Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)
Raspunsuri - Pagina 4
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi23 Suntem gata,manichiura spalat pe cap epilat doamna...sa zicem ca dusul m-a mai linistit,si cateva reprize de plans bineinteles fetele, va multumesc pentru suport si gandurile bune, sincer imi pare rau daca v-am trezit ceva emotii dar sincera sa fiu...chiar nu ma asteptam la cezariana. Carina, multumesc de raspuns, asa ma astept si eu sa nu fie nevoie de spaga,dar cine stie peste cine dau si sa fiu pregatita... voi avea calculatorul cu mine deci va voi tine la curent cu tot ce se intampla, sper sa-mi revin repede dupa operatie... +40 cu |
Esti pregatita ce sa mai incolo si incoace.. nu mai plange , o sa fie bine , gandeste-te doar ca il vei vedea pe bebe, ca va veti cunoaste in sfarsit si sigur va trece si teama ! bafta si sarcina usoara ca un fulg !!!
te-asteptam sa ne povestesti cum a fost !
Ane cu Maria Evelina in 36 weeks
ane-maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danezza frumos si civilizat aerlilian - banuiesc ca nu ceva de bine, am sa merg maine sau poimane sa fac macar Sr B. Mie imi e naspa de cultura aia de col ca nu vrea sa ma chinuie dar daca zici ca e cu betigas (asa am facut la secretii pe la inceputul sarcinii) atunci e ok si ma duc.
in 37+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
Eu am facut analiza asta chiar acum o saptamana , nu doare absolut deloc, nici n-am vazut ce a bagat sau a scos Dr. de acolo :D ; insa nu a durut a fost doar o senzatie putin incomoda ca apoi a verificat si colul si a bagat degetele insa nu are de ca sa iti fie teama ! cred ca e necesar sa il faci.eu l-am facut la 35 saptamani si mi-a spus Dr ca de acum incolo il voi relua la fiecare control, aceasta analiza , asta inseamna ca e importanta in sarcina si ca treb facuta.
Bafta!
Ane cu maria Evelina in 36 weeks
ursulet33 spune:
Silvi, curaj gaina ca o sa fie bine! Macar ai scapat de asteptare si o sa-ti vezi puiul maine! Sincer, nu cred ca e asa important cum iese, important e sa fie sanatos :)
Alice_Elena spune:
Silvi, nu o sa il ai pe bebe cu tine decat 10-15 min, cat sa il pui la san, apoi e dus inapoi pe sectie la neonato, tu vei sta alea 7-8 ore pana te ridici din pat, la postoperator. Apoi te duce in rezerva, te lasa sa dormi linistita, si a doua zi dimineata il vezi iar pe bebe si poti sa il ti pana te exernezi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Alice_Elena spune:
Lali, felicitari!!!
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
ane-maria spune:
Fetelor ati plecat la culcare ?
Eu nu reusesc sa adorm, decat pe 2-3 dimineata , poate si mai tarziu :(
Anecu Maria evelina in 36 weeks
beatrix spune:
Seara buna si de la noi!
Annesi, Tebligia si Lali, multe felicitari mamicilor! Bun venit bebeilor si sa fie sanatosi!
Elenii, La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti mai doresti tu!
Silvi, nastere usoara maine! Ma bucur ca te-ai mai linistit! Curaj ca maine iti tii in brate minunea mica!
Referitor la faza cu bebe la san, aici mi-au zis asa cum a spus Alina 15-20 de minute la fiecare san si scoaterea aerului cand i-l muti. Azi a reusit si al meu sa bea 15g direct de la sursa! Abia astept sa vina acasa.
Lexi, sunt super ok sfarcurile sau cum sa le zic de silicon. Eu le-am primit in spital si le folosesc cu succes la Sven!
Cristina, ma bucur ca si la voi merge bine cu alaptatul! Stiu cat iti doreai! Sper sa scapi de colici s ate poti odihni si tu un pic!
Raluca, tare m-am amuzat, nu te supara! ai sa vezi ca o sa te indragostesti pe loc de minunea mica!
Mai era ceva dar nu mai stiu ce! Eu abia reusesc sa tin pasul cu voi!
In alta oridine de idei, maine e ziua cu teste la noi si sper ca la sfarsitul spatamanii sa mi-l dea acasa. Intre timp al meu sot a descoperit o saltelutza cu monitor si pt respiratie si daca copilul nu respira 20 de secunda suna! Angelcare AC401 se numeste, asta pt prietena lui Bulinutza si Toni. Stiu ca suna extrem, dar mie de asta imi e cel mai frica, ca daca uita sa respire si eu nu-s pe faza?! Si aici va las niste poze sa vedeti ce mari ne-am facut!
poze
Silvi, Lexi, Ursulet!
O zi minunata!
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix Seara buna si de la noi! Annesi, Tebligia si Lali, multe felicitari mamicilor! Bun venit bebeilor si sa fie sanatosi! Elenii, La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti mai doresti tu! Silvi, nastere usoara maine! Ma bucur ca te-ai mai linistit! Curaj ca maine iti tii in brate minunea mica! Referitor la faza cu bebe la san, aici mi-au zis asa cum a spus Alina 15-20 de minute la fiecare san si scoaterea aerului cand i-l muti. Azi a reusit si al meu sa bea 15g direct de la sursa! Abia astept sa vina acasa. Lexi, sunt super ok sfarcurile sau cum sa le zic de silicon. Eu le-am primit in spital si le folosesc cu succes la Sven! Cristina, ma bucur ca si la voi merge bine cu alaptatul! Stiu cat iti doreai! Sper sa scapi de colici s ate poti odihni si tu un pic! Raluca, tare m-am amuzat, nu te supara! ai sa vezi ca o sa te indragostesti pe loc de minunea mica! Mai era ceva dar nu mai stiu ce! Eu abia reusesc sa tin pasul cu voi! In alta oridine de idei, maine e ziua cu teste la noi si sper ca la sfarsitul spatamanii sa mi-l dea acasa. Intre timp al meu sot a descoperit o saltelutza cu monitor si pt respiratie si daca copilul nu respira 20 de secunda suna! Angelcare AC401 se numeste, asta pt prietena lui Bulinutza si Toni. Stiu ca suna extrem, dar mie de asta imi e cel mai frica, ca daca uita sa respire si eu nu-s pe faza?! Si aici va las niste poze sa vedeti ce mari ne-am facut! poze Silvi, Lexi, Ursulet! O zi minunata! Roxana, de Eric si Sven Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! |
ce mic si dulce este !
sa va traiasca !
Ane cu Maria Evelina in 36 weeks
aerlilian spune:
Beatrix, sa-l pupam noi de ingeras drag! A crescut, intr-adevar si arata splendid. Doamne ajuta!
Dana, ma bucur ca ai sa-l faci! Trebuie sa eliminam orice lucru rau, nu?
Lady, sanius??? Cu cateva zile inainte de nastere? Sper ca nu ti-a fost frig, sau sa te uzi la picioare, sau lovituri, eforturi, ca...te...te mananc!
Ghiulten, nu-mi aminti! Mai nou am alta obsesie...sa nu ma apuce travaliul astazi sau maine. Ca aseara, cred ca prin autosugestie am avut cateva contractii slabe...Si de visat, nu-ti mai spun...toata noaptea am nascut...
Alice, Alina, intrebare tehnica: torsoanele se pun imediat dupa nastere? Ca ma gandesc ca mai atarna un fir pe acolo de la sonda urinara si nu prea ai cum sa pui tampon...
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
izish83 spune:
Buna dimineata fetele!
Am si eu o intrebare pt fetele care nasc cu cezariana. Voi ati ales epidurala sau doctorul? Eu sunt in mare dilema. Cu bebe 1 am facut anestezie totala si a fost ok. Mie imi e tare frica de epidurala. Nu cred k o sa ma tina nervii stiindu-ma taiata pe masa de operatii. As prefera sa nu stiu nimic si sa ma trezesc cand totul s-a terminat. In plus, pe mine ma doare capul foarte des. Cred k as opta pt anestezie generala din nou. Ce parere aveti?
31+