Lei-Fecioare -Balante 2012

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea nu face decat baieti in septembrie

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea nu face decat baieti in septembrie

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Cea mai tare replica ever!!!! Anca, nu ma ambitiona!. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eeeeeeeee asta da ambitie ,va pup

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare,

Poate ma treceti si pe mine in listuta, Mirabela, Iasi, 33 ani, UM 18 dec, DPN 23 dec.

Daca aveti timp si chef, puteti citi povestea noastra.

Noi suntem binishor, mai am intepaturi in col, in ultimele zile mai tare, maine seara merg si eu la dr sa vad bb, sper sa fie totul in regula si sa nu trebuiasca sa stau iar la pat.

Am citit povestile voastre, foarte frumoase si interesante, imi pare rau pt cele care au sau au avut probleme.

Maria, nu te descuraja, citeste daca ai timp povestea mea si ai sa vezi ca se poate. Capul sus si o sa fie bine, ai sa vezi. E greu dar sigur vei gasi puterea sa treci peste.

Dana faci baiat! Asa simptome am avut eu la David

Vad ca vorbiti de pastilutze, la prima sarcina ce de-a injectii mi-am facut singura, aveam fundul trecuratoare... de pastile nu mai spun...

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Fetelor, eu cred ca ar trebui sa ne gasim si un nume pentru odisee. In curand schimbam capitolul si ar fi frumos sa ne instalam in casa permanenta. "Lei-Fecioare -Balante 2012" e cam prea impersonal, haideti sa ne alintam sambureii cumva, gen: brotacei, gutuiasi, merisoare de septembrie-octombrie. Ma gandeam sa alegem ceva de toamna sau sa mergem pe simbolul anului 2012 : dragonul si sa ne intitulam "Dragonasi de sept-oct 2012".
Mai ziceti si voi una alta si haideti sa ne gasim o identitate virtuala de grup aici.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Fetelor, eu cred ca ar trebui sa ne gasim si un nume pentru odisee. In curand schimbam capitolul si ar fi frumos sa ne instalam in casa permanenta. "Lei-Fecioare -Balante 2012" e cam prea impersonal, haideti sa ne alintam sambureii cumva, gen: brotacei, gutuiasi, merisoare de septembrie-octombrie. Ma gandeam sa alegem ceva de toamna sau sa mergem pe simbolul anului 2012 : dragonul si sa ne intitulam "Dragonasi de sept-oct 2012".
Mai ziceti si voi una alta si haideti sa ne gasim o identitate virtuala de grup aici.

Bebe dragonel la bord !

Bob-pixel (zi-ne numele tau mic, ca userul imi inspira doar pisicuta de la profil ) de ce si cand se schimba capitolul la subiect? se face automat la un nr de pagini?
Sunt de acord cu propunerea ta, dar nu cu varianta cu dragonei, ca mie mi-a ajuns un bebelus agitat, care nu m-a lasat sa dorm, sa mananc, sa stau si sa ma uit la el cum gangureaste linistit in patut. acum nu ma plang, dar imi doresc si eu un bebelus cat de cat linistit, nu un dragonel. macar sa nu-l provoc de pe-acum...
Sincera sa fiu nici variantele cu fructe nu ma inspira, dar n-am nimic impotriva. nu vreau sa fiu carcotasa, dar poate au fetele ceva idei mai originale si care sa inspire ceva mai viu.

Dana, mama Siminicii si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Mirabela, povestea ta mi-a provocat emotii mari, esti o mama extraordinara, chiar inainte de a deveni mama propriu-zis. Mie sigur mi-ai ridicat moralul si cred ca si celorlalte fete, indiferent ca ne-am confruntat sau nu cu probleme asemanatoare.
Esti o luptatoare invingatore si te admir pt curajul de a mai avea inca un bebelus.
si sarcina usoara!!!

Dana, mama Siminicii si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bun venit noilor burtici!
Eu abia am ajuns acasa ,si sunt taaaaaare fericita,am vazut inimioara avem 7 saptamani si cred ca sacul -2,37 cm!!!
Ancadragoman ,a venit si vremea mea iti dai seama?Multumeeeeesc!Ce face Maria?

Cu numele sunt de acord ,eu as zice ca toamna se numara bobocii,un exemplu-bobocei -

Hau ca pana la pag 20 cand schimbam gasim noi un nume reprezentativ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara burtici!
am lipsit putim, am fost plecata la ai mei, la rasfat
bun venit burticilor noi! sarcini usoare si bebei la termen!
noi mergem maine la eco, abia astept! nu mai pot de emotii ..burtica mai face figuri,dar asta e! ii dau no-spa si magneziu si ma odihnesc mult...
si eu sunt de acord sa schimbam numele odiseei, cu fructe, flori de toamna, ceva dragut...sa ne gandim fiecare si sa alegem varianta cea mai potrivita...
pupici la toate!

5+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

anidaz felicitari!!!!!!!!!! pentru inimioara! Doamne, ce veste frumoasa!
Bobocei de septembrie-octombrie imi place! like..

5+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput