MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io azi:

Md: afine, lapte cu fulgi
G: o clementina, lapte cu nes si banana( Aqua today)
P: salata : capia, rosii cherry, telemea, mozzarela si masline verzi..cu wasa cred
G:mai am o clementina si o para
C: restu de humus cu bete de telina

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Am mancat la cina 2 felii mici wassa+ cascaval+sunca curcan=iaurt 0%. Le-am facut varza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

carmen,
iaurt 0% + wasa e f.bine.

Nu stiu de cascaval, trebuie sa mai studiez (eu am exclus glucidele primele 3 sapt, primul pachet de wasa l-am luat ieri).

mie nu mi-e foame (bagai la G la ora 17 un pumn de seminte de dovleac). Sar cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Va pup fetelor

Eu stiu ca magiunul de Topoloveni a fost multa vreme in jur de 9- 10 lei...Acum l-am vazut cu 19 lei...
De ce?!

Si eu am luat de la Raureni dar nu stiu daca-i ok....Voi ce credeti?

Brandusikule m-ai ucis cu meniul tau de la chinezesc..

Puisoro pe tine te urmaresc la sexiunea Meniu...Sunt cu ochii pe tine...

Nu am fost atenta...ce-i cu branzica aia?? Am vazut si eu in Cora...
http://www.babybel.ca/

Va pupicesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SANSE de ce sa nu fie ok magiunul de raureni? sunt doar prune fierte, fara adaos de zahar sau alt tip de indulcitor. Eu si fiu-meu de ala mancam, mai nou vrea wasa cu magiun si el, nu mai vrea paine, ceea ce nu paote decat sa ma bucure. Oricum ii faceam painea in casa, dar mai faceam si combinatii de seacara cu faina alba.

Meniul de azi:
- smoothie verde
- baton proteic (am vrut sa vad cum e, clar nu mai cumpar)
- sufleu de dovlecei
- carnati casa, ardei
- biscuiti monti (foarte, foarte gustosi), iaurt capra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmen ai facut varza ca ai adaugat iaurtul 0% langa cascaval care e ff lipida si sunca care si ea e ff lipida....

sanse si eu is innebunita dupa mancarea chinezeasca...m-o cam dezumflat puisora ca mi-o spus ca fasiile alea transparente de fasole nu-s monti

is foarte mandra de mine azi..miercurea e zi de film(cand e timp) si de obicei imi luam un fel de cipsuri din faina de porumb sau niste cipsuri din creveti...NICI UNA MONTI si azi mi-am luat o punguta de migdaleam rezistat triumfator...gata...o s-o fac de acum mandra de mine pe andani

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor multumesc, banuiam ca am facut varza dar ieri am muncit mult si la ora 19.00mi se facuse o foame... si asa am mancat destul de putin.. nu stiu ce am dar de 2 zile mi se face foame doar seara.
Azi:
MD: wassa+gem+ o cafea
G: un mar
P: spanac cu ou
G: para/mar
C: nu stiu

Maine fac wassa in casa si poate fac si niste biscuiti monti sa am la gustare/cina cu iaurt.
Cleo cum ai facut placinta de dovleac?

Fetele daca cumpar humus de la magazin e Monti? Voi il faceti in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata dragelor

Brandusikule .... a crescut sufletul in mine daaaaa ... mi-s tareeee mandra de tine puppppp

Carmen eu parca am citit pe un humus la magazin si n-am fost prea incantata ... cred ca mai bine il prepari tu .... plus ca am si cumparat odata si mirosea asa de urat ca l-am si aruncat fara sa iau o gura din el
Carmen nu se combina grasimi cu wassa niciotata niciodata puteai combina wassa cu iaurtul si cascavalul cu sunca (desi cascavalul e cam gras) la Lidl este cascaval light pentru orice eventualitate

Child cred ca e tareee buna combinatia wassa cu magiun nu am cumparat inca magiun de la Raureni ... nici nu am stiut ca este

Sanse daaaa, au scumpit magiunul ala de l-au zapacit ... io nu stiu zau, cred ca au avut asa mare succes, am vazut la tv ca si in germania exporta ... is grozavi

Cleo si nu lesina colegul doar cu o salata pe zi ??? as muri intr-o saptamana cu asa un meniu

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Va pup fetelor

Intru mai tarziu ... fug sa iau fetele de la scoala....

Andanitzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Carmen, ce dulci sunt puisorii tai din poza!!! Stefan o iubeste pe Elena asa tare tot timpul? e o norocoasa ca are un frate mai mare asa grijuliu

Andanii, nici wassa 24% nu-i buna cu lipide?

Brindusikule, si eu credeam la fel despre englezoaice, ca-s urate foc. cum naiba, ca pe la tv toate-s niste baragladine fara sare si piper, rosii, chele si cu dintii strambi?

Puisorule, varza n-am incercat, iau diclofenac. mi-am luat si arnica, e f buna. sambata m-am programat la pilates, sa vad daca pot face fara sa folosesc o glezna.

Child,, n-am luat magiun de la raureni ptr ca stiam ca e cu indulcitori. dar daca zici tu ca n-are o sa iau si eu. nu trebuie sa fie neaparat topoloveni.

cred ca am imbatranit brusc dupa sarcina asta. m-au apucat toate deodata, imi vine sa zac la pat si cu nervii-s la pamant. de la statul in casa. Doamne, sa vina odata primavara aia, ca nu mai pot

Mergi la inceput