MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare montigirls,

Meniul de azi:
MD: 2 oua fierte+ branza 0% grasime
G: portocala
P: ciorba de pui cu legume
G: gref
C: pulpe de pui cu salata

In afara de masline verzi de care masline se mai pot manca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

carmen, eu mananc si alea natur dar din saramura, in Buc. erau Kalamata. culoare: sunt kaki, adica nu inca negre. ptiu, sper ca te-am lamurit. Bune - schimba complet gustul salatei.

Azi
MD: mar, wassa
P: conopida cu branza la cuptor, ceva rosioare
G: seminte de dovleac (ca sa nu mai iau inca o patratica de cioco neagra)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmen iar ai inbulinat Md-ul ..oul e lipid si ai pus langa brinza zero care e glucid...deci cred ca ai inteles gresit..monti nu are nimic cu grasimile..da spune ca sa reduci grasimile in faza 1 dar nu sa le elimini drept urmare atat timp cat fci combinatii corecte ai voie sa mananci aproape orice...langa ouale tale fierte ai fi putut sa mananci brinza normala(care e destul de grasa)

cat despre masline is lipide si trebuiesc consumate la mese lipidice (desi au IG-ul 15) puisoro, andani ma insel?

meniul meu azi:
Md: fursecuri cu gem si ceai
G: ceva fruct
P: ciuperci si alte legume la tigaie ci picioruse de pui
G:: ceva la cinema ..MONTI..
C: humus cu betze de telina

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Brandusikam comis-o si zau ca aseara am vrut sa intreb daca combinatia e ok.. insa mi-au stat copii pe tastaturas si am iesit repede.. Off..

Am putina branza de vaci dietetica si am de gand sa fac un piure de dovlecei cu branza(fierb dovleceii, ii scurg de apa, pun un catel de usturoi, putina sare, branza bag totul la blender si gata).Ma gandesc sa consum seara ca cina glucidica. Cum suna?

Mergi la inceput

carmen suna bine daca iti place dovleacul io si cu el ...uite ce am gasit pe site-ul oficial monti...dovleacul are Ig-ul 75 si e cu steluta...spre deosebire de morcov asta are 75 nefiert..nush cat are gatit...hm..ciudat ca pana si pizza are IG-ul 60 ..ff ciudat.. deci cred ca depinde de tine daca vrei sa mananci stiind datele scrise mai sus

Mergi la inceput

Brandusik eu ma refeream la "dovlecel" ala pe care il punem la ciorba..care are IG< 15, nu la dovleacul ala de placinta..

Mergi la inceput

carmenp acu am inteles..mie nu-mi plac aia cu coaja verde inchis..dar dovlecelul romanesc imi place la nebunie..sa ne spui si noua cum a iesit piure-ul...dar cred ca o sa-ti iasa mai degraba crema supa de dovlecei ca is ff moi..dar oricum imi place ideea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna!

Maslinele trebuie mancate intr-adevar la o masa lipidica.

Eu sunt tot mai rau in loc sa merg spre bine . Ma simt tare naspa,dar mno sper sa treaca o data cam-am saturat

Meniu azi:
MD: wassa,mozzarela
P: supa cu galuste
C: pomelo

Cu posta de mancare stau tare rau asa ca zilele astea am mancat putin dar nu chiar conform.

Brandu,modifici si la mine in tabel? GI= 55.3, GA= 54.2,GT=52

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- kiwi
- wasa cu magiun
- mancare de linte cu putina carnita pui, sufleu de conopida, cioco neagra
- migdale (nu am avut nici timp nici chef de mancare, am baiatul racit)

Mergi la inceput

Child multa sanatate baiatului! Stiu cum este..

Azi am facut paste integrale cu ciuperci, rosii,usturoi si ardei gras.. e o nebunie.. o sa mananc la pranz si la cina.
MD: 2 feliute wassa+branza 0% amestecata ca gem Topoloveni+cafea
G: mere

Si pentru ca se apropie wk m-am gandit sa fac ardei umpluti cu carne( pulpa de porc) ciuperci si alte legume+ un ou, si o ciorba de gaina( de la tara) cu legume.
A si am niste mere care s-au stafidit ma gandeam sa le rad sa le calesc cu putina fructoza si apoi sa le amestec cu niste paste integrale fierte si apoi amestecul la cuptor cateva min( se schimba mult IG la paste?) As face mai mult pt copii, eu amestecul il faceam cu orez dar nu prea le mai dau nici lor alimente interzise!

Mergi la inceput