Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura32 spune:
Roxypuy cate pastilute de duphaston si elevit iei pe zi ? Ma bucur pt bebelusul tau activ ... triplu test nu ti-a dat sa faci ?
15+
Porumbita spune:
am intrat si eu azi in 13 sapt dar se pare ca de greturi tot nu am scapat
oribile!!
Daconst spune:
Roxipuy,ma bucur ca sunteti bine...asa vesti sa tot primesti!
Laura,tu esti blonda sau bruneta?Ca vad ca ai schimbat poza din avatar.
Ce curiozitati am si eu,hahaha.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Roxipuy,ma bucur ca sunteti bine...asa vesti sa tot primesti! Laura,tu esti blonda sau bruneta?Ca vad ca ai schimbat poza din avatar. Ce curiozitati am si eu,hahaha. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) Da , este o problema ... la mine nu se schimba poza deloc ... nu imi arata ce schimbari fac ... acum sunt originala (bruneta) , am 1 an de cand nu i-am mai facut nimic . 15 sapt |
15+
roxypuy spune:
multumesc dragele mele
carmina - merg la dr albu la medlife.
laura - am luat inca de la inceput (adica de la 4 sapt de cd am descoperit sarcina) 1 elevit, 1 acid folic si 3 duphaston (1 la 8 ore). intrerupsesem duphastonul la 12 sapt k initial asa mi-a zis, insa acum a zis sa mai iau (eu am si endometrioza si progesteronul imi mai tine boala pe loc; am si acum un chist de 6 cm pe ov stg ). nu mi-a dat triplu test...a zis ca totul este in regula. in general, dupa primul trim se fac echo abdominale ca sa nu-l perturbe pe BB cu sonda mie azi mi-a facut morfo abdominala si colul mi l-a verificat cu sonda.
b_1403 - ce tare! avem aceeasi data la UM si aproape acelasi DPN eu am 28.07
va pup!
Roxy
13+
Carmen_80 spune:
Vai fetelor, inca sunt impresionata de cat de mult scrieti :)imi place
Teoretic la bitest se poate distinge sexul, insa asa cum spunea d-ra care mi-a facut mie eco, la 12 saptamani inca nu este dezvoltat complet, sunt doar niste muguri de sex, de aceea putem avea surprize ulterioare.
Astept si eu cu nerabdare vineri sa vedem daca se confirma si este fetita.
Fetele care aveti 15-17 sapt, l-ati simtit pe bebe in burtica? Eu l-am simtit in burtica de pe la 15 sapt, si abia cand a implinit 16 sapt l-am simtit si pe burtica (chiar si sotul care era putin socat de cat de bine se simtea)
16 sapt
Laura32 spune:
Roxypuy , ai idee de ce sa da la opt ore duphastonul?...doar nu este antibiotic ... eu am luat la inceput vre-o 2 saptamani la opt ore , dar acum de lene ca nu am un program de somn regulat ca un om normal , eu nu mai iau decat o pastiluta pe zi , la orice ora .
15+
roxypuy spune:
din cate stiu eu, cam asta e intervalul in care se absoarbe in organism doza respectiva de progesteron. si ca sa asiguri permamenta "rezervei" de progesteron...trebuie luat la 8 ore eu mi-am pus 3 alarme pe tel k sa nu uit e cam nashpa k oricum ai programa pastila tot trebuie sa te trezesti noaptea o data eu mi-am pus pastila de noapte la 4 ca sa mai pot sa adorm un pik pana la 7 cd ma trezesc pt serv.
oricum ai grija si ia-le cum ti-a recomandat medicul. e pt binele lui BB vezi sa nu cumva sa iei mai multe pastile ca sa recuperezi pe cele uitate!
Roxy
13+
b_1403 spune:
Roxypuy ma bucur ca suntem aman2 avem UM pe aceeasi data. Am auzit mai multe variante de DPN ca pana sa raman la un medic am schimbat vreo 2, ultima mi-a zis ca ar fi pe 29.07..oricum cam in aceeasi perioada ca tine.
Sa ne traiasca BB-ii .
13 + , viitoare mamica de print