MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha calmeaza-te ca te 'nervezi singura si sta nu tine de anotimp.si da englezoaicele is frumoase...sor'mea mereu ma intreba dc imi plac asa tare ca au fatza de cal si dupa o venit la mine si o vazut ca aveam dreptate

andani nu merge wasa cu grasimi nici macar aia 24%??ca eu mancam wasa cu unt si gem fara zahar si spunea careva pe aci ca e ok!!si chiar imi venise pofta zilele astea si intentinam sa balotez combinatia..damn trebe sa-mi iau paine de tarate atunci...incepusem s-o evit ca are mai multe calorii felia decat feliuta de wasa

meniu azi:
Md: struguri albi, lapte cu fulgi
G: clementina si cred ca si neste cioco neagra
P: varza calita
G: mai am prin birou para de ieri care nu am mancat-o, migdale, o porto si un grepfruit ..deci o sa fie ceva din astea
c: cred ca mai imi iau neste humus ca imi cam place cu betze de telina..sau o sa mananc neste supa...sa vad ce chef am

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineata la amiaza.

MD: 4 felii de wasa 24% goale. Nu am gasit cu ce sa le combin, eram prea adormita, asa ca le-am impachetat repede si am iesit pe usa, si le-am rontzait asa.
P: ciuperci cu branza grasa
C: nu stiu, am scoala, deci ajung la 21 30, sper sa nu mananc dupa

G: am cioco 73% si mere. vad ce aleg. Nu le combin.

Andanii, colegul cu 1 salata pe zi, si aia seara.... arata ca sotul meu daca ii desuflu burta sotului (de le bere). Ma gandesc ca o salata are 500-maxim 800calorii(cu branza, maioneza). Deci el are regim de Aushwitz, si totusi traieste si duce munca intelectuala, la un ivel mai ridicat decat mine, si face si sport!!. Banui ca i s-a reglat metabolismul, si in plus i-a crescut absorbtia intestinala, si organismul asimileaza TOT din ceea ce mananca (daca ar manca la fel ca mine, in 5 ani are nevoie de operatie gastrica).

Mergi la inceput

cleo aproapo de cantitatea de mancare.. nu e nicaieri scris exact cat trebuie sa mananci ...adik da is chestiile alea ca un om normal trebes sa manance 2000-2500calorii pe zi da sincer eu nu am gasit scris nicaieri asta ca si concluzie stiintifica dar ins chimb peste tot scrie si e si dovedit ca daca mananci ca ajungi ca un de gras/grasa...concluzie e ca organismul tau consuma cat ii dai..nici sa nu mananci nimic..dar nici sa ii dai cantitati industriale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andani am inteles ce am facut! Eu stau in centrul Bucurestiului si nu am Lidl, dar merg maine la mama, la periferie si trag o raita pe acolo.
Caut reteta de humus si-mi fac in casa. Oricum am pofta de clatite si cred ca voi face luni, sa mananc dimineata la micul dejun.

Ninha poza este de cand era Elena mica si Stefan avea cam 2 ani, dar se iubesc. Stefan e topit dupa ea, cand pleaca si vine de la gradi ea este prima care primeste pupic, daca mananca ceva ii rupe si-da si ei. Ma rog la Dumnezeu sa fie toata viata asa, ca eu am frate dar nu prea vorbim din cauza cumnatei, a bagat ite, el ca barbatul asculta diverse si uite asa nu dam un telefon. Poate l-o indruma careva sa-si revina.
Baietii tai cum se inteleg? Ce varste au?

Azi am tot alergat si nu am apucat sa mananc micul dejun , la gustare am mancat un gref, si la pranz am mancat spanac cu 2 oua ochiuri.

Mergi la inceput

carmen cu ceva timp dupa ce ai inceput dieta o sa te uiti la toate produsele ce ingrediente au in ele..eu de exemplu aici iau humus numai dintr-un supermarket ca nu pune decat ce trebuie si nimic mai mult:adik naut, pasta din aia de susan, lamaie si usturoi..alte magazine...alte retete cu prostii in ele..nici la noi nu toate magazinele au produse la fel..dar cum spunea si andani la astea facute cu mana ta macar stii sigur ce ai pus acolo

*retea de clatite gasesti pe culinar (nefiind permis sa faci cu faina alba)

Mergi la inceput

Brandusik m-am obisnuit, azi am fost la Obor si ma uitam la fructele "confiate" si de teama sa nu aiba zahar nu am cumparat. Am luat pentru invitati mix de oleaginoase, pentru mine migdale crude.. pe care inca nu le-am inceput!

cina de asta seara: humus cu jumatate de muratura!

Mergi la inceput

carmen, tot uit sa iti zic cum am facut placinta cu dovleac. Targetul a fost sa fie un mic dejun glucidic. Pan la urma o mancai si ca cina, de asta nu sunt multumita.
-dovleac ras, pus la innabushit si invartit pana a scazut cu scortisoara rasa si nucsoara; ii trebuia obligatoriu si niste fructoza dar nu aveam
-aluat: ou, unt, faina de migdale. A iesit o chestie prea moale, am impartit-o in 2, jumatate intins pe fundul vasului, apoi dovleacul scazut, jumatate deasupra.
Ce a iesit nasol: la baza a iesit cam crud, nu s-a copt bine. Ce a iesit super: aluatul deasupra s-a rumenit super frumos.
L-am copt la foc mic-mediu, cam 150C, dar mai mult de o ora.
Data viitoare o sa pun aluatul de jos la copt,si peste 10-15min scot tava, adaug dovleacul si restul de aluat de deasupra.

Azi cina bag zeama de laciorba, stiu ca e deja tarziu, daca mor de foame: si fructe nu mai am decat niste mere.

eu am inceput sa gatesc multe chestii cu copilul tocmai ca in cele din comert nu stiu ce baga. Si ies evident..mai gustoase (mai dau si rateuri). Vara bag salate, dar iarna fara gatit, ma rupe financiar mancatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata dragelor ... la mine e soare , zici ca a venit primavara la voi cum e ??? trimiteti si la mine zapada , va roggggg

brandusik nu stiu ce sa spun, mie personal mi-e cel mai tare frica de combinatia carbo + grasimi ... toata lumea spune ca niciodata nu combini carbo si grasimi si atunci eu nu am combinat nici macar wassa 24% ... am citit si eu ca ar merge ... da daca ma pot rezuma la a manca wassa cu cehstii degresate sau legume .... eu nu slabesc daca le combin never
bradusik te intreb si pe tine la fel cum il intreb pe sotul meu .... de ce trebuie sa pui si unt daca pui gemul pe paine (wassa) ????? .... norocul meu e ca Andrei nu suporta painea cu unt ... el niciodata nu pune unt si gem , uraste combinatia, la fel ca mine ... nu am putut manca niciodata combinatia de unt cu gem ... nu ma intreba de ce :D .... da e asa de bun numai cu gem ... de ce sa risti ???

cleo suna tare bine placinta din dovleac ... si cred ca daca pui partea de jos la copt initial putin si apoi adaugi celelalte straturi va fi ok ... eu fac doar dovleac cu scortisoara si mere rase ... eventual niste nuci la final sa se coaca peste ... este un desert megadelicios

carmen fructele confiate sunt o bomba de calorii ... nuuuu, nici nu ma ating de ele orice ar fi ... eventual o smochina , doua trei maxim offdata la luna (acuma n-am mai mancat de fff mult timp nici asta)
clatitele ai inteles cum le faci da ???
numai albusul cu faina integrala si lapte degresat sau oul intreg cu faina de naut ....

Ninha te inteleg , si eu de la stat in casa intru in depresii ... nu imi place deloc deloc ... cat mai ai pana incepi lucrul ??? destul de mult nu ???

Sanse te pup si eu :)

Puisorule ce mai gatesti bun bun ???
sa vedeti ce am facut zilele astea eu am inventat acuma o chestie , un desert dietetic .... branza degresata dulce cu putina fructoza si gelatina (gelatina preparata cum spune pe plic) .... se intareste si seamana cu crema de chesscake ... e tareee tareee buna putem pune si lamaie si portocala rasa sau putin ness de alta aroma ....

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Andanii bine ca mi-ai spus o sa cumpar faina de naut.eu citisem pe culinar reteta si voiam cu faina integrala+tarate( am in casa) ou intreg si apa minerala/lapte degresat.
Azi am facut iar wassa, parca a iesit mai buna!
Tu placinta de dovleac o faci tot asa cu foaie-dovleac+mere si apoi foaie?
O sa iau faina de migdale sa fac si eu, ca am un dovleac de la mama, si copii mei amandoi sunt innebuniti dupa placinta de dovleac.

Meniu azi:
MD: wassa+gem+ iaurt 0%; cafea mica fara zahar
G: un gref
P: restul de spanac ( poate cu un ou)
G: 2 buc cioco
C: nu stiu ca plec la mama..( dar am pofta de ficat la gratar)

Mergi la inceput

puisor, mersi de carti!

azi:
MD: 2 mere
P: 1dovlecel cu branza la cuptor (inspirata din link-ul de alta data) si rosioare.
G: am de unde alege : 1mar, cioco neagra, 4 felii wassa.
C: videm

Mers: 6.5km, intors tot asa sper.

Andanii, o sa fac placinta de dovleac fara foaie, dar cu fructoza. Eventual o sa pun numai deasupra un ou cu faina de migdale si unt amestecate. Merge si ca o cina?

Alte idei planuite pe weekend: conopida, peste, ciorba, mazare, fasole. O sa aleg.

Mergi la inceput