Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Multumesc pentru primire!
Eu reusesc cu greu sa scriu in timpul zilei, cat e fii-mea treaza pt ca de regula acapareaza laptopul.

Ref la celule stem, noi am recoltat pt Ilinca si am de gand sa fac asta si pt bebeloi. Nu se stie unde ajunge medicina si daca tot exista posibilitatea asta vreau sa ma simt cu constiinta impacata, cu toate ca ma rog sa nu avem nevoie de folosirea lor niciodata. Noi cu CBC avem contract.

Cursuri de gravide am facut si mi-au fost f utile desi sincera sa fiu, cand eram in travaliu imi spuneam ca-mi bag ceva in ele de cursuri ca nu mai functioneaza nicio respiratie :)) E util si pt soti, al meu s-a "luminat" in multe privinte ref la sarcina si ce se intampla cu corpul sotiei lui si bebe :)

Si eu astept cu sufletul la gura cele 12s, desi simt ca totul e ok, tot am o teama si imi verific simptomele de gravida mereu :)) adica ma bucur ca ma dor sanii si ca amai am greturi din cnd in cand. La fii-mea am aavut migrene naspa tare tot primul trimestru, treceau doar daca dormeam si ma odihneam bine...aveam si tensiunea mica si nu vroiam sa beau cafea. Acum nici daca as vrea n-as putea sa beau, am o mare repulsie :(

Cat despre sexul lui bebe, mi-as dori sa fie baietel, si sotul la fel. Dar pana una alta sper sa fie sanatos, e ce-mi doresc cel mai mult.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 9+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Am revenit de la medicul de familie care m-a tot masurat si m-a tot ascultat. Mi-a dat si trimitere pt primele analize. Dr. meu gine mi-a recomandat si complexul TORCH pe langa analizele uzuale. Toate bune, dar pacat ca e fooooooarte scump (cel putin la bugetul nostru ). Voi l-ati facut? AAA, Torch, listeria si chalmydia, mai exact.
In legatura cu celulele stem, eram curioasa de parerea voastra. Eu tot citesc si pro si contra, dar sunt destul de in ceata. Oricum, mai e timp sa ma decid.
Sper sa ne mai citim in seara asta. Daca nu va urez de pe acum noapte buna. Ma duc sa pap.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, salutare burtici dragute.Ce frig s-a lasat afara, si de maine si mai si...Acum am ajuns acasa.Acum s-a gasit sa plece si chiriasa mea saraca si am rugat-o ca tot e in perioada de garantie sa-mi primeasaca si mie potentialii clienti.Saraca de ea cred ca s-a saturat dr speram sa inchiriem mai repede.Am venit, am mancat o ciorba acra fierbinte cu un ardei iute, sa nu ma bateti dar, prea mergeau cu ciorba.Acum pe rand. Valy nu esti paranoica.Asa este cu folia de aluminiu si eu ma feresc, azi mi-am cumparat hartie de copt, ca nu mai aveam aseara. Fleurdelise multumesc de reteta cu lamaie, o si pun in practica. Nu ma pot vaieta de ceva ca acum si fiu meu il doare capul si e racit,asa spune el, dar mai are si niste fise de lectura de facut. Valy stiu ca nu e poza ta.Aruba nu conteaza ce este sanatos sa fie.Cat despre celulele stem inca nu m-am documentat unde,dar probabil o sa recoltam.Ma duc sa-mi fac ceaiul de lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bumbitza,tu stai in Ro?

Adarev,tot vroiam sa te intreb,tu iei acid folic?ca am inteles ca vitamine nu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor scriitoarelor, am venit de la eco morf de trim I si suntem bine. Toate sunt normale (cel putin asa s-a exprimat dr), maine aflam si rezultatul final la dublu test. Singurul semnal de alarma a fost pt ir-urile crescute pe arterele uterine. E grav? Eu fac clexane de 0.4 zilnic. Oricum sper sa ajung zilele urmatoare si la dr meu + fundeni pt dozare clexane.

A, am si eu o carte "Mama si copilul" de Capraru (am primit-o cadou deja). Se pare ca ar fi folositoare, eu inca nu am citit din ea.
A si bineinteles ca am uitat sa o intreb pe dr de faza cu crema inainte de eco.
Si am uitat sa adaug: 80% baiat.

----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Daconst , da acid folic , dar fara vitamine.Doctorul mi-a spus sa iau acid folic sau femibion 1.Ei,cand luam femibion ma constipam de eram numai balonata, asa am reactionat eu.Asa ca numai acid folic.Ned bravo ptr.rezultate, sper sa nu fie nimic cu ce ai spus tu acolo, eu nu ma pricep. Muraturica si mie mi-a dat Torch, dar o parte le facusem anul trecut si acum nu am mai facut decat listeria.Maine ma duc si eu la doctor.Bumbitza, ce nume frumos are fetita ta. Sper sa fie si la mine bine maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salutare burticutelor! Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Eu sunt mai de inceput de septembrie, dar va urmaresc din umbra de cand am aflat de sarcina. Am 9 saptamini de sarcina aparuta dupa multi ani de asteptari in care mi-am cam pierdut speranta, dar a aparut, de Craciun.

Am vrut sa atentionez burticutele care au Rh- si care urmeaza sa faca amnio, din cate stiu trebuie facuta globulina anti-Rh.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Da adarev e bine ori,ori sa iei.acum ca spui sa stii ca si eu ma constipam cind il luam dar nu am facut legatura.
Acum il iau asa mai pe sarite,din 3-3 zile sau cind simt eu ca nu mananc destul de sanatos.dar atunci cind nu iau vitamine,bag acid folic simplu.
Acum teebuie sa trec pe femibion2 din al doilea trimestru dar inca nu l-am cumparat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

aruba - eu merg la dr albu la medlife. ma inteleg f bine cu el si mi-a intrat la suflet din prima mi-am dorit f tare sa ajung la el, intr-un final am reusit si dupa o luna...deja eram gravi fara nici o interventie! asa ca a fost cu noroc ;) o sa nasc cu el, inca nu am discutat detalii, dar luna viitoare cd merg la control o sa vb. vreau sa vad cd intra in concediu k sa vad dk se suprapune cu DPN-ul meu...sper sa fie aici e ok si dr andronescu, este mana lui dreapta am auzit lucruri bune despre ea asa k stai lini k esti pe maini bune :)
in ceea ce priveste targurile - este baby boom 20.03-01.04 si 25-28 oct la romexpo si mai este baby expo 22-25 martie la polivalenta.

Roxy
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

adarev - bafta multa maine! iti tin pumnii sa fie bine!

Roxy
13+

Mergi la inceput