Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

salutare fetelor!! Am ajuns si noi acasa aseara la miezul noptii, un frig nasol (0 grade, dar dupa 25-30 la mare, a fost crunt). Am avut o vacanta de cosmar. Asta ca sa ma invat minte sa imi ascult barbatul. El de la inceput a spus sa nu mergem, ca nu stateam prea bine cu banii, el cand sunt gravida mereu intra in criza sa nu cheltuim bani ca cine stie ce se intampla... in fine, pana la urma l-am convins si a zis da, dar cred ca daca il ascultam si nu il presam era mai bine pt toata lumea. Au fost bani aruncati pe geam si un concediu nasol...

deci, cum am mai scris, Jane s-a trezit cu febra in ziua in care plecam, a fost nasol in primele 2-3 zile, apoi i-am dat antibiotic si si-a mai revenit un pic, dar tot era maraita, nu prea manca. Bunica-mea a murit cu o zi inainte de a pleca, asa ca tata nu a fost acolo sa ne ajute deloc, iar coleman a trebui sa plece intr-o delegatie si a venit cu aproape o saptamana mai tarziu decat noi, asa ca am fost singura cu un copil bolnav, eu gravida cu greturi nasoale din cauza caldurii, si mama singura, fara tata, nu se descurca si mai mult reuseste sa ma enerveze decat sa ma ajute...

Ei, cand a venit Coleman, am avut vreo cateva zile excelente, soare, apa super calda, o familie de francezi cu 5 copii au stat la acelasi hotel si ne-am imprietenit si ni cu parintii si copiii nostri cu ai lor. Apoi, in ziua in care au plecat francezii, seara la 11 john a inceput sa vomite, sa faca diaree, a tinut-o asa toata noaptea, a doua zi era terminat. Dimineata, a luat-o pe jodie, aceleasi simptome. Dupa masa a urmat Jane (din fericire pe ea a tinut-o doar cateva ore, a vomitat doar de cateva ori, cred ca din cauza ca o alaptez). Pe seara, a inceput si Coleman si la 3 dimineata eu. Si uite asa am ajuns in ziua in care trebuia sa plecam ca eu nu ma puteam misca din pat, cred ca la mine a fost cel mai nasol, poate si pentru ca sunt gravida... mai fetelor, simteam ca mor, vomitam non stom, diaree, nu ma putea misca... jale... si asa am venit pe avion, nu stiu cum am reusit sa ma tarasc pana la aeroport, coleman saracu a facut toate bagajele, s-a ocupat de copii (mama a pelcat cu alt avion) a fost un adevarat erou.

Azi ma simt ceva mai bine, dar tot fara energie, ma misc greu, vai de capul meu... Si nu am nici femeie doua saptamani, ca a plecat acasa pt anul nou chinezesc. am gasit o filipineza sa vina sa ne spele rufele, o sa o chem la 2-3 zile sa imi faca curat, dar nu se compara cu femeia mea care era aici zilnic 10 ore, imi cunoaste casa, Jane o iubeste, sta si sejoaca cu ea...

Bun venit fetelor noi, Bumbitza, ma bucur ca suntem din nou colege de odisee.

Eu astept cu nerabdare sa imi treaca greata si senzatia asta de slabiciune continua... inca nu m-am hotarat daca o sa aflam sau nu sexul lui bebe, mai vedem. Dar cu siguranta mi-as dori baiat, sa echilobram balanta.

Va pup!

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Ma bucur ca sunt la odiseea de piersicute.O sa-mi incerc sa-mi fac si eu semnatura si sa o actualizez pe cea a baietelului meu.
adarev cati ani are baietelul tau?mi-ai facut pofta de somon, trebuie sa fac si eu zilele astea.Eu aseara la 10 m-am apucat de clatite, aveam pofta de clatite cu sirop de artar
fleurdelise, adarev de ce trebuie sa faceti amniocenteza?pe mine ma sperie tare gandul ca ar trebui sa fac, nu procedura in sine si faptul ca ar trebui sa opresc tratamentul anticoagulant si as risca sa pierd sarcina.Eu toata sarcina cu Vladut am facut Ckexane in burtica si la aceasta sarcina am inceput acelasi tratament.
Am ceva de terminat urgent la birou, intru mai tarziu.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ei fetele, eu am ajuns la birou la 8. Am dat o raita dar nu am apucat sa scriu, ca am avut ceva de terminat de ieri. Vad ca si Biribu e bine, a mai venit o graviduta, Muraturica e pe baricade si deci, suntem in grafic cu toatele.B?1403, stiu cum e , pana la urma trebuie sa-#539;i iei inima in dinti si o sa le spui. Ce vrei sa aiba un soc cand te vad cu burta mare?Hai, noi suntem aici si te sustinem. Sangele apa nu se face. Probabil o sa se supere putin, o sa comenteze tot felu de chestii si...pana la urma gata, nu or sa te bata . Pup, somnoroasele care dorm inca la ora asta. Ce-o mai face mealex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleurdelia,bine ai revenit!
Deci ati tras toti cu eneterocolita!Nasoala boala...cunosc ca eu pina am ajuns aici n-am stiut ce e asta si aici e ceva cunoscut ca si raceala.Iar acum e cam perioada cind apare pe la copii.
Ma gandeam ca tu sigur de pricepi la horoscopuri si ne zici si noua cite ceva de Anul Dragonului ca eu din ce amauzit cica o sa avem niste copii deosebiti din punctul asta de vedere...nu ca altfel nu ar fi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

mcrissa,deci azi mancam clatite,te-ai prins.
Ieri m-am gandit la somon si il am pe lista de cumparaturi,dar azi o pun pe mama sa ne faca clatite...si asa nu stiam ce sa mai mananc,hahaha.

adarev,spor la scarbici!

15 sapt

Mergi la inceput

Ohhh, pana am postat eu mesajul au mai aparut altele, ce bine. Freedelia bine ca ai ajuns acasa. Imi pare rau ptr. concediultau ratat, dar o sa vina altele reusite. Acum trebuie sa stai sa-ti revi si sa-i pui pe copilasi pe picioare. daconst,spor la cumparaturi prin oras. Mcrissa, juniorul meu are 11 ani. Amniocenteza o fac ptr, varsta ca am depasit 35 si din cauza asta.

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai stateam concentrata cu ochii in ecran si m-a luat o ameteala de cateva secunde de m-am tinut de birou. Bine ca n-am cazut sub birou. Va inchipuiti ce hai ar fi fost prin Uniune, cand veneau colegii cu lucrarile la mine. Duamna, lesinata sub birou. Cred ca eram prea concentrata la ce citeam. Simt ca ma paste si o raceala si trebuie sa-mi spuneti ce sa cumpar.Pup

Mergi la inceput

adarev,sa nu te pasca o anemie!!!
La mine astea au fost simptomele.tu iei vitamine?

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata fetelor,
eu sunt sub orice critica, am intarziat SI AZI la serviciu (asta e) pt ca nu m-am putut trezi. astazi ma simt foarte bine, nu ma doar nimic sper sa o tin asa toata ziua, ca am o gramada de lucru la birou
freedelia imi pare tare rau pt concediul tau
b_1403 noi i-am spus mamei mele ca in reclama: o sa avem un nepotel !!!! si apoi am fugit pe usa ca plecam la Roma si cand ne-am intors dupa 3 zile, toata lumea stia.
adarev ai grija cu ametelile alea. (azi, daca ma simt bine, dau si sfaturi, trag si de urechi....ati vazut ce cuminte eram cand imi era rau? )

pup fetele si....cine da cafeaua???????

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello din nou. Chiar ca suntem toate la apel, vad ca la fel de lipsite de chef de lucru ca si ieri. Din pacate eu am o gramada mare de chestii plictisitoare de facut.
Dupa amiaza merg la medicul de familie. Sunt tare curioasa sa imi ia tensiunea ca eu mereu am avut-o foarte mica. Acum nu mai beau nici multa cafea...sa vedem.
Freedelia, imi pare tare rau de vacanta ta. Va doresc la toti sa va faceti bine si, stai linistita, o sa te descurci tu sa treci si peste asta.
Adarev, sper sa te simiti si tu mai bine si sa nu te afecteze nici raceala nici anemia.
Daconst, mi-as dori sa fiu in locul tau si sa pot sta acasa. Ce sa-i faci, fiecare isi doreste ce nu poate avea...Vezi sa nu te obosesti prea tare la cumparaturi.
B_1403 mai devreme sau mai tarziu trebuie sa afle. Nu cred ca o sa fie asa rau cum iti inchipui. Si, oricum, cu cat le spui mai repede cu atat mai bine. Scapi si gata. Se vor invata cu idea. Am inteles din mesajele tale ca nu locuiesti cu ei, deci iti va fi mai usor sa ii eviti putin pana se obisnuiesc ca vor fi bunici. In final sigur vor fi topiti dupa bebele tau.
Va pup pe toate. Spor la treaba.
Si inca ceva...sa imi zica si mie cineva cum gatiti somonul. As papa su eu dar habar nu am sa fac.

9+

Mergi la inceput