Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

si eu pe aici... in continuare pierd lichid (ceea ce nu mi-am dat seama inainte, ma gandeam ca se intampla o data si gata). Sunt contractii acum cam la 5-10 minute, dar nu foarte dureroase.. iar dilatatarea e destul de mica.

ma plimb pe scari cu sotul pe care-l consider responsabil de toata tarasenia, ma monitorizeaza din cand in cand si asteptam. Am vb cu doctorita pe la 111, spunea ca ma lasa 5-6 ore in pace, apoi cand vine daca nu se declanseaza mai serios punem perfuzia cu oxitocina pt accelerarea contractiilor. si vedem cum vrea sa iasa :)

deci stau linistita, citesc o carte, mai intru pe net... si ma pregatesc sufleteste pt momentul in care o sa se precipite treaba :)

felicitari fetelor care au nascut deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

vai ursulet... pari foarte calma si constienta de ceea ce urmeaza. poate vei fi norocoasa, va trece repede si-ti vei intalni puiul. asa ca scoatem niste majorete

lady, sophie - fiti barbate, fetelor! gainii din mine nu-i este frica de taiere, insa ma veti vedea si pe mine saptamana viitoare cum tremur...

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ursulet, mai e putin...Doamne ajuta!
Lady, si eu presimt ca Adc ne rezerva o surpriza. Poate chiar maine...Dupa ce calci sa nu uiti sa-ti pui torsoanele (stiu ca le-ai facut, doar ne-ai spus, nu?), apoi trusa de cosmetice, chiloti, papuci...stii tu, ca doar tu ai postat prima bagajul pentru spital, nu?

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ileana, m'am trezit cu gandul la tine si cu ochii pe tel. n'am vazut nici un sms, zic hai sa ii trimit eu un mesaj sa o incurajez. cand vad data...24

lexi, georgia, felicitari!! sa fiti sanatoase si mancacioase

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Doamne Ursulet, chiar ca esti foarte foarte curajoasa. Doamne ajuta sa mearga totul bine natural sa nu ai nevoie de perfuzii.

Eu am tras un pui de somn, acum ma duc sa schimb parte, sa dorm si pe stanga. Si sunt amarata. Toata lumea naste numai e nu. Copilul meu nu da semne de nimic.
Lady, o sa pierzi pariul ala cu 10 zile, o sa vezi. De fapt, fac pariu ca trec de saptamana 41. Sa vedem cum va mai scriu atunci ca deja mi-e greu sa indoi degetele.

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Adc, merci mult !
Ileana, si eu as manca o gramada de chestii, mai ales la gindul ca o perioada nu o sa am voie orice.Anestezista mi-a spus sa maninc azi la prinz supa, piept de pui la gratar si legume, asa ca m-am executat si mi-am facut un piept de pui cu salata, iar seara mi-a zis ca am voie iaurt, cit vreau. Si cel mai important, maine dimineata doar 2-3 guri de apa, indiferent de cita sete imi este. Am intrebat de clisma, si mi-au zis ca exclus, ca nu se mai face asa ceva .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Lady-bafta multa la control. Nu mai fii deprimata. Parca tu erai cea care ne incuraja cel mai mult.
Alina-cum te descurci cu amandoi copii acasa? Te intreb pt k si eu voi fi in aceeasi situatie si mi-e un pic teama de reactia fetitei mele.
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua lumeeeee.
MAMA CE DE BULGARASI AVEM
FELICITARI NOILOR MAMICUTE,BINE ATI VENIT PUIUTI MICI SA FITI SANATOSI,PAPACIOSI SI FARA COLICI
CEVA GALERIE PT SCUMPELE MAMICI DE MAINE SI PT TOATE CARE NE FAC SURPRIZE.
TONI,BEATRIX TOATA STIMA SI RESPECTU PT MAMICI PUTERNICE,PT PUIUTI CARE AU LUPTAT PT A FI ALATURI DE VOI SI NEATI DEMONSTRAT CA ORICAT DE GREU AR FI DUMNEZEU NU NE UITA NICIODATA
LADY ASA CUM ZIC SI FETELE NU E VOIE SA TE ASCUNZI DOAR ALATURI DE NOI VEI TRECE UN PIC MAI USOR PESTE TOATE,ESTI O PERSOANA MINUNATA CU UN SUFLET ENORM IAR LIPSA TA SAR SIMTI DIN PLIN.
Despre noi nu am ce spune ne descurcam asa cum putem,in mare e bine dormim si papam,doar cand nu are chef de nani sta si cate o ora cu ochii beliti pe pereti in rest toate bune.
UNA din fete zicea ceva de renuntatu la epi sincer dupa ce am nascut zic cu mana pe inima ca fara epidurala nu cred ca azi mai eram pe acilea deci parerea mea daca se poate sa o faci ca nu e de joaca,acu depinde si de gradu de suportabilitate al durerii dar la mine garantat fara ea nu mergea sa nasc natural.Si cu epi si momentul expulziei tot sa lasat cu dureri si tipete dar macar nu simteam contractiile ci doar presiunea lui bebe.
POOP PE TOATA LUMEA VA DORESC NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI IAR PT GRAVIDUTELE INCA IN ASTEPTARE SARCINI USOARE IN CONTINUARE
HAI FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Matza, cred ca sunt asa calma momentan ca nu ma doare nimic... da mai lasa-ma cateva ore :)

oricum, cred ca-mi lipseste o doaga - asta noapte mi-am dat seama ca s-a rupt apa si prima mea grija a fost sa ma duc sa mananc ceva, am zis sa fiu sigura ca cine stie cand mai apuc... nu sunt prietenoasa daca sunt flamanda :) oricum, intre timp mi-au dat si aici de mancare

a fost interesant aseara la sedinta de inducere - i-am zis barbatului ca stau, daca promite ca termina repede (numai ca sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta in incercarea de declansare, ca de urcat-coborat scari ma cam plictisisem). A terminat repede saracu, da-mi venea sa-i dau cu ceva in cap in timpul - pe langa burta mare si incomoda (e cam greu sa te simti sexi in postura de balena) ma deranja si o masea, plus de la arsuri aproape ca-mi venea sa vomit...am zis dupa ca mai bine ma duc la cezariana decat sa mai stau inca o data. Da uite c-a functionat - la 2 ore dupa aveam primele contractii si dupa inca 2 ore se rupea apa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

la 17.30 m-a reprogramat ca nu am cu cine o lasa pe Rebecca si nici Sebi nu a ajuns de la munca.Revin cu detalii dupa ce ma intorc de la clinica.

Acu' mai bag o tura de plans...ca mi-am amintit c-o las singura atatea zile pe Rebecca!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput