Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.
Raspunsuri - Pagina 16
softurela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J.D.
Daca tu crezi ca hepatita b este o boala care se poate trata cu dezinteres total te inseli amarnic. Aici este plin de bolnavi cronici, care, majoritatea vin din UK unde nu se face vaccin impotriva hepatitei. Nu cred ca ti/ar placea sa ai nevoie de zeci de injectii, medicamente, teste, efecte adverse care iti afecteaza viata ireversibil, etc. Asta in cazul in care ficatul nu ti/a fost deja afectat de ciroza sau ai facut cancer. Gandeste/te cum e sa ai un copil care sufera de cancer din cauza hepatitei. Eu vorbesc din ceea ce am vazut in saptamanile petrecute in spital. Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor |
Asa este...sunt multi bolnavi cronici de hepatita cum sunt multi bolnavi de cancer si multi bolnavi de boli autoimune si asa mai departe.
Cheia este imunitatea... Nu poti sa previi toate bolile prin vaccin.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui alevin
TBC-ul se transmite pe cale aeriana prin intermediul picaturilor de saliva adica prin tuse. Adica poti sa o iei si in tramvai daca tuseste bolnavul pe tine. Andreea, mama lui 'Tefan "He who fights and run away, lives to die another day." |
Se transmite pe calea aerului dar prin contact prelungit. Cum zice Ramona, ingrijitoarea de la gradinita sau bona sau parintii sau bunicii.
La cati bolnavi de TBC sunt in Romania, si cum am obiceiul sa merg numai cu mijloace de transport in comun ar fi trebuit sa fac tuberculoza la tandem cu virozele ?
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
BESTUTZA spune:
Va povestesc experienta propriei pieli, ca sa zic asa...
Cu baiatul cel mare eram de o constiinciozitate rara...Pe 9(ziua nasterii) ale fiecarei luni il duceam la consultat, evaluat, masurat...
In ziua in care a implinit 2 luni,vaccinat....totul in regula,cf schemei...
La o luna dupa vaccin racea,dar rau...Nu mai spun forme urate de enterocolite...
Deci toate minunile se intamplau la o luna dupa vaccin,fie vara fie iarna...
Cu fata la fel...
Cu Dimitrie declansarea raspunsusurilor la intrebarile mele legate de efectele negativeale vaccinurilor, a fost lipsa BCG din spital...toate mamicile erau disperte:"Cum, plecam "afara" fara vaccin??Daca...."
Neonatologul ne-a explicat calm ca problema principala a mamicilor este sa creasca imunitatea copiilor pentru ca vaccinul acopera o singura tulpina-cea mai raspindita -din 100 !!Nu a inceput sa tine prelegeri pro sau contra,ci a facut daor o informare...
Si atunci m-am luminat...Cum? Doar o tulpina?
M-am informat in continuare,experienta personala era destul de urata si am oprit vaccinarea..Face 2 ani, racelile cu febra 39,5 sunt foarte usoare, tusea trece cu inhalatii,siropele de nuci,ceapa si ridiche..
Racelile le tratam ca Softurela si rezultatele sunt fff bune.
Nu stiu cuma crescut copilul asta.Se mira si doctorita ca nu are trecut mai nimi cin fisa.
A luat la 7 luni antibiotic, pentru siguranta,dar acum ne stie ca nu vrem. Bagam buruieni in ap de aerosoli ,mamaliga cu seu pe piept dc e tuse seaca, zemuri de legume si ceaiuri,frectii si am mers al inot de 3 ori pe saptamana pana la vacanta de iarna.
Legat de reactia autoimuna -aici in cazul autismului- la mine era legat de lupus, cine cauta in arhiva gaseste povestea mea cu lupusul anticoagulant diagnosticat la Fundeni...
Eram insacinata cu cel mare si diagnosticul era clar...Am tinut regim,am inlocuit zaharul cu mierea, regim fara carne si am fost la domnul Marin Giurea la Piatra Olt.Sunt si articole recente.Poate nu constituie un document stiintifica,dar eu am invata multe si despre documentel stiintifice...
http://www.formula-as.ro/2000/399/medicina-naturista-25/bolile-mileniului-trei-colagenozele-1208
Am vorbit cu el ,este un om special am tinut regimul,plus un alt produs cu miere si propolis,iar la 9 saptamani de sarcina lupusul anticoagulant era negativ.Tratamentul l-am tinut 6 luni,iar sarcina a venit peste tratament.
Cred ca este o problema, s-o numim comun, "toxicitate".In cazul copiilor e greu sa iei o decizie;eu vreau sa ii fac baiatului cel mic vaccinurile obligatorii pana la 6 luni,cel de 1 an exclus.
Exista oameni care cerceteaza, nu neaparat absolventi de medicina cu 10 sau 5, nu neaparat eminentele in domeniu,care pot da raspunsuri pertinente la probleme spinoase.
Pe mine eminentele m-au amenintat ca dc nu fac tratamentul - din ce citisem nu existau studii longitudinale relevante pe sarcina -o sa fac atac cerebral pe masa de nasteri!!
Norocul meu s-a numit Tutunaru,care mi-a uramrit analizele,obsevatie din 10 in 10 zile, mi-a acceptat tratamentul pe care il tineam si care mi-a uramrit trei sarcini viezuroase!
Initial au fost clipe de cosmar pe care nu vreau sa mi le amintesc . Folosesc produse alopate,nu contest progresele medicinei, dar cred cu convingere ca natura te intareste si te vindeca!
Spunea cineva:"Raspunsurile sunt peste tot,important e sa pui intrebarile!"
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bird70
Sper ca pentru vaccinurile copiilor te-ai documentat mai bine decat pentru vaccinul asta . Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
asta este o dovada de raspuns, ca nu citesti inainte ce s-a scris.
stim cu totii, in Romania sunt numai incapabili, nu se face nimik si nici nu s-a facut. bine de tine ca ai plecat din gloata de nestiutori.
kariguld spune:
citat din mesajul lui pisigri
Nu te-ai vaccinat impotriva borreliozei ci impotriva unei forme de meningoencefalita transmisa de capuse. Nu exista in prezent vaccin impotriva borreliozei. |
asa este, dar nu tineam minte cu exactitate, am sunat acuma dimineata la medic si l-am intrebat.
AB AC, sa inteleg ca, in urma lecturari si informari asupra oricarui aspect din viata nu pot sa hotarasc singura ce sa fac? trebuie neaparat sa fac studii de specialitate? altfel deciziile mele sunt vax? egale cu zero?
Nati spune:
JD, ia da o cautare pe wikipedia si vezi de vaccin measles, cate sau facut si cate vieti au fost salvate, nu astepta sa-ti dau eu raspunsul.Am gasit doar 217 milioane de vaccinuri facute si 1.2 milioane de vieti salvate din 1999.
Se pompeaza vaccinuri in Africa si unele tari din Asia e adevarat, cauta numai la Red Cross si ai sa gasesti.
Dar problema mare in Africa se pune stilul de trai, in ce conditii mizere traiesc oamenii aia, de unde atata sistem imunitar la ei, igiena e sub orice critica, Africa e mama virusilor in desfasurare libera.
Cine merge acolo isi asuma riscurile, si bineinteles ca iti trebui vaccinare la greu cu toate ca sistemul imunitar e in forta si lucreaza brici.
Eu una nu pun piciorul in Africa
Dar poate numeri tu toate vaccinurile care sau facut in Africa si Asia, cu rezultate bune, poate asa imi schimb parerea despre vaccinuri.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui softurela
Nu, uite ca nu. Imunitatea lor reuseste sa invinga microbul/bacteria/virusul fara antibiotic. Eu nu le-am dat nici sirop de tuse, doar cel facut de mine din ridiche si miere. Nu le dau nici peste cu mercur, nici carne, lapte cu antibiortic, nici nici.... E chiar asa de greu de inteles ? Cand decizi sa nu introduci mizerii in corpul copilului, nu o faci nici pe cale sanguina, nici pe cale digestiva. Cu aerul e mai greu de lucrat...dar vara stam la bunici la curte si respiram aer proaspat. Fata cea mare a fost vaccinata cu toate din grila de baza...si am avut de tras cu ea, acum multumita homeopatiei e vindecata. Cea mica le-a facut pana la 6 luni. Dupa vaccinul de 6 luni a avut o perioada numai cu RAL-uri...asa ca le-am amanat/anulat pe urmatoarele pentru ca era in continuu bolnava. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Eu nu ma refeream la boli simple ci la o amigdalita de ex. Data de Streptococcus. Cu febra deliranta si amigdale pline de puroi. Sau complicatii de la boli virale, etc. Mi-e greu sa cred ca in situatii din astea astepti sa treaca boala pentru ca sistemul imunitar lupta.
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Eu nu ma refeream la boli simple ci la o amigdalita de ex. Data de Streptococcus. Cu febra deliranta si amigdale pline de puroi. Sau complicatii de la boli virale, etc. Mi-e greu sa cred ca in situatii din astea astepti sa treaca boala pentru ca sistemul imunitar lupta. |
Nu stiu ce sa-ti zic, ultima data a avut 5 zile febra 39,5...40,5. A trecut cu 2 panadoluri supozitoare (in cele 5 zile), homeopate si naturiste. Starea generala era foarte buna ca altfel ma duceam la clinica. O fi fost stafilococ, pneumococ...ce mai conteaza ? L-a invins fara antibiotic si nici nu a lasat urmari (tuse reziduala).
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui softurela Nu stiu ce sa-ti zic, ultima data a avut 5 zile febra 39,5...40,5. A trecut cu 2 panadoluri supozitoare (in cele 5 zile), homeopate si naturiste. Starea generala era foarte buna ca altfel ma duceam la clinica. |
Cu siguranta a fost un virus.
O fi fost stafilococ, pneumococ...ce mai conteaza ? L-a invins fara antibiotic si nici nu a lasat urmari (tuse reziduala). Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Conteaza foarte mult. De astea sigur nu scapi fara antibiotic.
softurela spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Conteaza foarte mult. De astea sigur nu scapi fara antibiotic. |
Te inseli. Ai auzit de notiune "purtator sanatos" ?
Am cel putin 10 exudate in care apare ba stafiloco ba pneumococ cand la una cand la alta.
Ma indoiesc ca nu exista in continuare din moment ce nu l-am sterlizat prin antibiotic. ...doar ca acum, la acest moment ... sunt purtatoare sanatoase si nu ma mai intereseaza sa umblu dupa exudate.
Imunitatea ei reuseste sa tina sub control microbul si nu-l lasa sa-si faca de cap.