Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)
Raspunsuri - Pagina 5
izish83 spune:
Referitor la analiza de streptococ B, nu e mare lucru. Eu am facut-o la centrul medical Matei Basarab si a fost super ok. Nu am simtit mai nimic. Ma asteptam sa fie mult mai naspa. Asa k pt linistea sufleteasca va recomand sa o faceti.
aerlilian spune:
Izish, se pare ca aceasta forma de anestezie (rahie+peridurala) este cea mai buna la ora actuala. Mie mi-a sugerat-o medicul si mi-a explicat si despre binefacerile pe care mi le va aduce dupa operatie. Pentru ca dupa operatie vor exista dureri, acestea se vor atenua prin calmantele pe care ti le introduce printr-un anume cateter care se pastreaza in coloana. Pe cand dupa anestezia totala...ok, nu simti nimic atunci, dar dupa?
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
My_Lady0091 spune:
Nici dupa totala nu simti pt.ca ai o branula in mana, prin care tot calmante iti introduce.
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Leeeeeeeeeexi, ma sperii de acum!Sper sa fii ok
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Lady, raspunsul asta a fost pentru Izish sau pentru tine? Si eu mor de frica, scumpa mea!Dar o sa fim intregi dupa, ai sa vezi!
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
dr_anca spune:
Neata!
Refacere usoara Lali!!!
Izi daca vrei sa faci anestezie generala fa generala si gata decat sa te stresezi ca auzi tot.
Mie mi-a spus dr ca imi face doar rahi si ma cam sperie gandul asta drept sa spun ca nu mai am si cateterul de la peridurala . Sper sa isi faca efectul calmantele alea de pe vena sa nu ma tavalesc pe acolo. Efectul anesteziei dureaza 4 ore, daca zic ei 4 ore deci tine mai putin
M-a chemat dr saptamna asta vineri la spital sa ma vada , nu-mi suna prea bine " revederea " asta. Am mai auzit cazuri cand au dorit sa nu sperie pacienta- mai ales ca l-am batut la cap ca nu imi convine cu programare- si sa ii vina ideea sa scoata bebele afara.
Am luat-o si eu putin pe ulei ca era cazul
Sa ne auzim numai cu vesti bune!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008
My_Lady0091 spune:
Ileanooooo...
Dr.Anca, va fi ok, vei vedea.Oricand se va decide sa vina pe lume....va fi in regula!Sanatoasa tun, asa cum o vrei!!!!!!
38+
ursulet33 spune:
Beatrix, Sven e un scump, are o figura asa matura! Sa dea Domnul sa iasa bine toate testele si sa-l luati acasa cat de curand!
Oare ce-o fi cu Lexi? Banuiesc ca a nascut si n-a ajuns inca la net sa ne dea vestea cea buna..
My_Lady0091 spune:
Ursulet...cum esti?
38+
ursulet33 spune:
Nici un semn... ma duc azi la doctor sa vedem ce spune. Saptamana trecuta spunea ca nici daca ar vrea n-ar putea sa-mi rupa membranele si sa declanseze nasterea, ca n-ajunge la ele :) Asa ca singura modalitate de declansare ar fi fost hormonal (perfuzie cu oxitocina), dar doctorita nu e mare fan, spunea ca in multe cazuri declansarea asta e asociata cu suferinta fetala, dureaza mai mult travaliul... om vedea.
Oricum, am ajuns in Varsator si am trecut si-n Anul Nou Chinezesc, daca asta astepta ca sa vina pe lume :)