecuta, colul e un pic mai moale si scurt, dar copila tot n-a coborat.. doctorita spunea ca o explicatie ar fi ca e corsonul destul de scurt si o tine (n-au cum sa vada la eco cat de lung/scurt e cordonul)
spunea ca nu are cum sa declanseze nasterea - tot nu ajunge la membrane si hormonal e complicat. respectiv nu exista la noi substante agreate de stat pentru asa ceva (daca se declanseaza, poti sa influentezi travaliul cu perfuzii cu oxitocina, dar cu declansarea e mai dificil). Spunea ca unii doctori mai fac diverse chestii cu nu mai stiu ce medicament, dar pe de-o parte e la limita ilegalului si ea nu se baga, pe de alta parte n-au cum sa controleze procesul - odata absorbita substanta in organism, poate sa dea contractii prea puternice sau alte reactii neasteptate. Nu e ca la perfuzia cu oxitocina unde daca intrerupi perfuzia se opresc efectele.
cu alte cuvinte am cazut de acord ca oricat mi-as dori nastere normala, n-are sens sa riscam aiurea. Asta e, o sa fac cezariana si gata. Oricum, vineri se fac 41 saptamani, adica ii dam copilei toate sansele sa iasa de bunavoie :)
gata, am scris o gramada. Silvi, banuiesc ca ai nascut pana acum... da-ne un semn! oricum, sa stii ca ai prins loc la cezariana la Regina Maria, cica azi au fost mai liberi, de maine au cate 4-7 programari in fiecare zi... de abia am gasit loc pentru vineri dimineata :)
Lexi, cum esti?
aerlilian spune:
Cu riscul de a primi rosii in freza de la voi, trebuie sa-mi spun offul...Ce anume imi garanteaza ca poimaine voi aduce pe lume un copil sanatos? Pana unde merge siguranta unei amniocenteze, a analizelor de sange si a nenumaratelor ecografii? De ce nu reusesc sa-mi scot din minte intrebarea "o fi sanatos?". Voi ganditi la fel dar nu va exprimati pentru ca va cenzurati mai bine decat mine?
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
danezza spune:
a postat Silvi pe facebook
Gata,suntem bine,3290gr,53cm,scor apgar 9-10.
E un dulce,seamana cu mine,asa zice tati,m-a vizitat un pic,l-am pus si la san un pic dar suntem cam lenes...
Va pup multumesc de urari,voi reveni cu ceva poze...
Bine ai venit!
Lilian - emotiile si spun cuvantul!
aceleasiintrebari le avem toate. trebuie sa gandim optimist, mai e putin!
in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
ALTESA spune:
FELICITARI SILVI bine ai venit pe lume bebe sa fi necolicios si mancacios.
Fetele clatitele merg si cu alaptatul daca le prajesc mai fara ulei asa?
Ce fructe sa mananc si eu ca as manca fructe de nu ma vad si stiu ca nu merge decat banane stiti voi altceva?
De 2 sapt pap doar branza,lapte,oua carne la gril.peste la cuptor,legume scazute ,fripte,fierte,cartofi copti,orez,banane,apa,ceai .
Mai stiti voi ceva ca m-am cam saturat de toate.?
mami implinita de baby Rafael-Ioan
sophia_m spune:
Felicitari Silvi, bine ai venit pe lume bebicule, sa fii sanatos si cuminte!!
aerlilian, am aceleasi ganduri ca si tine...cred ca toate avem gandurile astea pana in momentul in care ii vedem pe micuti ca sunt bine sanatosi
fetele, cum fac si eu rost de contul de pe FB, ca as vrea sa vad bebelusii
36+ cu bebe mic si scump David-Andrei