MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
Carmen_Marieta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik carmen cu ceva timp dupa ce ai inceput dieta o sa te uiti la toate produsele ce ingrediente au in ele..eu de exemplu aici iau humus numai dintr-un supermarket ca nu pune decat ce trebuie si nimic mai mult:adik naut, pasta din aia de susan, lamaie si usturoi..alte magazine...alte retete cu prostii in ele..nici la noi nu toate magazinele au produse la fel..dar cum spunea si andani la astea facute cu mana ta macar stii sigur ce ai pus acolo *retea de clatite gasesti pe culinar (nefiind permis sa faci cu faina alba) Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Mare dreptate ai avut! Azi pana am luat spaghete am citit cred ca pe vreo 5 pachete ingredientele, pana la urma am luat integrale( mai scumpe dar mai sanatoase).
ninha spune:
carmen, cred ca poti sa renuntu la ou in ardei umpluti, ca nu foloseste la nimic, si e un pic cam ne-monti din cauza albusului. oricum, nu-i nevoie sa se lege carnea, ca sta in ardei, nu?
am fost azi la ortoped si zice ca trebuie sa ma operez la picior
Carmen_Marieta spune:
Ninha asa am citit si eu reteta, dar renunt nu-i bai. De asta notez aici ca sa primesc sfaturile bune.
Imi pare rau ca trebuie sa te operezi. Multa sanatate!
cleo78 spune:
ninha, imi pare rau de operatie. E asa grav?
eu nu am fo conforma azi. MD regulamentar si... pranz un sansvis cu piine intermediara, peste si salate. Adicalea e un fel de faza 2a...desi nu e cazul.
child spune:
CARMEN multumesc, sanatate si voua!
Meniul de azi:
- wasa cu magiun
- mancare de linte cu friptura de porc, sufleu de conopida
- pastrav la cuptor, mujdei de usturoi.
Ma bate gandul sa fac o tarta monti cu mere...sa vad daca ma lasa prichindelul meu.
tlaura spune:
Buna fetelor! Nu am mai postat din lipsa de timp.
Brindusik, mi-am cumparat ingredientele necesare pt. tortul la care mi-ai dat linkul; cred ca e delicios, de abia astept sa-l fac. Multumesc, si va anunt cum a iesit.
(Am incercat sa fac blatul sa vad cum iese, dar s-a cam lasat si l-am mancat asa. Sper ca azi sa-mi iasa ca lumea).
Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni: cand se pot manca dulcuirile? Eu inca ma incurc la ceea ce inseamna lipide, glucide. O salata verde cu rosii, castraveti etc, ce este? Si asta se poate combina cu orice? adica poti manaca tortul? sau cioco neagra? dar daca pun si branza in salata sau ton conserva?
Poate va faceti mila si ma ajutati si pe mine cu raspunsuri, sa ies din ceata!
Ieri am mancat asa:
MD (cred ca nu am fost prea monti) paine integrala facuta in casa cu o felie de somon afumat plus cafeaua cu fructoza
Gustare (la serviciu): un iaurt de baut gras cu o mana de migdale
P: salata verde cu castraveti, masline si ton conserva in ea
S: (cred ca am dat-o in bara din nou) pseudoblatul pe care l-a facut de proba (nu tot, o bucata din el, restul l-a mancat familia), e un fel de chec de cioco, cum spune fi-miu, si varza cu carnati. Nu am asteptat timpul necesar, a fost cam o ora intre ele.
Revin pe seara!
Pup!
brindusik spune:
laura lipida e tot ce are grasimi..salata daca ii pui ulei,branza sau ton devine lipid..in rest legumele is considerate glucide ca au IG si e voie sa le mananci cu lipide (grasimi) pe alea care au Ig-ul sub 30..cred ca pe prima pagina gasesti tabel cu Ig-ul alimentelor daca nu http://montignac.com/en/search-for-a-specific-glycemic-index/#tab_low
cat despre deserturi...depinde ce fel sunt...de eexemplu dak faci tarta cu faina monti..e mai mult glucida deci mananci la mesele glucidicie..daca tarta e facuta cu faina de migdale e mai mult lipida deci se mananca la masa lipidica...si daca nu stii sigur...mananci intre mese (la distanta de mesele principale adik)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Carmen_Marieta spune:
Brandusik imi era dor de explicatiile tale!
In wk am vrut sa fac aredi umpluti dar penru ca in magazine e nebunie datorata codului rosu, vreau sa fac un sufle de conopida, ingredientele sunt urmatoarele: conopida,piept de pui fiert sau gratar,oua,cascaval,smantana,condimente..( asa am gasit pe net) numai sa-mi spuneti daca e ok pt faza I.
Meniul de azi:
MD: wassa+gem+cafea
G: mar
P: paste ramase de ieri
G: gref
C: lapte 0% cu cereale( fulgi ovaz)
brindusik spune:
meniul meu azi:
Md: wasa care are deasupraseminte de bostan, cu brinza tartinabila (organica) si cu neste felii subtiri de muschi tiganesc
G: fructe si cioco neagra(am gasit una faina(da are numai 65%) da e singura de o mananc si are prin ea si visine uscate...intersanta combinatia acru-acrisor-dulce
P: mix de legume thai si cu un bulans de pui si juma de carnacior
G:migadale si poate si un fruct
C: supa crema de ciuperci
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
carmen ma bucur ca imi gasesti folositoare raspunsurile
e buna combinatia care o ai pentru ca: smantana si cascavalul fiind grase sunt lipide si deci poti sa le pui langa oua, carnita
fetele noi pe aici..noi avem un locsor (top secret) unde punem poze cu noi sa ne cunoastem mai bine si sa fim si fetze langa numele care le avem aici..cine e doritor...pun detaliile cu userul si parola pe IM .doar dati strigare