Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Compensez eu fetelor pentru insomniile voastre.
Nici eu nu am simptome de sarcina in fiecare zi. Sanii ma dor doar cand si cand...Am fost ingrijorata pana am fost la eco sapt trecuta, dar se pare ca si fara simptome bebe e bine sanatos.
Zicea cineva de "Mama si copilul". Am inteles de pe la mamicile din jurul meu ca nu ar fi chiar depasita. Acum cred ca depinde de la familie la familie...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

cum schimb poza de profil???nu reusesc....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ce imi place ca am ce citi!!!!!!!sunteti foarte harnicute la scris.sper sa o tineti tot asa.acum am citit prea mult si nu mai stiu ce si la cine vroiam sa scriu.sa vad ce imi mai amintesc.

delia-imi pare rau ca ai avut asa un concediu
valy-stai linistita ca noi vom fi tot aici sa ne ajutam una pe alta.pe mine m a ajutat foarte mult netul la cresterea bebelului meu.cu toate ca stau cu soacra cu toate ca am o gramada de prietene care toate imi dadeau sfaturi de cum si ce sa ii dau sa pape la bebe sau te miri ce alte chestii ce nu le stiam nu ascultam pe nimeni decat pe fetele de pe forum.restul parerilor mi se pareau toate depasite.cu ajutorul lor am reusit si sa imi alaptez copilul pana la 3 ani(sa nu radeti de mine ca eu am fost mandra de asta cu toate ca toata lumea era impotriva mea.o sa va mai povestesc eu despre asta ca e poveste luuuuuunga)cu toate ca la inceput nu am avut suficient lapte.dar oricum nu mai vreau acum sa alaptez asa mult ptr ca mi a fost fffffffff greu sa il intarc pe copil nu putem sa spun nu -a fost cea mai grea misiune din viata mea.copilul plangea si tragea de mine sa ii dau eu eu a trebuit sa spun stop.asa ca de data asta o sa vreau sa il intarc inainte de a sti sa traga de mine(scuze ca nu face parte povestirea mea cu acest subiect dar asa mi a venit mie acum sa va povestesc ptr ca mi am amintit ce mult m au ajutat fetele in acea perioda de inceput

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

despre durerile de cap......si eu ma trezesc dimineata de nu pot sa imi invart capul pe perina .cand ma misc zici ca ma fulgera ceva prin el.dar asa cum spunea si ada daca beau o cafea in 30 de minute imi trece.soacra mea ma tot innebuneste sa merg la doctor ca poate am tensiune in sarcina si nu e bine.dar eu ma gandesc ca daca imi trece de la cafea inseamna ca o am mica nu mare.sau????????si si tensiunea mica e periculoasa sau doar aia mare.vad ca si voi aveti si mici si mari.ce stiti despre asta.
eu nu a mai zic ca nu mai am greturi ca de fiecare data cand vi am spus m au lovit din nou asa ca
daca imi mai amintesc ceva sa va scriu revin
pupici

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

muraturica si eu am "Mama si copilul" de Capraru si e buna ca orientare in mare, e o editie revizuita.M-am putut orienta din ea, chiar m-a ajutat cand copilul nu mai manca asa de des si eu nu stiam ca-si rareste mesele cand mai creste.acum la bb2 cred va voi fi experta
vad ca mai sunt mamici gravidute cu copilasi mici, eu am fost "certata" de diverse persoane ca e diferenta prea mica intre ei.
eu am simptome mai toata ziua: greata, ameteala, arsuri, sanii sunt uriasi.La mine ar fi panica daca ar disparea simptomele, asa s-a inatmplat la primele doua sarcini pe care le-am pierdut la 15-16 saptamani.
chmihaela dar de ce se trezeste baietelul tau?vrea laptic?Vladut nu se mai trezeste de la 10 luni, mai are 2-3 nopti pe luna cand poate se foieste sau vrea lapte daca nu a mancat bine ziua.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

adarev-unde faco amnio?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
asa s-a inatmplat la primele doua sarcini pe care le-am pierdut la 15-16 saptamani.

asa de mari erau sarcinile si le-ai pierdut? de ce? scuze ca te intreb, daca e un subiect delicat pt tine, abandonam subiectul, dar intreb pt ca eu am 16 sapt si si stiam ca de pe la 12 sapt dispare riscul de avort spontan.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Mcrissa la primele doua sarcini cand ti-au disparut simtomele ai avut ceva sangerari? Eu nu am avut nici o sangerare pana acum si nici o durere exagerata de burtica dar nu ma mai dor sanii, am doar mici intepaturi in zona uterului cand si cand.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Valy, nu m-am hotarat inca. vineri o sa stabilesc cu doctorul rotaru. Ca sa schimbi poza, intra pe profilul tau si acolo scrie undeva in stanga schimba poza. Mcrissa nu stiu cum faci dar trebuie sa ne spui cum ai pierdut sarcinile alea asa mari, nu de alta dar eu ca si Carmina am crzut ca dupa 12 saptamani nu mai este asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu am pierdut sarcinile pentru ca s-au oprit in evolutie din cauza trombofiliei, pe care ma descoperit-o abia dupa a doua pierdere.nu am avut sangerari, dar ma durea burtica , mai ales noaptea, am simtit ca ceva s-a inatmplat.acum ca sa pot tine sarcina fac in fiecare seara o injectie cu anticoagulnat in burtica si sper ca Doamne Doamne sa aiba grija de puiul meu, sa stea acolo cuminte pana la termen.
cristina1984 e normal ca la un moment dat sa treaca simptomele astea suparatoare.stiu ca la Vlad mi-au trecut greturile la 13 saptmani si m-am infiintat direct la camera de garda, eram speriata de la sarcinile pierdute, dar bebe era bine si acum am un pui perefct de 2 anisori.

Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan si 9+

Atat sunt de mare

Mergi la inceput