Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Georgia, Silvi, Anangel Lexi!! Sa aveti puiuti sanatosi si sa va recuperati repede!!!

Hai Ursulet!!! Tin pumnii sa ai o nastere usoara!!!

Eu astept sa intru la dr. Va pup!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mady poti sa mergi cu ea la medic, dar sa stii ca fiecare are ritmul lui de crestere. Carina a luat cate 250 g/ luna pana la 4 luni . Eram praf cu psihicul, am incercat completare dar voma tot. Dupa analize si n doctori, concluzia a fost ca asta e ritmul ei

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Bun venit noilor bulgarasi, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Multa bafta mamicilor care urmeaza sa nasca.

ADC, sunt bine, astazi am fost si am facut testul non stress si cultura de col. Medicul zice ca testul a iesit ok, colul e inca inchis, iar saptamana viitoare pe miercuri ne vedem si noi minunea. Era foarte mare agitatie si astazi in materinitate, era si sanepidul pe acolo, desi imi propusesem sa merg pe la Lali nu am ajuns, a trebuit sa "fug" cu proba recoltata la laborator.

Ileana, nu cred ca e bine ca Adc sa ne faca o surpriza in noaptea asta, medicul tocmai si-a propus sa se odihneasca dupa nasterea de azi nopate.

Eu cand va aud de curatenie generala si renovari ma simt de parca as avea 70 de ani, ca abia ma misc, ma dor toate de la mijloc in jos, dorm cat se poate de mult si ma mut dintr-o camera in alta.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Bravoooooo Lexi! Sa fiti sanatoase!
Ursulet ai fost tare simpatica...i-am citit si sotului sa vada ce se poate intampla de la ,ca de vreo 2 zile imi tot face curte si bate apropouri...
Lady,nici eu nu am spalat nimic pt mine sau bebe,nu am calcat ,nu am fc bagaj si azi m-a apucat nebuneala si am inceput sa ma ocup...a zs jumatatea ca ma ajuta si ea...Apuca te sa vezi ca iti vine cheful facand!!!

34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alice si al meu a luat 600 de grame in 2 sapt si ma gandeam ca e mult ,azi a facut 2 sapt am fost si la pediatra cu el si am mai cerut cea sfaturi si tot asa zicea ca fiecare copil are ritmul lui de crestere.

Mady atata timp cat nu urla de foame si doarme bine eu zic sa nu-ti faci griji ai vb. cu vreun pediatru?

cati da ce baiat cuminte ai tu acolo si al meu e cuminte si doarme dar cand e foame se scoala singur si urlaaaa,iar noi mai avem si colicii astia enervanti.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

nada...au mai fost niste contractii, s-au oprit iarasi.. cred ca sunt sanse maxime sa ajung la cezariana foarte curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ursulet, tocmai ai distrus partida de a sotului de diseara. Daca doar a declansat niste amarate de contractii atunci la ce bun atata efort? Nu de alta dar cu ditamai burtoiul si toata gama de arsuri numai de hata-hata nu-ti arde. Adica iti vine cheful dar dispare cand realizezi ca trebuie sa te misti.

Eu ma gandesc cu suparare ca bebe al meu nu o sa coboare si o sa ajungem la cezariana ceea ce desi nu e capat de tara, sunt impacata si cu partea asta ma dezamageste totusi putin. Vroiam sa fie ca in filme, cu apa rupta, trezit din somn, fuga pana la spital, negasit loc de parcare, emotii si toate cele.
Voi ati auzit de cazuri in care au nascut natural fara sa le fi coborat copilul in bazin inainte?

Suzieq e bine spus ca doar auzi de curatenie generala e tare greu sa te apuci de asa ceva.

+38

Mergi la inceput

Doamne, eu acum am vazut..... Aerlilian si Happymumy, multa bafta maine. Nu stiu de ce aveam senzatia ca 25 e muuult mai departe.
O sa stau maine ca pe ghimpi.
Nastere usoara, puiuti sanatosi si mancacosi si mult curaj! O sa va descurcati de minune!
Ce ma bucur, mi-ar place sa fiu si fizic alaturi de voi, de amandoua.

Lady, calcasi femeie camasile alea de noapte? Desi fie vorba intre noi nu inteleg de ce le mai calci ca tot se sifoneaza. Hai, nu fi trista ca stai departe de elfita. E doar incepututl, o sa creasca, o sa plece in tabere, va trebui sa te inveti cu sentimentul. Te tin in gandurile mele si o sa vezi ca o sa-ti mearga bine.

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mady, si pe mine m-a mancat undeva sa-l cantaresc pe Filip la 7 zile de la nastere si cand am vazut k nu a luat nimik in greutate m-am stresat rau de tot...
Oricum eu de azi ii dau supliment din nou baiatului, k nu se satura cu lapticul meu... E diferenta mare fata de cand o alaptam pe Sara. Atunci aveam muuuult lapte, ii curgea pe langa guritza, se ineca cu el, pe cand acum, Filip e lenes, nu prea trage, eu nu am lapte mult si e infometat mititelul... Asa ca de azi ii dau iar lapte praf.
Desi eu sunt clar PRO ALAPTAT, de data asta incerc sa ne fie mai usor TUTUROR..Si SPER sa ne reglam cu alaptatul. Daca nu, va ppa mixt. Important e sa fie el bine, sa ia in greutate si eu sa fiu linistita.

Azi Filip m-a cam chinuit, a stat mufat toata ziua la tzitzi, a avut niste crize de colici..off offf, fir-ar ei sa fie. dar ma bucur ca elimina gazele, trage niste partzuri

Ileana, Ghiulten
Lady, Yasmin

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Alina, dar daca te-ai multe nu ai incepe sa produci mai mult lapte?
Mocuta mica Ce drag imi e cand povestesti de el si de strumfita chiar daca nu-ti prea raspund. Ce zice aia mica de fratiorul ei? E tot asa incantata?
Alice? Dar ghimizdroaca ta?

+38

Mergi la inceput