Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, ce mult scrieti azi. Imi place sa am ce citi.
Multumim de reteta aia de somon.
Mcrissa, imi pare rau pentru experientele tale anterioare si ma bucur ca acum totul este sub control.
Rocsy, pacat de programarea ta. Sper sa ajungi cat mai repede la eco sa il vezi pe bebe.
Si eu am o gramada de lucru si parca nu am nici un spor. Cred si eu, daca stau pe forum...
Sper sa nu starnesc o controversa in odiseea noastra pasnica, dar sunt curioasa...voi faceti recoltare de celule stem sau nu v-ati gandit inca la asta? Sunt curioasa ce au de spus si fetele de prin alte tari. si daca mamicile care mai au copii au facut.
Ne citim mai tarziu dupa ce vin si eu de la medicul de familie. Sper sa nu adorm fara sa mai apuc sa intru sa va spun ce si cum.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Doamne ce repede se umplu paginile, de fiecare data cand intru citesc cu sufletul la gura ce ati mai facut!
Imi pare rau pt piersicutele oprite in evolutie, mult curaj mamicilor!

Eu ma amuz cu o aplicatie Pregnancy - What to expect, si in cazul meu saptamana asta bebe este cat o piersica!

Azi am implinit 13 sapt, am fost la Eco de trim I si la recoltare de sange pt bitest. Toate bune si frumoase, bebe vioi, facea miscari de balet parca! Insa mi-a dat lumea peste cap pt ca eu de cand sunt insarcinata eram sigura ca e baiat, iar dna doctor a zis ca inclina ca e fetita! Voi cum ati reactionat la aflarea sexului? Eu una, toata viata mi-am dorit o fetita, insa acum eram convinsa ca am baiat, sotul la fel si cumva parca a fost un soc, desi evident, inainte nu ma bazam pe vreun argument in afara de feelingul personal!
Deja incep sa ma gandesc la nume de fetita!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ada-pai nu e o poza cu mine-e o poza cu un bb in burtika.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

incercati sa evitati folia de aluminiu. nu sunt paranoica cu chestiile astea,dar am vaz la "traieste sanatos" un dr care vorbea despre cat de nociv este.sau cand desfacem ceva care este ambalat in aluminiu-mai dam cate o limba...
si eu foloseam inainte pt a inabusi diferite chestii la cuptor,dar am decis sa nu mai cumpar folie de aluminiu.
in tava pun hartie de copt si deasupra un capac,sau folosesc pungi pt fripturi.sper sa nu ma credeti "dusa"cu capul

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adarev.multam de reteta!!!

Muraturica,eu nu am niciun gind cu celulele stem si nici nu prea mi-am batut capul.nu prea sunt informata despre tema asta,recunosc.

Biribu,tu ce zici?ca esti mai in tema ca mine.

mcrissa,bine ca ai descoperit cauza opririi in evolutie,macar acum stii ca daca ai un baietel sanatos,o sa ii faci si fratior sau surioara fara probleme.

Aruba,eu zic sa stai inca calma pina la 16 saptamani ca nu e sigur ca e fetita.daca spunea ca-i baietel,inclinam sa cred,dar pentru fetite e mult prea devreme.se pot transforma in 4 saptamani in cel mai nazdravani baietei.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

muraturica, eu m-am gandit la recoltare de stem, am prospectat cateva firme, dar inca nu m-am hotarat la una anume...eu o sa nasc la medlife si ei lucreaza cu stem sure care cica ar fi cei mai buni insa si cei mai scumpi evident daca vreau recoltare cu alta companie am inteles ca trebuie sa mai platesc o taxa de 1200 ron sau ceva de genul...vreau sa merg in martie la targul de BB-i si vad atunci cu ce oferte sar la inaintare "recoltatorii".

Roxy
13+

Mergi la inceput

Daconst, sincer cred ca asa spera si sotul meu, ca pana data viitoare sa ii creasca ceva :) Eu una sunt ft fericita cu fetita, dar stiu ca el isi doreste enorm un baietel! Important e ca e bine, conform ecografiei ricul general e 1: 21000, astept si rezultatul la bitest sa vad ce e si acolo, dar am un feeling bun!

13+

Mergi la inceput

Roxy , cine te urmareste la Medlife? Si eu tot acolo merg si vreau sa nasc la ei, pe mine ma monitorizeaza dna Lara Andronescu.
In alta ordine de idei, despre ce targ e vorba in martie? Ar fi cazul sa merg si eu

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Si eu m-am gandit la celule stem , da noi vom fi pro recoltat , mi se pare o sansa la viata , daca medicina in acest secol ne-o ofera , prefer sa dau 1000 euro acum , decat... Doamne fereste in caz de cine stie ce boala ( in ziua de azi s-au inmultit si bolile )si ai nevoie da sute de mii de euro .
Daca tot am ajuns la nivelul asta in medicina , eu zic sa profitam de el , astept si targul sa vedem ce oferte vor fi ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,
M-am updatat si eu cat de cat cu ultimele pagini.
Biribu, Freedelia, bine ati revenit.
Bun venit celor nou aparute in odisee, sanatate si noroc la bebelusi.
Adarev, pentru raceala eu m-am tratat cu ceai de lamaie (o lamaie taiata in 8, fiarta in 2 cani mari de apa, indulcita cu ce vrei tu), baut si inhalat. Spray cu apa salina pentru nas (am mereu nasul infundat, chiar cand nu sunt racita). Bai fierbinti de picioare cu sare de baie. Mi-au facut bine, mai putin la tuse care a tinut mai mult, dar macar a fost cu expectoratii si am eliminat ce trebuia... (Scuze pentru astfel de detalii...)
Amniocenteza fac din cauza varstei, n-o mai mentionez...
Celule stem nu cred ca voi preleva, nu stiu daca voi face alt copil ca si asa e destul de tarziu, dar ma voi informa despre asta.
Cursuri prenatale, sigur trebuie sa fac, ma interesez chiar zilele astea ca trebuie din timp si eu tocmai m-am mutat (se fac aici la clinicile de cartier, si la spitale). Cred ca toate cele la prima sarcina ar trebui sa faca.
Si am lasat la urma somomul...isi facea cineva probleme cum se gateste, pai simplu fetelor, ca orice peste, reteta cea mai simpla e cea mai buna. Cea a lui Adarev pare yummy, o voi incerca. Eu am facut la tigaie, condimentat si tavalit prin faina de porumb (bucati marisoare de fileu). E gata in cateva minute si e un deliciu. Am servit cu un sos de maioneza cu usturoi, arabesc, gata facut, la care am adaugat niste suc de lamaie, si cu mamaliguta. Mmmmm s-au batut turcii la gurile noastre... Altfel il puteti face pe gratar si e la fel de bun.
Nu mai stiu ce mai era de raspuns... oricum eu sunt la birou deci pe baricade, mai intru pe aici.
Pupici!

15 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput