Lei-Fecioare -Balante 2012

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulutza_1980

salut. sunt o viitoare mamica de inceput de septembrie...inca astept sa treaca cele trei luni de "siguranta "...vroiam sa-i raspund andreei :eu locuiesc in belgia si acum o sptamana am fost la control , crezand ca am deja 10 saptamani...se pare ca doar dupa datele lor ar fi fost asa , dar , la control mai amanuntit am descoperit ca erau 5-6 saptamani ...spre fericirea mea analizele sunt ok ...concluzia : mi-a dat vitamine ; o singura pastila ce contine tot ce e nevoie pt o sarcina sanatoasa....iar a doua zi , ajungand restul rezultatelor de la analizele de sange , doctorul mi-a prescris si hormoni ....deci peste tot se prescriu medicamente in sarcina , chiar de la aparitia ei...
e ciudat totusi ca tu iei aspirina ....e unul din medicamentele cu siguranta interzise...

o zi buna tuturor !

si eu iau aspirina si am luat si la sarcina cu baietelul, in concentratie mica, pana la 100 de mg e ok. cand a fost ultimul CM la tine? de atunci se calculeaza sarcina

sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si bebe surpriza 9+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, burtici!

Gabrielle, nu stiu cat de mutanta sunt, ca nu mi-am facut mutatiile, dar cand mi-am luat rezultatele de la Fundeni, nu mi s-a zis nimic ingrijorator sau grav. Pur si simplu mi s-a prescris asta, am intrebat daca e ceva naspa si au zis ca nu, doar sa revin periodic sa testez. In prima sarcina am avut intr-adevar IR-uri putin crescute in sapt 22 pe artera uterina stanga, doctorul atunci mi-a zis ca nu e foarte grav, dar ca, daca la urmatorul control sunt la fel, o sa ma treaca pe tratament. N-am mai apucat sa ajungem acolo pentru ca bb a avut alta traiectorie in scurta lui viata, independenta de IR-uri.

In alta ordine de idei, acum pot sa trag urmatoarea concluzie: greturile si indispozitia pe care multe gravidute le resimt dimineata, eu le am seara. Mi-e rau, sunt intoarsa pe dos, abia pot manca, beau doar apa cu lamaie si zac ca placinta.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Fetelor, am greturi...toata ziua..mai ales dupa ce mananc..Nu-i vine sa cred pt ca la prima sarcina cu Simina n-am avut decat niste senzatii usoare, nu suportam anumite mirosuri, dar cam atat.
Si eu beau apa cu lamaie si mandarina si un pic de miere...noroc ca incep serviciul de-abia pe 26 martie, sper sa-mi treaca raul pana atunci. Exact ca o placinta ma simt si eu si as sta numai in pat..

Andreea, nici eu nu pot lua pastile, dar nu suport nici acele...mi se inmoaie picioarele si mainile cand merg la analize...Si cu toate astea am luat un pumn de pastile la prima sarcina si am facut vreo 4-5 sedinte de perfuzii, ca m-am chinuit cu contractii din luna 4..Asa ca daca n-ai ce face, asta e....
Eu iau pastilele cu miere..pun un varf de miere in lingurita si acopar pastila cu miere si o beau cu apa gandindu-ma ca e miere..i special no-spa-ul, ca e ca o creta de poroasa..si amara, mi se lipeste instant de limba sau imi ramane in gat...
Succes maine, asteptam vesti bune si inimioara saltareata!!!

Nici mie nu mi-a dat elevitul decat prin trimestrul 2 sau 3, intr-adevar nici nu aveam lipsa de vitamine la analize.

7s

Dana, mama Siminicii si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui danageodoiu

Fetelor, am greturi...toata ziua..mai ales dupa ce mananc..Nu-i vine sa cred pt ca la prima sarcina cu Simina n-am avut decat niste senzatii usoare, nu suportam anumite mirosuri, dar cam atat.
Si eu beau apa cu lamaie si mandarina si un pic de miere...noroc ca incep serviciul de-abia pe 26 martie, sper sa-mi treaca raul pana atunci. Exact ca o placinta ma simt si eu si as sta numai in pat..

Andreea, nici eu nu pot lua pastile, dar nu suport nici acele...mi se inmoaie picioarele si mainile cand merg la analize...Si cu toate astea am luat un pumn de pastile la prima sarcina si am facut vreo 4-5 sedinte de perfuzii, ca m-am chinuit cu contractii din luna 4..Asa ca daca n-ai ce face, asta e....
Eu iau pastilele cu miere..pun un varf de miere in lingurita si acopar pastila cu miere si o beau cu apa gandindu-ma ca e miere..i special no-spa-ul, ca e ca o creta de poroasa..si amara, mi se lipeste instant de limba sau imi ramane in gat...
Succes maine, asteptam vesti bune si inimioara saltareata!!!

Nici mie nu mi-a dat elevitul decat prin trimestrul 2 sau 3, intr-adevar nici nu aveam lipsa de vitamine la analize.

7s

Dana, mama Siminicii si

s
dana, daca no-spa ti se pare amar, te-as invita sa ''gusti'' scobutil. prima data cand am luat, la a doua sarcina, mi s-a parut ca are apa ceva in ea si a aruncat toata sticla de apa plata...am glumit, sa dea Dumnezeu sa nu ai nevoie, este groaznic si eu sunt ft obisnuita cu medicaentele. asa eram si eu inainte cu injectiile, fugeam de ele cat puteam, nu ma gandeam vreodata ca imi voi face eu singura in fiecare zi, dar asta-i viata.
bob_pixel, iti doresc sa ajungi la termen de data asta cu bebe sanatos si sa controlezi IR-urile

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si bebe surpriza 9+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Vitaminele se iau din al doilea trimestru de sarcina, pana atunci doar acid folic! Asadar, mai ai putin sa te relaxezi fara "pastile mari".

La prima sarcina am luat acifol si elevit din start.
Iar acum urmez un tratament prescris la Fundeni si aprobat de medicul meu : acifol, vitamina e, magneb6, cetebe, femibion, aspenter, omega 3.

Bebe dragonel la bord !

Nu contest tratamentul prescris de medicul tau, evident ca fiecare mamica trebuie sa-si controleze sarcina in functie de starea de sanatate. Eu scriam doar ca o graviduta cu un organism sanatos nu are nevoie de altceva in primul trimestru de sarcina decat de acid folic. Surplusul de acid folic din organism se elimina oricum singur. Nu pot spune acelasi lucru despre vitamine...

Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui underqueen

ma inscriu si eu, tot in septembrie va veni bb2, pe la sfarsit...si pe neasteptate :D

intrebare: produse gen activit, sau miere cu propolis am voie sa iau? am inceput sarcina in forta, cu o colica biliara si o faringita de zile mari :D

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de Tudor Stefan (26.02.2008) si 5+

felicitari!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Desi nu credeam ca se va intampla vreodata ,iaca ajung si eu aici ,deci plina de optimism ma inscriu si eu in aceasta odisee cu ”nabadai” caci vad ca majoritatea am aflat despre bebe fie in mijlocul unei raceli,fie enterocolita acuta +pielonefrita cum a fost la mine.
Va dati seama ce nazdravani om avea?

Avem 5 saptamami si 5 zile,am vazut saculetul la ecograf luni in 23 ianuarie si am facut 8 teste ca sa ma conving ca nu visez fiindca astept de 10 ani minunea si intr-o vreme chiar eram activa aici pe DC,iar acum sper sa fiu din nou prezenta zilnic.

pentru mamicile care au facut parte din alte odisee de sept-oct si care ne-au vizitat,

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Felicitari si ma bucur pentru voi !!!

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Citat:

anidaz, poti vorbi cu unul dintre moderatori sa grabeasca putin aprobarea si sa nu mai modereze userul. Altfel, la deschiderea de noi capitole, vor fi ceva probleme cu acea intarziere datorata moderarii. Eu am deschis Odiseea de sept-oct 2010 si asa am procedat. :)
Felicitari fetelor pentru burtici, sarcini usoare si la termen va doresc. Mi-e tate draga aceasta Odisee trecand de 2 ori prin aceleasi perioade (septembrie-octombrie 2007 si septembrie-octombrie 2010).

Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)

Deci am crezut ca ne anunti un baietel in septembrie

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

anidaz, poti vorbi cu unul dintre moderatori sa grabeasca putin aprobarea si sa nu mai modereze userul. Altfel, la deschiderea de noi capitole, vor fi ceva probleme cu acea intarziere datorata moderarii. Eu am deschis Odiseea de sept-oct 2010 si asa am procedat. :)
Felicitari fetelor pentru burtici, sarcini usoare si la termen va doresc. Mi-e tate draga aceasta Odisee trecand de 2 ori prin aceleasi perioade (septembrie-octombrie 2007 si septembrie-octombrie 2010).

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

[quote]citat din mesajul lui aniast72

Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)

hai, ca ar fi ok si o fetita in septembrie

Mergi la inceput