Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, nu am ce face. Copilul a terminat temeleEu m-am umflat de ceaiuri, iar consortul e plecat cica la fotbal, tenis cu baietii si pe urma la o bere.Ce mai viata pe barbatii astaia.Bineinteles ca m-a atentionat cand a plecat , vezi sa incepi cu telefoanele si cu controlul, de parca l-as controla, cu toate ca asa-mi vine cateodata...Ma rog imi trece.Of, s-a terminat si programul la masina de spalat si trebuie sa ies pe balcon sa intind rufele. Poate mai incolo.Viairo sarcina usoara si multumim de informatie.O sa-i reamintesc medicului.Roxy _puy merci de incurajari,va tin la curent dupa ce ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fa nani, Adarev.
Ned, bravo pentru vestile bune.
La voi e timpul de culcare, eu mai am o ora jumate de birou, ce greu trece.
Multumim viairo pentru atentionare, eu voi face amnio, dar am rh pozitiv.
Tema de discutie (pentru maine, probabil): fetelor patiti si voi asa: dificultati de concentrare, sa uitati chestii? Stiu ca tot s-a glumit pe seama neuronului gravid, dar la mine incepe sa fie destul de serioasa treaba. Imi fac notite pentru orice, pun alarma la telefon sa imi iau vitaminele, sa fac glicemia/insulina etc...asta daca nu uit. Am si citit de asta... am uitat unde...ca ar fi normal, dar totusi... In special la munca mi-e frica sa nu fac vreo boacana din uitare. Culmea e ca acasa am avut neplaceri din cauza asta... m-am certat cu al meu, el ca i-am cerut nu stiu ce, eu nu si nu ca nu am facut asta...pe bune nu imi aminteam absolut deloc in momentul ala...black out total...mi-am amintit faza dupa vreo saptamana...avea dreptate...dar as vrea si eu un pic mai multa intelgere din partea lui. Offf...la serviciu nu am avut probleme (prea mari) pana acum. Voi cum va descurcati, sau sunt eu singura zapacita si uituca?
As vrea uneori sa stau asa, intr-o hibernare luuuunga, sa nu ma gandesc la nimic altceva decat la bb...sa ii pun muzica clasica si sa ascultam amandoi, asteptand "marea intalnire".
Hai ca am luat-o pe aratura...
Va pupicesc pe toate, somn usor si ne citim maine!

15 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna burtici! Ce vorbarete ati fost, am avut ceva de recuperat!
Bun venit noilor burtici si sedere pana la 40 de saptamani.
Am facut si noi 11 sapt, am fost la eco, bebe da din manute si picioruse, e jucaus. Mi-am ales un medic din bv, 200 de km de casa pt ca vreau sa nasc la regina maria in bv.
Frica asta de nastere ce departe ma trimite:))
Neavand simptome, imi era teama ce o face bebe, dar e bine se pare.
Ca si voi fetelor, astept si eu sapt 12 sa fiu mai linistita!
Ade, bafta multa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare burtici!

V-am mai urmarit din umbra, dar mi-am zis ca daca totul e bine la controlul de azi ma voi inscrie si eu la piersicute.
Asadar, iata-ma

michelle, UM 30.10.2011, DPN 5.08.2012 + o blondina de 1.5 ani, Bianca-Maria (04.08.2010)

Tin sa le salut pe cele doua Danute

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b_1403

Mamici...intrebare
Cum ati anuntat parintii de sarcina? Eu mai am vreo ora si termin serviciul dupa care vreau sa merg sa ii anunt dar asa ce am niste emotii ca nu stiu cum sa le zic...off...o sa zica ca is tanara (22ani) inca si mai trebuia sa mai asteptam.
Voi cum le-ati dat vestea?

13 + , viitoare mamica de print
Asa

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

b_1403,la tine cind s-a vazut sexul la bb?Ca vad ca si tu ai sarcina mica.
Am vb acum cu o prietena pe mess si mi-a spus ca fetita ei a fost baietel la 12 sapt si la 16 a devenit fetita.
Oare sa mai sper?hahaha

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

DA

Si azi la 12 sapt mi-a zis ca e fetita dar sa nu anunt acasa inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uau ce mult ati scris

biribu greata pana la 16 sapt ?!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hei Miha,in sfarsit ti-ai facut curaj sa te inscri la odisee.
Ca sa vezi ironía sortii,noi ne-am cunoscut pe un forum unde am slabit impreuna,iar acum ne vom ingrasa impreuna.haha.
Sarcina usoara si sa ne vedem la final cu "leutzii" nostri in brate.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mei da mult mai scrieti

nici nu mai stiu ce sa zic.. a da, cu somonu' ca ma intreba Dana.
eu tot cam asa il fac, in tava si cu o smacolina deasupra din ulei de masline, lamiie, coaja de lamiie, piper, sare, mustar daca vrei, si pun si putin usturoi se face si repede, vezi sa nu se usuce. mai mult imi place pe gratar dar cine face acuma iarna...
si il servesc ca o salata, gen totul pe un platou mare fiecare culege de acolo ce-i place si isi mai pune o vinegreta deasupra, cu masline, cartofi fierti, rosii, oua fierte, orice legume ai prin frigi, brinzeturi etc.

cu celulele stem eu nu recoltez asa ceva, va pot explica si mai stiintificos de ce, dar nu vreau sa creez acum discutii in contradictoriu. nici unul din colegii mei nu am auzit sa recolteze, se uita patrat cind le spun cam ce e in tara. imi pare rau sa zic dar e marketingul agresiv aplicat pe sentimentele parintilor.
pup

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ned, IR-urile au relevanta doar din saptamana 20. Intra la:

Gravidute cu trombofilie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169805&whichpage=12

si la:

Trombofilia, o cauza a infertilitatii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169803&whichpage=4

Fetele de acolo au experienta si sunt informate.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput