Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
felicitari tuturor burticilor, sarcini usoare si la termen si cel mai important:bebelusi sanatosi!

Si eu sunt o viitoare mamica de august, am UM pe 19 noiembrie si DPN pe 24 august.Mai am un baietel de 2 ani si ca marea majoritate de aici sper ca bebe mic din burtica sa fie o fetita, o surioara pentru Vladut.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Felicitari Mcrissa pentru burtica si bine ni te-ai alaturat ;).

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Bine ai venit mcrissa.
Ok carmina, baiat si la tine. Bafta multa joi.
Acum ca am vazut ce repede a aflat B_1403 imi fac si eu sperante pt 20 februarie cand merg la dublu test. Oricum mai e o gramada pana atunci. Toata lumea zice de doctorita mea ca "vede" bine ce o sa fie si ca spune devreme.
Tot timpul radeam ca daca e baiat il dau la bunici sa il creasca, dar acum de cand sunt graviduta mi-am schimbat parerea. Nu il mai dau.
Hai fetelor ca incet incet se termina si ziua asta de lucru. Azi a fost mai greu ca e inceput de saptamana....

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Bine ai venit mcrissa o sarcina usoara si sa ai o fetita sanatoasa

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetele, ce mai faceti?
Eu m-am bucurat degeaba ca au trecut greturile ca azi au revenit in forta.Se pare ca sunt multe fete care isi doresc fetita.La prima sarcina si eu am vrut fetita, dar nu a fost sa fie, speram ca va fi acum.
Noi abia pe 2 februarie o sa mergem la morfologia de trim 1, speram sa fie totul ok.
Va pup.

mami de robert 20.10.2010 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Da , se pare ca cele mai multe ne dorim fata , la mine si sotul vrea tot fata , dar daca va fi un baietel , cred ca dupa ce aflam... ne vom consola cu gandul ... pana la proba contrarie ... mai sper inca .

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

helooo burtici! noi tocmia ce am venit de la dr si sunt super fericita si linistita l-am vazut pe BB, e foarte activ (sotul chiar a fost surprins de cat de mult se misca ) a facut tumbe, s-a sucit si-a dus manutzele la fatza, a dat din picioruse...foarte tare! nu a vrut sa stea cu fatza la noi suficient cat sa vedem ce este, dar deja nu ma mai interesa...sunt multumita ca este bine si este totul ok. a zis dr sa stam linistiti ca suntem f bine aman2 si evolutia este foarte buna. s-a uitat si la col si e ok, mi-a dat sa continui elevit pana la nastere, mai iau duphaston in continuare, intrerup acidul folic, iar pt candida mi-a dat canesten 3 ovule si gata pt durerile de cap a zis sa iau paracetamol la nevoie.
ne da voie sa zburam cu avionul pana la 28 de sapt asa ca Roma here I come!!!! maine voi face rezervarile mi-a dat poze cu BB si un filmuletz 4d
mi-a recoltat si sange pt DT si maine am deja rezultatul. i-l trimit prin SMS si imi face interpretarea pe loc. mai megrem la un control peste o luna si la echo peste 2 luni, la 22 sapt.

va pup si sa auzim de bine in continuare!

Roxy
13 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Felicitari pentru BB jucaus.

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

helooo burtici! noi tocmia ce am venit de la dr si sunt super fericita si linistita l-am vazut pe BB, e foarte activ (sotul chiar a fost surprins de cat de mult se misca ) a facut tumbe, s-a sucit si-a dus manutzele la fatza, a dat din picioruse...foarte tare! nu a vrut sa stea cu fatza la noi suficient cat sa vedem ce este, dar deja nu ma mai interesa...sunt multumita ca este bine si este totul ok. a zis dr sa stam linistiti ca suntem f bine aman2 si evolutia este foarte buna. s-a uitat si la col si e ok, mi-a dat sa continui elevit pana la nastere, mai iau duphaston in continuare, intrerup acidul folic, iar pt candida mi-a dat canesten 3 ovule si gata pt durerile de cap a zis sa iau paracetamol la nevoie.
ne da voie sa zburam cu avionul pana la 28 de sapt asa ca Roma here I come!!!! maine voi face rezervarile mi-a dat poze cu BB si un filmuletz 4d
mi-a recoltat si sange pt DT si maine am deja rezultatul. i-l trimit prin SMS si imi face interpretarea pe loc. mai megrem la un control peste o luna si la echo peste 2 luni, la 22 sapt.

va pup si sa auzim de bine in continuare!

Roxy
13 sapt

felicitari roxy.
la ce dr mergi tu? scuze daca ai mai spus, dar nu am retinut

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Fetelor eu plec acasa! in sfarsit !!!!!!!!!!!!!!!!!

ne auzim maine, ca odata ajunsa acasa nu cred ca mai intru pe forum.
va si o seara excelenta va doresc!

16+

Mergi la inceput