Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf... si pe mine m-a chemat dr sa ma mai vada odata in seara asta. A zis ca vrea sa ma vada si pe masa si sa facem toate calculele, sa-l vedem pe bebe, sa fim sigure ca este ok sa o facem maine. Asa ca va dati seama cum stau...daca zice ca nu e maine ziua "x"? Abia ma incurajasem...Si eu revin diseara!
Alice, scumpa mea, cum grabesti tu treaba. Ti-am promis ca vei avea vesti personal. Daca nu sun, scriu sms si tot vei stii. Promit!

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Felicitari mamicilor!!!!!sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!!
- fetelooor...spuneti-mi si mie va rog cum e cu greutatea asta la nastere, dupa nastere...bebelusha noastra a avut 2955grame..si am cantarit-o astazi ( dupa 8 zile ) si are 2960grame...sunt ingrijorata....ii dau mix sa manance ca eu nu am mult lapte si nu se satura..nu mai zic ca e cam lenesa...o ia somnu la al doilea san.sta maxim 10 minute dupa care adoarme..tre s-0 misc mereu sa o trezesc sa suga lapticul.....nu mai zic la biberon,,ca dureaza si juma de ora, sa manance....am citit pe net ca dupa nastere bebelusii scad din greutate...medicu pediatru a zis sa mergem cu ea sa o vada, ca poate nu asimileaza...
- mylady, tu esti o curajoasa, asha stiu....mai e putin si vine al doilea ingeras in casa....o sa fie bine cu cezariana, si te vei recupera bine si repedee, esti puternica!

Mamicutza de o scumpete Maria Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

lady - gata runda de plans? stim ca mai trebuie si dintr-astea in sarcina... mai ales cand se apropie un moment atat de important! o lasi tu singurica pe rebecca, dar iti dai seama cu ce cadou extraordinar te intorci la ea?

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady fetita, nu mai plange... stiu cat e de greu... si eu am trecut prin asta si am plecat la spital cu laptopul dupa maine stateam cu branula in vena si cu laptopul in brate pe skype sa-l vad pe maimutoi acasa cum se joaca... si mereu ma imbarbatam ca o sa fie asa fericiti cand or sa se descopere ca fratii si or sa se joace impreuna... o sa fie greu la inceput ca nu o sa poti sa-i mai acorzi acelasi timp ca inainte dar gandeste-te ca tot pentru ele o faci... hai pupici, tine-te tare ca am scos majoretele de la naftalina si fac antrenamente cu ele

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

si daca imi permiteti...
mady depinde de cat a scazut in spital, dupa nastere... de obicei e normal sa scada maxim 10 % din greutatea initiala... apoi urmeaza 10 zile cand nu iau in greutatea din cauza icterului si probabil are icter fiziologic daca zici ca e si somnoroasa si adoarme... asa am patit si eu cu fetita... s-a nascut cu 3300 si a scazut in spital aproape 300 de grame pentru ca nu i-am dat deloc completare cu lp decat san si acasa a stat la 3 kg primele 10 zile... dupa ce s-a mai dus din icter a inceput sa pape mai bine si s-a simtit diferenta..

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Matza, cred ca sunt asa calma momentan ca nu ma doare nimic... da mai lasa-ma cateva ore :)

oricum, cred ca-mi lipseste o doaga - asta noapte mi-am dat seama ca s-a rupt apa si prima mea grija a fost sa ma duc sa mananc ceva, am zis sa fiu sigura ca cine stie cand mai apuc... nu sunt prietenoasa daca sunt flamanda :) oricum, intre timp mi-au dat si aici de mancare

a fost interesant aseara la sedinta de inducere - i-am zis barbatului ca stau, daca promite ca termina repede (numai ca sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta in incercarea de declansare, ca de urcat-coborat scari ma cam plictisisem). A terminat repede saracu, da-mi venea sa-i dau cu ceva in cap in timpul - pe langa burta mare si incomoda (e cam greu sa te simti sexi in postura de balena) ma deranja si o masea, plus de la arsuri aproape ca-mi venea sa vomit...am zis dupa ca mai bine ma duc la cezariana decat sa mai stau inca o data. Da uite c-a functionat - la 2 ore dupa aveam primele contractii si dupa inca 2 ore se rupea apa :)

Am ras cu lacrimi !!!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

De bine ce rideam la ce a scris ursulet, ca deodata mi-am vazut numele in titlu... si mi-a inghetat zimbetul pe buze, am rams cu gura cascata. Pare si mai real acum ca-mi vad numle acolo!!!
Ileana, sper ca nu ma lasi singura maine.
Mady, depinde cit a scazut dupa nastere, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Lady, tin pumnii si te astept cu vesti de la dr.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

da pishko...mai are putin icter pe fatzuca am vazut...deci icter fiziologic...asha face, adoarme repede...e lenesa.....o sa ma uit si pe iesirea din spital sa vad daca scrie ceva de asta...multumesc de raspuns fetelor...sper sa fie doar asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mady, asa e, scad in greutate cam 130 de grame pe care ii recupereaza in primele 2 sapt de viata. Eu stiu ca daca ia cel putin 750 gr pe luna e bine.
Acum nu stiu c sa iti zic, poate nu ii prieste laptele praf..
Radu a luat pana acum 1kil 300..

Ileana pai m-am culcat cu gandu la tine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

alice- a luat bine bebelu tau....sper sa ia si a mea in curand....am sesizat faptul ca ii place mai mult laptele matern.l-am gustat si eu...o picatura...e dulce....acu incerc sa beau cat mai multe lichide...apa, ceai....m-am uitat pe fisa de externare, scrie de icter fiziologic...si la un moment dat e trecut acolo SF6- 100gr...nu stiu ce inseamna....

Mergi la inceput