Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Intru in seara asta ca maine dim. sper sa fac clatite ca m-ati capiat si nu am timp de postat.

Silvi recuperare usoara ! Bine ai venit pe lume bebelus de Silvi !

Aerilian si eu tot la asta ma gandesc, cred ca este normal sa ne gandim la asta.

Eu cand am alaptat mancam fructe si legume dar totul cu masura, adica o bucata de obicei dar la rosii era jale asa ca le-am scos. Va dati seama de cum reactioneaza bebe dupa supt daca nu i-a cazut prea bine la burtica.

Lady multumesc de incurajari, eu nu am vrut sa te intreb nimic ca imi imaginez ce emotii ai cand totul este asa aproape.

pentru micutul Sven care a crescut mare.

Fug si eu pe la bucatarie.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si eu va multumesc de incurajari si va doresc aceiasi putere si intelepciune pe care mi-o recomandati si voi mie. Ma incurajez spunandu-mi ca marea majoritate a copiilor se nasc sanatosi si ca probleme au foarte putini. Am fost o odisee "sanatoasa" pana acum, am inceput cu micutul Sven care a progresat enorm si a tras dupa el numai bebei sanatosi. Trebuie sa fie bine pana la capat!
Ica, ma bucur enorm cand intri si...ne dai forta! Sa fie bine in continuare!
Georgia???

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ica nici eu nu prea mai am lohii ciudat ca eu imi imaginam 6 sapt cumplite cu bucati si cheaguri dar a fost tocmai opusul.

acu sper sa-mi vina ciclosu repede sa ma apuc de urmatorul

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

ileana

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

cat despre nastere cu cezariana...eu am avut anestezie rahie si am auzit tot ce se intampla in sala de operatii+afara in strada unde deja incepusera artificiile...doar era revelionul, nu
doctorii se grabeau sa inchida operatia ca sa se felicite de anul nou si sa ciocneasca cate un pahar de sampanie. era ca la concurs...
chiar se cronometrau

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Silvi, felicitari!!!!

Ileana, stiu ca ultimele zile inainte de a-ti vedea puiul sunt cele mai grele, iti faci tot felul de ganduri, te stresezi.etc.. Abia astept sa ma suni si sa-mi spui ce piutz frumos si sanatos ai!!

Mady, sa stii ca aseara mi-a curs sange asa, ca pipi..Stateam pe wc si dupa ce am facut pipi am simtit ceva cald care curge..si era sange. iar mie nu elimin nici un cheag, doar sange rosu curat.. Maine cred ca o sun pe dr, ca nu imi place, in loc sa se termine cu lohiile, mie imi curge mai mult..
Ce iti face printesica? Are colici?

Ica, vezi ce frumos e sa fii mamica?

Matza Desi cred ca i-ai facut deja clatite sotului, iti spun si eu cea mai simpla reteta: clatite 1-2-3, adik:
1= 100 g faina
2= 2 oua
3= 300 ml lapte
Eu mai pun 25 g unt topit si putin coniac.
Daca ai tigaie buna, nici nu mai e nevoie sa pui ulei, pt ca este deja unt in compozitie.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetele intru si eu scurt sa va salut.
La noi: nimic nou sub soare. M-am lamurit cu streptococul B, care, mi s-a explicat ca, nu e atat de dracos. In plus daca fac analiza acum se poate pozitiva pana nasc. In sensul ca e ff ciudat grupul streptococului B: asimptomatic si poate aparea-disparea dupa bunul plac. Aparent, in analizele lunare este "o chestie" care indica anumite infectii. In fine..m-a lamurit dna dr.
Sophia bine ai revenit si te rugam nu mai dezerta
Aerlilian eu am 2 stresuri cu bebelusa: sa nu aiba hidrocefalie (boala cu care a fost diagnosticata intrauterin, nepotica mea la varsta de 7 luni de sarcina) si sa nu aiba nasul mare, coroiat si urat a lu' soacra-mea. Cred ca as da in colturi sa o vad cu nasocu' lu' dna. Aaa, ca sa te linistesti nepotica mea e titirez, vorbeste 2 limbi: limba romana pe bucati si limba ei personala , e vioaie, e agera. E BINE! Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat cu lichidul acela. La 1 sapt dupa cezariana punga de lichid se micsorase. La un an, nu mai era nimic acolo! Au dus-o la "n" doctori si uimirea a fost a fiecaruia in parte.
Beatrix milioane de felicitari! Nici nu stiu ce sa zic! I l-am aratat sotului si am convenit ca e un model demn de urmat in viata. Un puiutz de om a razbit, a invins, a dat un nou sens cuvantului "lupta". Sa va dea Dumnezeu numai bucurii de acum incolo!
Alina fuga fugutza la nea doctoru'..Nu-s eu experta, dar miercuri ne-a vb moasa si despre lohii si primul semnal de alarma e sangele fara cheaguri, deschis la culoare.
Puiutza in listuta esti cu dpn pe 23 feb, de aia am intrebat. Si la noi s-a redus la 22 feb in urma eco de 22 sapt, dar dupa nu ne-a mai spus nimeni nimic.
Fetele cu cezariene in saptamana asta va tin pumnii si va doresc sa treceti usor peste, sa va recuperati furtunos si sa dati nastere la bebelusi sanatosi, papaciosi si necolicosi!

Happymummy, Aerlilian, Lady, Yasmin, Ursulet
Felicitari Silvi! Sa te bucuri de un bebe sanatos, mancacios si fara colici!

Un apel la Georgia, Anahadasa, Faith, Alinush

35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mai fetelor, Filip al meu doarme foarte mult. E asa puturos, nici de supt nu are mereu putere sa traga. De aceea ma ingrijorez uneori, ca nu papa suficient (desi doarme cam 3-4 ore dupa fiecare alaptat). De vineri ii dau exclusiv san, nici macar lapte muls de la mine nu i-am mai dat cu biberonul, pt ca vreau sa se invete sa traga bine la tzitzi.
Caca nu a facut de vineri seara...dar dr zicea ca atata timp cat face parturi (si credeti-ma ca este un adevarat bombardament la poponelul lui), inseamna ca are tranzit si e ok. Dar eu totusi am zis ca daca nu face pana maine seara ii pun putin supo..
In rest toate bune si frumoase.
Azi l-am imbracat si eu bine si l-am tinut in camera cu geamul deschis. Maine cred ca iesim putin in curte.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Am uitat de Lexi! Hai Lexi! Ce faci?!

35+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Tot 2 in 1 suntem si pentru ca am depasit 41 de saptamani, maine ma internez pentru cezariana. De ce mi-a fost frica nu am scapat asa ca tineti-ne pumnii! Placenta e imbatranita si nu-si mai face treaba cum trebuie, lichidul e putin asa ca doctorita a spus ca orice zi in plus e periculoasa si cel mai bine e sa facem cezariana.
Felicit si eu proaspetele mamici si bebelusii veniti pe lume!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput