Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ca_Mila/Ca_Mila.jpg)
Ca_Mila spune:
ma bucur ca ne inmultim.
Bun venit noilor gravidute
Va ca sunteti tare active, am avut ceva de citit
si eu imi dorec fetita, iar sotul bineinteles ca vrea baiat
Vad doresc o seara placuta 13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
He,He ce fac fetele?Ce vorbarete si ce bine...Mcrissa bine ai venit si pune si tu mai multe date despre tine.Eu acum m-am pus putin in pat.Am somon la cuptor ,m-am luat dupa Fleudelise.Roxy bravo ptr.puiut, bine ca e sanatos si alearga.B_1403 le spui pur si simplu.Sunt convinsa ca or sa inceapa ca esti prea tanara, ca nu e momentul, dra, eu cred caDumnezeu le aranjeaza pe toate.Fleurdelise iti tin pumnii joi la amnio, abia astept sa povestesti ca in 3 saptamani urmez eu.Mor de frica dar nu vreau sa ma gandesc inca.Porumbita , of imi pare rau cu greturile. Si la mine copilul asta a fost dorit mult. Mai avem si teme acum la franceza 16 propozitii cu verbul aller dar, el nu stie sa-l conjuge, iar ma enerveaza fiu-eu.Ma duc sa vad daca e gata si somonul. Pup si intru mai tarziu. Fetelor ce-o face Biribu?
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Hello, cata activitate pe aici.
B_1403, sper sa fie OK. Eu am dat vestea intr-o perioada foarte grea pentru familia mea si toti s-au bucurat.
Adarev, imi poti imprumuta ceva din energia ta? Eu zac in pat de cand am venit de la lucru. O fi normal mai fetelor sa fiu atat de obosita si sa dorm atat de mult?
Fleur, sunt sigura ca o sa fie bine la amnio. La fel si la adarev. Va tin pumnii la amandoua.
Ne citim dimineata de la birou ca eu nu cred ca mai rezist mult. Cine ajunge prima face cafeaua...
9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Muraturica, e absolut normal sa te simti asa obosita in primele saptamani de sarcina. Totul in organism se pune in miscare pentru a contribui la cresterea fatului, placenta nu e inca, deci se ia totul direct din rezervele tale de energie, se fabrica la greu hormoni, creste cantitatea si fluxul de sange etc. Nu ma dau eu experta, doar citesc dintr-un cartoi scris de o obstreticiana. In primele saptamani dupa servici nu eram in stare decat sa zac, nu imi trebuia nimic. Imi amintesc ca intr-o sambata dimineata ne-am trezit, am luat micul dejun, ne-am asezat putin pe canapea sa digeram si in 10 minute sforaiam aman2 (sotul are simptome prin simpatie....
)Ai sa vezi ca, in general, dupa 12 saptamani va fi mai bine, dar sunt si exceptii, depinde de fiecare organism.
Despre greata, porumbita, chiar nu stiu ce sa zic, nu am suferit prea mult de asta, se pare ca sunt un rau necesar al multor sarcini.
Adarev, pofta buna la somon si ma ofer la meditatii de franceza online pentru junior. Adevarul e ca sunt destul de dificile verbele astea neregulate in franceza, dar nu sunt asa de multe, odata invatate bine (chiar pe de rost) le va retine, ca se si folosesc mult, ca auxiliare.
Sa nu radeti de mine, am tras o fuga in pauza de pranz pana acasa sa pap portia de somon. Noroc ca stau aproape de servici.
Pupici, mai am treaba dar revin. 15 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
muraturica baga-te la somn, ca ai timp si pentru energie.aaeu nu am ce face cu doi barbati in casa care bantuie pe langa frigider si prin cratite nu am gasit alta solutie.Iar juniorul meu si-o mai merita, ba vrea apa, ba ii cade stiloul pe jos, ba vrea la Wc, ba e foame...incat imi vine sa-l leg de scaun pana termina lectiile.Nu as vrea sa ma vedeti cum alerg cu apa, cum caut stilouri pe sub birour numai sa stea pe scaunul asta si sa nu se fataie de o mie de ori.Fleurdelise, ti-as fi recunoscatoare, cand are vreo compunere ceva sa ne ajuti si pe noi. El acum a inceput sa faca franceza ca a doua limba si ii incurca la citit cu engleza.Dar, vorbim.Pup fetele.
Bumbitza spune:
Seara buna gravidute! Ma-nscriu si eu in lista mamicilor de piersicute, UM 21.11.11, DPN 31.08.12 dupa ultima eco. Sa dea Domnul sa avem copii sanatosi si la termen si sa auzim numai vesti bune!
Ce emotii am...parca mai ieri ma inscriam la iepurasi si uite ca maine-poimaine fetita mea face 2 ani! mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si
9+ cu piersicut/a dulce foc
Biribu spune:
Ada bine fac, treaba multa si n-am mai apucat sa intru, si ati avut o limbarnitza fetelor
...
mi-ai facut pofta cu somonul, buna idee. am si niste musafiri joi si ma intrebam ce sa fac rapid si usor. asa m-a enervat si husbandu ca el i-a invitat, eu nu-s contra vizitelor dar acum chiar n-aveam timp si energie si chef complicat, cred ca o salata nicoise pun pe masa.
Bumbitza si Mccrissa bun venit
Fleur testul Fish e optional, aici m-au intrebat de-l vreau pai na, am zis, sigur ca nu ... ca sunt masochista si vreau sa astept 3 saptamini
deci intreaba ca sa stii ce si cum. pupam fata tare si tinem pumnii strinsi, o sa fie bine, ai sa vezi
Dana m-ai amuzat, deci astepti sa-i cada putza cea bine dotata la urmatoarea eco
Porumbitzo sa nu te sperii dar eu greata am avut pina pe la 16 saptamini... rabdare!
va pup ca merg la nani, nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, ne auzim miine
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
muraturica spune:
Buna dimineata. Se pare ca eu am ajuns prima la birou.
Biribu, ne bucuram ca esti bine.
Fleur, mersi de rapsunsul detaliat. Incepusem sa ma ingrijorez ca dorm prea mult. Parca sunt sfarsita. Desi abia m-am trezit, tot cu gandul la perna si plapuma sunt.
Bun venit burticilor noi. Ne inmultim aici si devenim un grup chiar simpatic.
O zi usoara tuturor.
9+
b_1403 spune:
Buna dimineata mamici.
Si eu tot la birou, intai la o cafea si apoi forum normal..noroc ca sefu meu vine cav mai tarziu ca sa am timp sa mai barficim putin.
Cum era de asteptat eu iar m-am muiat si nu le-am zis la ai mei da saptamana asta sigur le zic. Erau tare agitatie pe acasa si al meu viitor sot a interziat foarte mult si nu am vrut sa le zic numai eu.
Vedem zilele astea.
O zi usoara si fara dureri de cap (pe mine deja ma luat una) 13 + , viitoare mamica de print
Daconst spune:
Neatza!!!
Ati facut cafeaua?Ca daca nu o fac eu ca si asa stau acasa degeaba.
A doua zi de stat acasa si simt ca o iau razna.Astazi ies la cumparaturi sau vad eu unde apuc ca nu se mai poate.Simt ca intru in depresie.
b_1403,mai bine nu te mai pregati atat cum le spui...o sa-ti vina spontan si gata ca altfel stiu cum e ca nu se potriveste parca momentul atunci cind vrei tu.
Sau le spui la telefon...hahaha si le dai timp s-o rumege pina va vedeti si gata.
Biribu,cum faci somonul ala?
Barbatii astia,asa face si al meu...el invita si apoi imi spune si mie,dar el nici nu se agita cu nimic,pregatiri sau curatenie.El mai cheama pe cineva in we sa se uite la fotbal la tv si atunci ma enervez ca poate as vrea si eu altceva daca tot avem timp si e si el acasa.
Fleurdelise,mai aveti zapezi?
M-ai facut sa rad ca te-a apucat pofta de somon citind forumul.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt