Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Dara, Alex - merci mult pt raspunsuri
Asa ma gandeam si eu si doctora mea, ca totusi doza de 0.8/zi e cam mare, de asta a vrut sa fac analiza asta inainte de nastere ca sa-mi mai ajusteze doza, dar si dupa nastere sa stie cat imi da.

Fetelor, eu simt efectiv ca mi s-a intins la maxim pielea de pe burta si ca parca o sa plesneasca, degeaba ma ung in fiecare seara cu crema... Iar dimineata imi pocnesc toate oasele cand ma ridic din pat

Cybele, ce ne mai spui de Toni si prichinduta ei? Ceva, vesti bune

Sa aveti o saptamana linistita!
34+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata fetelor.sa aveti o sapatamana buna.
alex-sanatate si putere astazi.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Neata fetelor,
Nu am mai scris demult dar sa stiti k va citesc in fiecare zi.
Am avut un mare stres zilele astea. Ciclul meu nu se mai termina. Trecusera aproape 2 sapt si el nimi. Nu era in cantitate mare dar tot m-am speriat si am fost la spital, unde mi-au spus ce sa iau.
Azi ar trebuie sa iau ORGAMETRIL. Si pe prospect scrie ca nu tb luat daca : aveti ati sau ati avut in trecut boli trombo-embolice arteriale sau venoase.
Are legatura cu trombofilia noastra?

28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

andreea, esti sub tratament cu Aspenter/Aspirina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Nu iau nici un alt tratament.

28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Te intrebasem de Aspeter/Aspirina fiindca ma gandeam ca ar putea fi o cauza a ciclului prelungit (asa pateam eu).
Referitor la ce scrie in prospect, ma gandesc ca nu este nici o problema daca iei Orgametril. Ideea este ca la persoamele cu trombofilie, preparatele hormonale au un anumit risc de tromboze, dar daca sunt luate pe termen lung si fara anticoagulant (din acelasi motiv, la femeile care au trombofilie nu este indicat sa foloseasca, ca si metoda contraceptiva anticonceptionalele).
Da, intre trombofilie si tromboze bolile trombo-embolice arteriale sau venoase exista o legatura, dar cu siguranta ai fi stiut daca ai fi avut vreo tromboza in trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Da, Valy, ma mancau groaznic zonele intepate. Pe picioare faceam niste eriteme marisoare, urate rau. Slava Domnului, au trecut si acum am un copil minunat. Claritinul nu stiu cat de ok e in sarcina, dar mi l-au recomandat ca nici asa nu mai puteam rezista. Mie mi-a zis d-na Viorica de Innohep, ca am putea inlocui Clexanele cu asta, poate nu mai fac alergie...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si stai sa vezi ultima luna
simti ca plesnesti
ier eram la plimbare putin si am avut senzatia ca mi se intoarce buricul pe dos. Cand am ajuns acasa era bombat ca la bebelusi!
mult a fost putin mai e!

Citat:
citat din mesajul lui carpediem

Dara, Alex - merci mult pt raspunsuri
Asa ma gandeam si eu si doctora mea, ca totusi doza de 0.8/zi e cam mare, de asta a vrut sa fac analiza asta inainte de nastere ca sa-mi mai ajusteze doza, dar si dupa nastere sa stie cat imi da.

Fetelor, eu simt efectiv ca mi s-a intins la maxim pielea de pe burta si ca parca o sa plesneasca, degeaba ma ung in fiecare seara cu crema... Iar dimineata imi pocnesc toate oasele cand ma ridic din pat

Cybele, ce ne mai spui de Toni si prichinduta ei? Ceva, vesti bune

Sa aveti o saptamana linistita!
34+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor eu aproape la fiecare injectie cu clexane faceam hematom . Voi patiti asta? Cand m-am dus la mare in iunie inca se vedeau putin petele de pe picioare , cele de pe burtica nu. Ultimele clexane au fost facute dupa chiuretaj la sf lui ianuarie.
Asta spune ca ma ceva cu vasele?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu fac hematoame-galme de la fraxiparina si ma mananca.
eritemul= roseata,fac si asa ceva...
ma dau cu lioton sa treaca mai repede.
am citit ca daca hematomul e mic si vanataia(echimoza) este f mica nu trebuie sa-ti faci probleme...
la mine reactiile sunt mai accentuate.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput