Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.
Raspunsuri - Pagina 15
Nati spune:
Biribu, cum asa? inca mai exista febra galbena, encefalita,hepatita cu aceste vaccinuri minune care unele se dau si gratis?
Inseamna ca cei care chiar in Romania se imbolnavesc de hepatita, nu isi au vaccinul facut?
Pai se pompeaza atatea vaccinuri in Africa de zeci de ani, ma gandeam ca deja au eradicat bolile sau nu mai sunt epidemii.
Ce procentaj a fost dintre cei care au murit din cauza swine flu in lume? Si cate cazuri sunt acum printre cei care nu si-au facut vaccinul H1N1 la momentu asta?
Eu nu sunt impotriva vaccinurilor care nu au aluminiu si mercur,plus gelatina si alte maglavaituri.
Dar deh, mercur,aluminiu in vaccin data expiratiei si valabilitatea vaccinului e buna cativa ani, pe cand fara astea care e verdictul? Profit nu gluma pt companiile farmaceutice!
Dar vb ta, noi vb la o cafea, un lucru e clar, vaccinarile nu sunt obligatorii si nimeni nu trebui sa critice parinti care au ales sa nu recurga la toate vaccinurile sau unele din ele.
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld pe mine ma pus draku acum un an si ceva sa ma vaccinez impotriva boreliozei (cred ca am scris corect). cu medicul de familie am discutat, nu avea date si nici explicatii. hai ca am facut prima vaccinare. apoi am inceput sa caut informatii, sa intreb alti medici. cand am aflat ce contine (nu ma intrebati ca nu stiu acum la ora asta) si ca nici nu exista date suficiente despre testarea lui... intre timp o facusem si pe a doua. se fac rapeluri la cateva luni, ptr eficienta cica. in final am citit ca se elimina din organism in cateva luni. deci trebuia sa ma vaccinez la cateva luni. unele studii spuneau ca la 6 luni, altele la 9 luni. nici date despre eficienta nu erau prea clare. am renuntat in cele din urma. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Nu te-ai vaccinat impotriva borreliozei ci impotriva unei forme de meningoencefalita transmisa de capuse. Nu exista in prezent vaccin impotriva borreliozei.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
softurela spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Si antibioticele au efecte adverse. Nu va tratati copiii cand sunt bolnavi? |
Nu, uite ca nu. Imunitatea lor reuseste sa invinga microbul/bacteria/virusul fara antibiotic. Eu nu le-am dat nici sirop de tuse, doar cel facut de mine din ridiche si miere.
Nu le dau nici peste cu mercur, nici carne, lapte cu antibiortic, nici nici....
E chiar asa de greu de inteles ? Cand decizi sa nu introduci mizerii in corpul copilului, nu o faci nici pe cale sanguina, nici pe cale digestiva. Cu aerul e mai greu de lucrat...dar vara stam la bunici la curte si respiram aer proaspat.
Fata cea mare a fost vaccinata cu toate din grila de baza...si am avut de tras cu ea, acum multumita homeopatiei e vindecata.
Cea mica le-a facut pana la 6 luni. Dupa vaccinul de 6 luni a avut o perioada numai cu RAL-uri...asa ca le-am amanat/anulat pe urmatoarele pentru ca era in continuu bolnava.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
Iar legat de Hepatita B, si mama mea si soacramea in urma testarii serologice au aparut ca ar avea imunitate la virusul hepatitei B. Ele nu au avut niciodata hepatita B. Medicul ne-a explicat ca au avut virusul dar imunitatea a reusit sa-l invinga si sa-l elimine.
Deci?
Tinta mea nu e sa previn bolile prin otravirea copilului cu medicamnete, ci sa-i cresc imunitatea astfel incat sa lupte si sa faca forme usoare sau deloc.
Bina poliomielita nu poate intra in categoria asta, dar deja le-am vaccinat.
TBC-ul ca pomenea cineva, tuberculoza poti sa faci si daca esti vaccinat. Vaccinul ofera protectie limitata la un numar de ani. E mai safe sa previi tuberculoza avand grija ca bona si bunicii sa nu aibe asa ceva. Tbc-UL nu se transmite ca o viroza, nu-l iei pentru ca stranuta cineva pe strada. Dar nu mai continui. Se pot aduce multe contraargumente.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
alevin spune:
citat din mesajul lui softurela Tbc-UL nu se transmite ca o viroza, nu-l iei pentru ca stranuta cineva pe strada. |
TBC-ul se transmite pe cale aeriana prin intermediul picaturilor de saliva adica prin tuse. Adica poti sa o iei si in tramvai daca tuseste bolnavul pe tine.
Ramona2006 spune:
Iarasi se ajung la discutii interminabile...insa ceaa ce este f deranjant la subiectul asta (ptr mine cel putin) este lipsa de informatie a multora dintre postatoare. Bine, nu vreau sa generalizez, sint si postari ff la subiect insa am citit si niste bazaconii de m-a lovit risu-plinsu.
Nu as fi intrat sa scriu ptr ca asta e genul de subiect unde in general nu se ajunge la nici o concluzie insa vreau sa fac precizari legate de TBC. Am scris mai inainte ca noi am avut aici un scenariu destul de neplacut vizavi de o ingrijitoare care avea TBC si a molipsit copii. Ce vreau sa spun este ca DA, TBC se transmite daca persoana bolnava tuseste sau stranuta pe tine. Din pacate intra-adevar vaccinul protejeaza cam 10 ani insa se lucreaza la noi vaccine. TBC este o boala cu mortalitate mare, greu de tratat ptr ca bacteria e a dracului rau. Asa ca aici, indiferent cine ce spune, in cazul asta un vaccin poate fi mai eficient.
Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici.
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
J.D. spune:
citat din mesajul lui softurela Iar legat de Hepatita B, si mama mea si soacramea in urma testarii serologice au aparut ca ar avea imunitate la virusul hepatitei B. Ele nu au avut niciodata hepatita B. Medicul ne-a explicat ca au avut virusul dar imunitatea a reusit sa-l invinga si sa-l elimine. Deci? Tinta mea nu e sa previn bolile prin otravirea copilului cu medicamnete, ci sa-i cresc imunitatea astfel incat sa lupte si sa faca forme usoare sau deloc. Bina poliomielita nu poate intra in categoria asta, dar deja le-am vaccinat. TBC-ul ca pomenea cineva, tuberculoza poti sa faci si daca esti vaccinat. Vaccinul ofera protectie limitata la un numar de ani. E mai safe sa previi tuberculoza avand grija ca bona si bunicii sa nu aibe asa ceva. Tbc-UL nu se transmite ca o viroza, nu-l iei pentru ca stranuta cineva pe strada. Dar nu mai continui. Se pot aduce multe contraargumente. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Daca tu crezi ca hepatita b este o boala care se poate trata cu dezinteres total te inseli amarnic. Aici este plin de bolnavi cronici, care, majoritatea vin din UK unde nu se face vaccin impotriva hepatitei. Nu cred ca ti/ar placea sa ai nevoie de zeci de injectii, medicamente, teste, efecte adverse care iti afecteaza viata ireversibil, etc. Asta in cazul in care ficatul nu ti/a fost deja afectat de ciroza sau ai facut cancer. Gandeste/te cum e sa ai un copil care sufera de cancer din cauza hepatitei. Eu vorbesc din ceea ce am vazut in saptamanile petrecute in spital.
Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor
J.D. spune:
citat din mesajul lui Nati Biribu, cum asa? inca mai exista febra galbena, encefalita,hepatita cu aceste vaccinuri minune care unele se dau si gratis? Inseamna ca cei care chiar in Romania se imbolnavesc de hepatita, nu isi au vaccinul facut? Pai se pompeaza atatea vaccinuri in Africa de zeci de ani, ma gandeam ca deja au eradicat bolile sau nu mai sunt epidemii. Ce procentaj a fost dintre cei care au murit din cauza swine flu in lume? Si cate cazuri sunt acum printre cei care nu si-au facut vaccinul H1N1 la momentu asta? Eu nu sunt impotriva vaccinurilor care nu au aluminiu si mercur,plus gelatina si alte maglavaituri. Dar deh, mercur,aluminiu in vaccin data expiratiei si valabilitatea vaccinului e buna cativa ani, pe cand fara astea care e verdictul? Profit nu gluma pt companiile farmaceutice! Dar vb ta, noi vb la o cafea, un lucru e clar, vaccinarile nu sunt obligatorii si nimeni nu trebui sa critice parinti care au ales sa nu recurga la toate vaccinurile sau unele din ele. |
Cine face aceste vaccinuri in africa sau mai stiu eu ce tari sarace din Asia? Ce vaccinuri se pompeaza de ani de zile in africa? Le/ai numarat?
Finn Constantine 15.10.2009 si 27+ Euan Tudor
softurela spune:
citat din mesajul lui Ramona2006 Iarasi se ajung la discutii interminabile...insa ceaa ce este f deranjant la subiectul asta (ptr mine cel putin) este lipsa de informatie a multora dintre postatoare. Bine, nu vreau sa generalizez, sint si postari ff la subiect insa am citit si niste bazaconii de m-a lovit risu-plinsu. Nu as fi intrat sa scriu ptr ca asta e genul de subiect unde in general nu se ajunge la nici o concluzie insa vreau sa fac precizari legate de TBC. Am scris mai inainte ca noi am avut aici un scenariu destul de neplacut vizavi de o ingrijitoare care avea TBC si a molipsit copii. Ce vreau sa spun este ca DA, TBC se transmite daca persoana bolnava tuseste sau stranuta pe tine. Din pacate intra-adevar vaccinul protejeaza cam 10 ani insa se lucreaza la noi vaccine. TBC este o boala cu mortalitate mare, greu de tratat ptr ca bacteria e a dracului rau. Asa ca aici, indiferent cine ce spune, in cazul asta un vaccin poate fi mai eficient. Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici. Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa: http://aloneinholyland.blogspot.com/ |
Cand s-a nascut Bianca, tatal meu avea TBC. Am vorbit cu multi medici, inclusiv cu cei din materniatate. Vaccinul nu era de gasit la acel moment. Am iesit cu ea din maternitate nevaccinata.
Porumbita spune:
citat din mesajul lui bird70 Cred ca oamenii au inceput sa vada inutilitatea vaccinurilor pentru ca nu mai sunt confruntati cu bolile. In momentul in care un numar suficient de mare de oameni nu vor mai fi vaccinati bolile vor reveni in forta si oamenii se vor vaccina din nou. Cu bolile revenite, cu virusi/bacterii mai puternice, mai mortale (ca asa se intampla) vom avea industria farmaceutica care va face si mai multi bani pentru vaccinuri mai sofisticate si mai scumpe si noi vom deveni mai dependenti de ele. Asta, cred eu, este pretul pe care il platim pentru a da fiecarui individ libertatea de-a alege. Eu personal nu as schimba libertatea de-a alege a individului chiar daca in multe cazuri se lasa cu repercursiuni dezastruoase. |
mi se pare un punct de vedere extrem de pertinent!!!