Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 16
adarev spune:
Ali, tu parca ai fost racita?sau Roxy, uite m-a lasat memoria si sincer imi este lene sa citesc din spate.Ce ai luat?
Daconst spune:
Gata m-am intors din oras...am bantuit 3 ore si acum imi ajunge.Am trecut pe la gradi si am mai socializat cu mamele de acolo iar joi mi-am dat intalnire cu una dintre mamici care e si ea gravi in aceeasi saptamana cu mine.
mcrissa,vad ca au sarit si fetele cu intrebari si eu sunt la fel de curioasa.Poate ai chef sa ne povestesti care au fost simptomele si cum de s-a intamplat totusi in al doilea trimestru.
Ali,asa e la tensiune mica e buna cafeaua.Si mie mi-a scazut ca inainte beam cite 4 cafele pe zi si am redus la doua in prima faza si acum beau doar una,dar nu-mi mai trebuie.
Vad ca vorbeati de carti,la fi-miu am avut si eu Mama si copilul de Capraru asa orientativ doar ca mie mi se parea comunista rau,in schimb cea care mi-a placut si m-a ajutat a fost Dr.Spook.
In rest forumul mi-a fost de mare ajutor pentru ca erau mamici cu mai multi copii si ne dadeau sfaturi.
Nu ne da nimeni reteta de somon?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa eu am pierdut sarcinile pentru ca s-au oprit in evolutie din cauza trombofiliei, pe care ma descoperit-o abia dupa a doua pierdere.nu am avut sangerari, dar ma durea burtica , mai ales noaptea, am simtit ca ceva s-a inatmplat.acum ca sa pot tine sarcina fac in fiecare seara o injectie cu anticoagulnat in burtica si sper ca Doamne Doamne sa aiba grija de puiul meu, sa stea acolo cuminte pana la termen. |
am inteles.... imi pare tare rau dar bine ca ati descoperit pana la urma.
[stiu ca la Vlad mi-au trecut greturile la 13 saptmani si m-am infiintat direct la camera de garda, |
te cred eu nu am astfel de antecedente, dar cateodata tot imi vine sa merg la camera de garda ca prea nu am nimic (evident asta era valabil inainte de celebrele mele dureri de cap )
16+
valy27 spune:
GATA-s-a schimbat poza. mi s-a parut draguta asta cu bb in burtica.
si eu sper ca dupa 12 saptamani sa respiram mai usurati-cu toate ca dr mea mi-a spus ca stresul va trece doar dupa nastere-in cazul meu-sarcina obtinuta cu fiv...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.
ali24 spune:
Ada eu am fost racita dar din fericire Mi a trecut fara sa iAu mimic.dar doctorul mi a spus ca pot sa iau. 2 paracetamoale simple pe zi
Dacons Asa ma gandeam si eu.mersi
16+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
Valy, unde-i poza?Aoleu, acum m-a sunat rezidenta doctorului, sa vin maine dimineata la doctor, cum oare tin ei evidenta ca eu ar fi trebuit sa ma duc vineri. In fine, maine dimineata dau in balbaieli.Ei, sa revenim la ale noastre Daconst , haisa-ti spun reteta facuta de mine. Am pus folie de aluminiu in tava, am taiat somonul in bucati asa mai marisoare si am facut un sos din 1 lingura ulei de masline, 1lingura mustar Dijon poti sa folosesti si alt mustar, 2 linguri de miere, 1 lingura sos de soia si o jumatate de lamaie. Le amesteci si le pui peste somon peste care ai pus si piper in prealabil. Daca vrei mai mult sos poti sa dublezi cantita#539;ile si il bagi la cuptor.
r_ocsy spune:
M-am ciufutit ... trebuia sa merg la ecografie astazi si mi-a fost anulata programarea, doctorita mea si-a rupt mana . Imi pare tare rau pentru ea dar, doamne, ce mai asteptam si eu ecografia asta, poate aflam si noi daca Sofia va avea o surioara sau un fratior. Cea mai proasta faza e ca nici macar nu stiu cand va fi urmatoarea consultatie, cei de la clinica au spus ca ma vor suna pentru reprogramare ... eu una nu cred ca va fi inainte de o luna pentu ca daca nu ma insel atunci ar trebui sa fac ecografia morfofetala .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
carmina_s spune:
citat din mesajul lui r_ocsy M-am ciufutit ... trebuia sa merg la ecografie astazi si mi-a fost anulata programarea, doctorita mea si-a rupt mana . Imi pare tare rau pentru ea dar, doamne, ce mai asteptam si eu ecografia asta, poate aflam si noi daca Sofia va avea o surioara sau un fratior. Cea mai proasta faza e ca nici macar nu stiu cand va fi urmatoarea consultatie, cei de la clinica au spus ca ma vor suna pentru reprogramare ... eu una nu cred ca va fi inainte de o luna pentu ca daca nu ma insel atunci ar trebui sa fac ecografia morfofetala . |
vaaaaiiiii...tare rau imi pare pt tine
16+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui valy27 GATA-s-a schimbat poza. mi s-a parut draguta asta cu bb in burtica. si eu sper ca dupa 12 saptamani sa respiram mai usurati-cu toate ca dr mea mi-a spus ca stresul va trece doar dupa nastere-in cazul meu-sarcina obtinuta cu fiv... _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +10 sapt, doamne ajuta in continuare. |
Valy si eu am obtinut sarcina tot prin FIV , dupa 12 sapt am rasuflat si eu mai usurata , tinand cont ca in sapt a-7-a sapt am fost operata , mi-am pus toata increderea in Dumnezeu pentru ca bebelusul meu a scapat cu bine si chiar nu vreau sa devin paranoia din orice ..
Este perfect normal sa te mai intepe uterul , azi sa te doara sanii .. maine mai putin sau chiar deloc ... alte persoane au greturi toata sarcina , altele deloc ... fiecare organism reactioneaza in felul lui . Nu trebuie sa ne panicam din orice .
15+
roxypuy spune:
hello scriitoarele mele vad k va cam plictisiti pe la joburi eu am o gramada de treaba k deh, sapt trecuta medical, ieri am plecat la 2 pt dr si nu m-am mai intors...le scot eu la capat. m-a pocnit un somn de mama mama apropos de ce zicea zizou - vai ce mi-as dori sa fiu acasa si sa ma bag in pat cu motanul sa facem nani aman2 cum ne place
ada - si eu am fost racita, de fapt inca mai sunt am luat ocillococcinum 12 doze (cate 2/zi una dimi si una seara), am supt la greu decasept (cred k o sa iasa BB albastru k e cu albastru de metil ) si mi-am pus comprese calde cu spirt pe piept. in rest, ceai de tei la greu, cu lamaie si miere, freshuri in fiecare zi (gref+porto) si cam atat...mi-a zis dr k pot sa iau si cate un paracetamol simplu la nevoie, dar m-am abtinut aaa, si pt nas infundat mi-a dat spalaturi cu ser fiziologic. ai grija de tine si ia raceala din pripa k sa nu se agraveze
pup si spor la treaba!
Roxy
13+