Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
AllyLaur spune:
La multi ani fericiti Somleac !!!
Multa sanatate , fericire si iubire iti dorim alaturi de minunata ta familie !
lalely07 spune:
La multi ani SOMLEAC!!!!Sa ai parte numai de evenimente fericite alaturi de gasca ta cea vesela!!!!
Si la multi ani pt toti puiutii de azi care adauga o noua lunita!!!
Ailed eu nu mai beau sucuri de vreo 3 ani...deci nu este de la asta!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele am uitat sa va zic ce a facut Andra aseara, egoista de mine, PRIMUL PAS SINGURA![COLEGI] mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
FELICITRI!!!
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, stiam ca e de la alehiam, dar azi te-am vazut doar pe tine activa..ca asa si irinuca stie de reteta.. ce sa zic, sper sa iasa ceva, e la frigider acum..mi-a inghitit vreo 600 de faina si e tot moale.. mami de 2 prichindei |
cred ca ai pus suc cam mult.Are dreptate alehiam, punem untul, faina...si apoi sus cat sa fie o coca nu f moale.
alehiammami nu mai retin daca ai spus de frigider, ..scuze...mii
IONY_82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
LA MULTI ANI!!! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
"LA MULTI ANI!"
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui catank si apoi suC oFFFFFFF eu de ce nu am optiune edit??? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
AllyLaur spune:
Yoni, nu am apucat sa te sun zilele astea . scuze! Ieri am avut zi de curatenie iar zilele trecute am tot fost plecati. Voi ce mai faceti? Ai inceput sa-i dai Sarettei laptic de vaca?
MaryM85 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota fetele: http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-emotionant-o-femeie-fara-maini-mama-model-uite-cum-ii-schimba-scutecul-bebelusului-sau-203869.html , no comment! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)