Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

inevitabil la astfel de subiecte ajung sa defileze cu aratatorul cei ce si-au vaccinat copii -desigur informati si in deplina cunostinta de cauza- catre cei ce nu au facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si antibioticele au efecte adverse. Nu va tratati copiii cand sunt bolnavi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati
Poate sa vina cineva si sa-mi zica exact ce ingrediente intra in fiecare vaccin?

Si daca ati fi de acord sa va fie injectati copii cu ele?

Tu stii ce ingrediente sunt in orice medicament injectabil, sau in orice pastila, sau in orice bomboana colorata? Crezi ca conservanti si coloranti si stabilizatori si alte porcarii se baga doar in vaccinuri? Tot ce bagi in gura copilului le contine. Aerul pe care il respira e poluat si contine probabil mai mult mercur decat injectia aia, pestele pe care il dai copilului e plin de mercur, puiul e plin de atibiotice, vaca e plina de hormoni, vegetalele pline de ingrasaminte, etc.

Citat:
Cati copii inainte de 1960 sa zicem au fost diagnosticati cu autism ...

Inainte de 1960 nu se diagnostica decat autismul foarte sever. Fiica-mea care e pe spectru autist intra in statistici dar sotul meu, soacra-mea si cumnata-mea nu au fost diagnosticati niciodata. Sotul meu a fost tratat cu bataie pentru ca nu era prost dar incredibil de 'incapatanat' .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
hm? oare am citit degeaba luni de zile materiale scrise? nu pe internet, ca la data aia nu era sfantul internet. studii scrise de oameni de stiinta. adika eu sunt asa proasta ca dupa ce ma documentez luni de zile si discut cu medici avizati, cu persoane care lucreaza in cercetarea vaccinurilor, nu-s informata si capabila sa iau o decizie?

Depinde ce materiale ai citit, daca stii sa interpretezi rezultatele, daca medicii respectivi aveau acces la informatii si daca stiau sa le interpreteze, daca erau cu adevarat oameni de stiinta sau adepti ai conspiratiilor. Medicii din Romania NU sunt invatati la scoala chestiile astea. In Romania medicii fac inca decizii medicale pe baza preferintei personale sau informatiilor invatate la facultate decat pe baza studiilor recente relevate.

Eu nu sunt adepta unei tabere sau alteia, cred ca in natura totul tinde spre echilibru. Cred ca oamenii au inceput sa vada inutilitatea vaccinurilor pentru ca nu mai sunt confruntati cu bolile. In momentul in care un numar suficient de mare de oameni nu vor mai fi vaccinati bolile vor reveni in forta si oamenii se vor vaccina din nou. Cu bolile revenite, cu virusi/bacterii mai puternice, mai mortale (ca asa se intampla) vom avea industria farmaceutica care va face si mai multi bani pentru vaccinuri mai sofisticate si mai scumpe si noi vom deveni mai dependenti de ele. Asta, cred eu, este pretul pe care il platim pentru a da fiecarui individ libertatea de-a alege. Eu personal nu as schimba libertatea de-a alege a individului chiar daca in multe cazuri se lasa cu repercursiuni dezastruoase.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:

pe mine ma pus draku acum un an si ceva sa ma vaccinez impotriva boreliozei (cred ca am scris corect).

Nu exista vaccin impotriva boreliozei ci numai impotriva TBE. Ambele boli se transmit prin muscatura de capusa. Poate de aici confuzia, dar bolile sunt total diferite. Borelioza e data de o bacterie pe cand TBE de un virus. Borelioza ataca sistemul nervos iar TBE este o forma de meningita.

Sper ca pentru vaccinurile copiilor te-ai documentat mai bine decat pentru vaccinul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

hm? oare am citit degeaba luni de zile materiale scrise? nu pe internet, ca la data aia nu era sfantul internet. studii scrise de oameni de stiinta. adika eu sunt asa proasta ca dupa ce ma documentez luni de zile si discut cu medici avizati, cu persoane care lucreaza in cercetarea vaccinurilor, nu-s informata si capabila sa iau o decizie?

Nu-i chestie de prostie... e pur si simplu imposibil ca in cateva luni sa asimilezi si sa fii capabil sa judeci ceea ce altora le ia ani de zile sa invete. Ca sa faci cercetare trebuie sa faci macar 6 de studiu in domeniu. Si dupa acei ani faci cercetare ghidat sub mantia cuiva inca niste ani pana poti fi considerat "copt". Nu-i putin deloc.

Legat de diagnosticare. Foarte corect ce a spus Bird legat de ce anume se diagnostica. Cazurile grave, cei medii si mai putin treceau drept ciudatei. Daca erau si buni la scoala cu atat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Pana la urma nimeni nu imi arata exact ce compozitie are fiecare vaccin in parte. Sa inteleg ca nu stiti sau nu sunt informatii chiar si pe google?
Vaccinurile ar fi ok daca nu ar avea atatea chimicale nocive, asta ca sa nu le zic otravuri pt un sugar.
Ei testeaza efectele doar pe un vaccin, dar nu testeaza sa vada ce reactie si potential pericol exista in cazul in care administreaza 2 ori 9 vaccinuri odata in jumatatea de metru de copil. Schema asta se practica prin unele spitale din America, nu stiu cum e in Romania.
De ce oare as avea incredere in companiile farmaceutice care le produc si medicii care testeaza efectele adverse ale vaccinurilor, cand se stie foarte bine ca sunt in buzunarul companiilor farmaceutice?
Sa nu uitam ce s-a intamplat in 1955-1963 cu polio vaccin si virusul SV40, cate milioane de americani si restul de prin lume au fost infectati.
Daca era cu adevarat o problema de viata si moarte din cauza copiilor nevaccinati si posibilitatea infectarii celor care nu au ajuns varsta vaccinarii si decesul lor, stati voi linistite ca nu mai stateam noi sa dezbatem acum de ce unii parinti aleg sa nu faca vaccinuri.
Ni se punea legea in fata, eram obligati sa vaccinam copii si gata, de nu ,zburam toti la puscarie.
Dar poate cercetatorii stiu ei ceva si nu ne zic si noua astora care dezbatem ba ca nu sunt bune vaccinurile, ba sunt mana cereasca.
Oare nu v-ati intrebat daca intradevar era un asa pericol de epidemii in cazul nevaccinarii nu erau vaccinurile mandatorii prin lege?
Nu mai stateau la discutii cu acel waiver pe care americanii si alte tari le semneaza cand refuza.

bird70, noi suntem vegani, carne la copil ii dau numai pui si ala bio, nu mananca produse lactate de nici un fel, iar dulciuri foarte putin si alea luate compozitia lor de pe pachet la purificat.
Curios ca daca incerci sa le zici sa scoata E-urile, aditivi si pesticidele din produsele alimentare, te trateaza cu un mare sictir. Ce pot sa fac? Nu cumpar produse cu otravuri si cele modificate genetic.
Si da, nu ma pot feri de toata poluarea care ma inconjoara, si asta ca oamenii au uitat ca au puterea sa schimbe ceva daca nu le place.
Cu mancarea ai cat de cat control asupra ce bagi in gura la copil, in schimb cu vaccinurile, antibiotice ,siropuri de tuse, ori alte pastile NU AI NICI UN CONTROL.
De aceea eu nu folosesc medicamentatie alopata, prefer naturiste pe riscul nostru.
Nu degeaba incearca UK sa inchida plafarele de la ei.Oare ce procentaj din populatia Angliei foloseste produse din plafar? e de rasu plansu, tot nu le ajunge ,vor control peste tot.

Curios ca la subiect nu s-a pus problema invinovatirii parintilor care au facut vaccinurile copiilor, ci invers, au fost invinuiti cei care nu au facut vaccin la copii.

Fiecare parinte sa verifice prima data ce substante sunt in fiecare vaccin si apoi hotaraste.,indiferent de decizie, eu le doresc sa fie sanatosi si fara griji in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

eu nu inteleg un lucru: care sunt multele riscuri si efecte adverse ingrozitoare atit de des pomenite pricinuite de vaccinuri?
ca vad ca inafara de autism, restul cam subtire.
sper ca nu ne referim la vreo febra, ca asa si o raceala banala o da, nu? caci implica activatrea imunitatii.
deci care sunt ele pina la urma?

eu nu contest ca are lumea dreptul la decizii. deci nu veti da copiilor nimic din ce ii poate pricinui un efect advers. deci sa zicem, face TBC si nu-l tratam, corect? ca e stiut ca medicamentele respective sunt din cele mai nocive.
ii tratati daca fac pneumonie cu antibiotice?? pai voi stiti ce contine fiecare fiola??? cum de riscati?

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Biribu, explica fiecare ingredient din vaccin si ce efecte adverse pot aparea, ca esti medic.
H1N1 swine flu vaccine insert admits it causes Guillain-Barre Syndrome vasculitis,paralysis,anaphylactic shock and death.
Poate vaccinurile nu omoara, dar cu siguranta produc ceva probleme de sanatate.
MMR vaccine insert ce zice?

Nu stiu de ce cei care aleg sa nu vaccineze trebui sa aduca lamuriri celor care au ales sa faca vaccinuri, mai ales ca schema de vaccinari nu e obligatorie de catre stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nati dimpotriva, nu trebuie nimeni sa se justifice si eu nu am intrat sa conving pe nimeni.
atita ca atunci cind se vehiculeaza teorii si informatii incorecte in privinta vaccinurilor ma deranjeaza.

daca vrei sa stii ce zice insertul vaccinului, apai citeste-l! ca nu-i secret. daca insa vrei sa stii cu ce se maninca aceste reactii, asta-i alta treaba.

voi vorbiti teoretic la o cafea. daca te loveste realitatea in schimb se vede foarte diferit.

uite eu am trecut printr-o epidemie de H1N1. si am vazut si tratat pe atunci ceva bolnavi si unii nu mai sunt pe aici, din pacate. cele mai multe decese au fost la oameni tineri si sanatosi dealtfel. nu exista inca vaccinul, a fost vorba de citeva luni. cred ca ar fi frumos sa-i intrebam pe ei, ce ar fi preferat, efectele adverse sau...
ei bine, de cum a aparut vaccinarea masiva nu au mai fost victime.
pot sa-ti dau si alte exemple si nu din carti, experienta directa.

explica f bine cineva, datorita numarului mare de vaccinati din tarile civilizate isi permit acum unii sa ia in deridere ceea ce a constituit la vremea respectiva o salvare pt milioane de oameni. daca pericolul ar fi iminent si imediat reactia ar fi diferita, sunt convinsa.

dar ce facem daca mergem in vacanta prin africa de pilda? nu ne vaccinam contra anumitor boli endemice prin zona respectiva? uite sa vina cei care au curajul sa mearga prin zone cu febra galbena, hepatita, encefalita etc si sa ne spuna ca ei nu au treaba, nu e necesar nici un vaccin si ca se descurca fara. ca e mai buna o encefalita decit ceva reactii adverse la vaccin.

Mergi la inceput