Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Mamici...intrebare
Cum ati anuntat parintii de sarcina? Eu mai am vreo ora si termin serviciul dupa care vreau sa merg sa ii anunt dar asa ce am niste emotii ca nu stiu cum sa le zic...off...o sa zica ca is tanara (22ani) inca si mai trebuia sa mai asteptam.
Voi cum le-ati dat vestea? 13 + , viitoare mamica de print
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
b_1403 , Eu am facut FIV si am aflat marea veste pe 8 noiembrie de Sf. Mihail si Gavril si tot o data si ziua mea ... ma cheama si Gabriela ... deci ... va dati seama ca a fost ceva foarte asteptat si dorit de toata lumea si o sarcina obtinuta cu multe sacrificii .
Iti doresc succes si parintii sa primeasca vestea cu bine . Te asteptam cu impresii ... 15+
ned spune:
Ei, te duci frumos si le zici, oricum e o veste buna, suparati nu au cum sa fie. Eu le-am zis prin tel... si nu ne-am exteriorizat prea tare ca nu era cazul. Inca mai am emotii, am zis sa trec si de eco de maine si apoi ne bucuram asa cum trebuie.
SI apropo de fetite, mi-e indiferent dar daca chiar ar fi sa aleg cred ca as alege o fetita. Insa presimt ca e baiat. Sanatos sa fie, orice ar fi. Si tot sper sa-mi creasca burta ca mi se pare ca a dat inapoi zilele astea.
Va pup
----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
b_1403 sa ne traiasca si sa vina pe lume sanatosi eu am sunat-o pe mami imediat dupa ce am facut testul. primul care a aflat a fost bineinteles sotzul k era cu mine acasa
ca si in cazul laurei si la noi a fost fff asteptat de tt lumea si ne-am tot chinuit vreo 4 ani, 2 operatii etc bucuria a fost maxima mai ales k nu prea imi dadeau medicii sanse sa raman natural din cauza endometriozei.
poti sa ii citezi pe parinti la o intalnire/cafea/pranz in familie si sa le dai vestea sunt sigura ca or sa se bucure! bafta!
Roxy 13+
b_1403 spune:
Maine revin cu impresii asta daca nu ma moi iar si o las pe alta data.
Multumesc de sustinere fetelor...si apropo..crek incep sa dezvolt o oarecare dependenta de forum. 13 + , viitoare mamica de print
b_1403 spune:
Laura23, Ned si ROxypuy felicitarile mele pentru reusita si sa fie de bine pana la capat (am vrut sa scriu sfarsit da mi-am dat seama ca e inceput de fapt).
La mine micutul a venit fara prea mari strofocari..am luat anticonceptionale vreo 4 ani cu pauzele de rigoare dupa care am hotarat sa fac pauza pentru ca mai tarziu sa incercam ceva ..ei si numai bine ca in a 3 a luna de pauza s-a produs miracolul. Speram sa fie intelegatori mai ales ca eu vreau sa locuim cu ai mei dupa ce ii nasc ca habar nu am despre cum tre sa-i fac baie si multe altele (spaima incepatorilor) 13 + , viitoare mamica de print
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Fetelor dupa 12 sapt , doctorul va face eco pe burtica ? ![]() |
Mie-mi face numai pe burtica de la 12 saptamani.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_1403 Mamici...intrebare Cum ati anuntat parintii de sarcina? Eu mai am vreo ora si termin serviciul dupa care vreau sa merg sa ii anunt dar asa ce am niste emotii ca nu stiu cum sa le zic...off...o sa zica ca is tanara (22ani) inca si mai trebuia sa mai asteptam. Voi cum le-ati dat vestea? ![]() |
Pai le spui simplu ca or sa fie bunici si gata.Eu zic ca se vor bucura.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Hop si eu dupa weekend ca tot nu am inca internet acasa, va citesc si scriu de la birou. De vinerea asta voi avea si atunci sa te tii...
Incerc sa imi amintesc ce am citit din urma, sa fiu iertata pentru omisiuni, ca sigur vor fi.
Carmina, imi pare rau pentru durerile tale de cap, pe mine m-au mai lasat dar nu de tot, ma mai trezec uneori noaptea cu senzatie de sageata incap, si aproape mereu ma doare o anumita zona, dreapta sau stanga. Iau paracetamol doar cand nu mai pot suporta, in rest incerc sa le ignor. La tine par persistente, pot fi de la tensiune sau o carenta de vitamine cum au zis si fetele. Tu ai zis ca nu ai luat vitamine deloc.Mie de la inceputul sarcinii (chiar inainte de primele analize) mi-a prescris dr. complex de vitamine cu acid folic 5mg + vitamina D. Iau si acum si voi trece la acelasi complex dar cu acid folic 1mg. Poate nu e tarziu sa incepi sa iei si tu ceva vitamine. Nu vreau eu sa dau sfaturi medicale ca nu sunt in domeniu, dar ceva trebuie sa faci, durerea de cap indica ceva, cred. In rest, ai baietel daca am inteles bine? Felicitari, sa fie sanatos si leu asa cum vrei tu!
Adarev, pfui, ne-ai terminat cu poza. Mie mi-e frica sa pun una! Ca va speriati, am radacinile albe (pauza de vopsit pana in trim. II, acum e timpul dar mi-e lene...). Da' lasa ca ma aranjez eu! Bravo tie ca ai viata sociala activa. Nu e prea obositor cu tocuri de 12 cm?
Ali si Roxypuy felicitari pentru bb activi la eco!
Ali, lasa ca ai sa afli in curand ce e. Bine ca e activ si ok.
A, mi-am amintit si de cafea, eu de la vreo 10 saptamania am reinceput sa beau una dimineata (espresso foarte lung sau capucino neindulcit) si imi face foarte bine, zic eu. Pana la 10 sapt. imi era greata de la ea. Daca dr. permite, de ce nu?
Mai fetelor, ati gatit numai bunatati. Papanasi, nu mai vorbiti de lucruri sfinte... Eu am facut ieri somon cu mamaliguta, sos de maioneza cu usturoi si lamaie...foarte bun. In rest incerc sa manac putin si des din cauza glicemiei.
Am inceput sa imi fac insulina la pranz si e ok deocamdata.
Joi e marea zi la mine, cu amnio si sper sa aflu si ce e bb. Stie cineva ceva de testul FISH, trebuie sa il cer eu sau se face automat? Am un pic de emotii, mai mult pentru dupa interventie.
Va pup si ma opresc, ca am scris mult si dezlanat. Va doresc o saptamana minunata. 15 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo_82/Simo_82.jpg)
Simo_82 spune:
Mcrissa, bine ai venit si o sarcina usoara si negretoasa.
Constat ca avem exact in aceeasi zi UM 19.11.2011, doar ca DPN mi-a socotit-o in 25.08.2012. si aveti grija de voi
9+