Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna! V-am zis ca eu mai mult noaptea intru dupa ce adorm micuta.

andarev, multumesc! si mie mi-a placut numele dintotdeaauna :)

daconst, momentan stam in stuttgart dar am luat decizia de a ne intoarce in Ro la sfarsitul lui martie, mai cu seama ca trebuie sa incep serviciul...chit ca-i doar pt cateva luni :) Dar nu asta e principalul motiv, ci multe altele.
Chiar vroiam sa te intreb ce analize se fac aici la inceputul sarcinii...pt ca mie mi-au luat sange pentru 5 chestii (hep C, chlamidia, hiv si inca vreo 2) si urina pt un sumar si atat. Si-am vazut ca altele pt toxoplasmoza de ex se platesc separat (undeva pe la 30-35 euro/analiza), nu e acoperita de asigurare. sau poate e cazul asigurarii mele?
Oricum..mi se pare aiurea sa ii spun eu doctorului ce analize trebuie sa-mi faca :( ma asteptam sa ma indrume el...

viairo, felicitari pentru bebe! si eu am sanse sa nasc mai la inceputul lui septembrie, dar cine stie?

roxypuy, e vorba de dr aalbu care este/era si la giulesti? la el mi-am facut morfo de trim 2 si am fost f multumita, tot la el vreau sa merg si de data asta.

michelle, bine ai venit! sarcina usoara si sa fiti sanatosi! Ai DPN de ziua mea de nastere :) Vad ca si blondina mica mai mai sa se nasc pe 5 :)

ned, felicitari pentru voinic! despre ir-uri nu stiu ce sa-ti spun, dar vad ca ti-a raspuns alta mamica.

Eu vreau bebe fecior :)) eu si sotul lei, ilinca berbec...inca un leu e deja prea mult dar daca vine mai devreme, aia e!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 9+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor buna-dimineata.Am fost prin nameti si am ajuns la serviciu. Va servesc cu un ceai cald. Am venit mai devreme ca am ceva de facut urgent si pe urma fuga la medic. Va pup pe toate. Bun venit gravidutei Mihaela si va anunt later.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Buna dimineata, fetelor.
Am facut cafeaua cine vrea sa se serveasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Zizou eu vreau cafea (oricum am baut un 3 in 1).
Felicitari muraturica pentru strumf, si eu am facut complexul Torch si trebuia ridicat rezultatul de pe 21 numai ca am uita si azi cand v-am citit mi-am amintit. O sa merg azi sa il iau.
Adarev eu am luat din a 2 saptamana(ca atunci am aflat de sarcina) acid folic si la 12 s am schimbat pe Elevit 1 pe zi pana la 40 s, nu stiu daca o sa mai suplimentez cu ceva mai tarziu.
Ned si la mine 80% flacau si sper sa ii creasca pana la 100%.
Viairo mama lui de RH si eu imi fac griji e tot negativ dar mi-a zos medicul sa fac abia in sapt 20 dozarea de anticorpi.
Bun venit Michelle si mersi de idee numai ca la mine e primul prunc.
MeAlex ma bucur sa te vad pe la noi. .
In alta ordine de idei la mine ninge ca in povesti. Aseara a mea soacra mi-a aratat niste hainute superbe de le-a luat pentru pruncul meu. Acum tre sa ma apuc de treaba si mai am si de terminat sa invat..off cat chin.
Va pop si spor la munca

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineta.
Bun venit Michelle.
Am ajuns si eu la munca, dar se anunta o zi proasta pt ca imi e cam rau. La noi ningeeee, dar pe jos deja e mocirla asa ca e urat.
Adarev, sa ne spui ce ai facut la doctor. Iti tin pumnii.
Ma servesc si eu din cafeau, Zizou.
Laura_RTS, tu de unde esti? Eram curioasa ca de ce ai zis de mersul la BV.
B_1403, tot nu le-ai spus alor tai?
O zi usoara fetelor.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Off muraturica inca nu dar am sa o fac azi am vazut la horoscop ca e zi prielnica dar pana nu le zic nu mai spun azi..azi. O sa va anunt reactia.Fetelor inca o intrebare..de femeie la primul prunc...ce sutiene alegem? Am citit undeva ca cele cu burete nu sunt indicate?

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput