Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Buna Dimineata, burtici!

Vreau si eu o cafeluta, cred ca mi-ar prinde bine desi sunt ingretosata si azi.

Adarev si eu aveam ameteli si senzatie de lesin la inceputul sarcinii, eu le-am pus pe seama tensiunii. Am tensiunea mica si daca mai scade putin ma ia ameteala si senzatia de lesin. Acum nu le mai am poate si pentru ca iau vitamine si stau mai mult in pat.

Am visat azi noapte ficatei prajiti cu mamaliguta, acum imi e pofta normal. dar cum bucataria mea este sub asediu imi pun pofta in cui!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

A...ca am uitat!

Pentru fetele somnoroase impurmut motan si mai somnoros. Se doarme asa de bine cu un motan cald pe picioare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neta fetelor si o zi buna.
ca invit la o dar cu scortisoara
fetolr care sunteti la prima sarcina-v-ati gandit la vreun curs prenatal???eu ma simt tare nestiutoare-n-am avut nici o prietena cu bb mic..sunt in ceata.mi-am scos cartea"mama si copilul'dar cred ca e depasita.
daca citti voi alte carti-recomndati-ne si noua

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Neatza burtici! Prezenta si eu la cafelutza

Mai fetelor eu azi sunt cam panicata . Mi-au disparut putinele simtome de sarcina pe care le aveam, adica durerea de sani si oboseala .... si asta de vreo 2 zile, in schimb au aparut insomniile noaptea. Voi cum stati cu durerea de sani? Ca eu sunt tare paranoia, parca ii simt ca inainte de a ramane insarcinata doar ca sunt mai mari.....offfffff

Va pup si spor la treaba

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna, ma bag si eu la o cafea ca nu prea am dormit noaptea trecuta,m-a trezit piciul de vreo 3 ori.Nu stiu cand o sa doarma si copilul meu
toata noaptea.
Eu ma simt binisor, greturi usoare,mai prost stau cu tensiune care imi tot creste.Eu deja simt ca inebunesc de atat stat acasa.La prima sarcina am fost la munca pana in saptamana cand am nascut dar acum di cauza tensiunii nu am voie sa fac efort.
Eu o sa trec la bucatarie ca nu mai avem ce papa deloc.va pup.

mami de robert 20.10.2010 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, cred ca am tensiunea mica, adica mai mult ca sigur, asa cum zicea Zizou. Vitamine n-am luat. O sa iau un paracetamol, mananc niste portocale si niste lamaie si o sa fiu fresh.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Multumesc fetelor ca va faceti griji pentru mine vad eu cum ma descurc. O raceala vad ca ar vrea sa vina si pe la mine dar ma tin tare.
Zizou ce pofta mi-ai facut..iar eu un adevarat antitalent la gatit clar tre sa ii spun mamei de sracina sa ii pot cere sa imi gateasca diverse.
Valy27 eu sunt la prima sarcina si habar nu am cu ce se mananca de asta si ziceam ca dupa ce nasc vreau sa ma mut cu mama, iar in orasul meu micut nu cred ca se fac cursurile de care spui tu, si drept sa-ti zic va am pe voi, mama, soacra, bunicele, ce imi trebuie cursuri.
Spor la baut cafea, eu am baut una si ce as mai bea inca una.
Cristina 1984 eu am avut acu vreo 2 weekend-uri insomnii puternice adica nu am dormit vreo 3 zile aproape deloc..iar la mn inafara de faptul ca si acu kt vb cu voi rod deja niste uscaturi, nu am avut nici un simptom de sarcina. E mai cuminte pruncu meu
Va pop

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Asa, Cristina nici eu nu prea mai am simptome de sarcina, dar, cred ca este normal.Mai ma inteapa cev acand ma ridic brusc, la toaleta vad ca mtot merg des,si mai am si eu insomnii.Mihaela dar cum ti s-a intamplat cu tensiunea la sarcina asta?Valy ai sa te descurci , ai sa vezi , nu suntem noi aici sa te ajutam?Nu sti ceva scri repede si noi raspundem sau pui mana pe un telefon.Carmina, ce faci ?muncesti? Fetelor, cred ca starea mea era de la nemancat. Aseara asa cum va spuneam am gatit somon, cu sos si eu nu am mai avut pofta sa mananc, asa mi se intampla cand gatesc. Astfel incat am ramas doar cu ce am mancat la serviciu si o lingura de ciorba acasa.Acum am mancat o omleta si cascaval pane. Cred ca pofte nu mai aveti sa va fac rau pe aici, cand povestesc. Azi nu stiu ce o sa mai gatesc .Adica am de bagat o masina de spalat, la beieti le dau somon si ciorba iar eu cred ca imi fac niste cartofi copti, dupa o reteta ce tocmai am citit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

sunt la munca, evident
am baut cafeluta, am baut si un ceai, am mancat de dimineata, acum ma pregatesc de pranz
ma tot gandesc ca poimaine merg la dr abia astept

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Adarev eu in general am tensiunea mica, 9 maxim 10.La prima sarcina in primul trimestru lesinam la munca din cauza tensiunii mici iar apoi la 30 de saptamani m-am trezit cu ea 16.Am facut tratament si s-a stabilizat dar nu prea a mai crescut bebe.Acum fiind la inceput mi-a spus ca nu imi poate da tratament trebuie sa ma grija la alimentatie si sa nu fac efort.

mami de robert 20.10.2010 10+

Mergi la inceput