Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

musette, felicitari pt rezultatele bune de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sper, treaba cu hematoamele nu spune decat c-ai nimerit vase de sange cu acul si ca erai foarte dez-coagulata. Eu fac hematoame de 3-4 cm, hematoame de 0,5 cm sau hematoame lipsa cand nu dau de niciun vas de sange. Dar luand si Aspenter, e cum ziceau fetele, sansa e mai mare sa se dez-coaguleze sangele si atunci tot curge pe sub piele si se opreste mai greu din curs.
Vasul, oricat de sanatos, daca-l perforezi, e normal sa curga. Si daca mai esti si dez-coagulat, e normal sa curga mai mult.

28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Fetelor, dr. U zice ca suntem super . Nu stiu ce a convins-o, rezistanta aia sub 0,60 sau faptul ca nu am mai pierdut zile dpdv ecografic.
Va multumesc mult pentru incurajari. Si bebe s-a bucurat. De la 5:30 la 9 fara dimineata cred ca a dansat non-stop.
Cu hematoamele la mine e regula: in alea doua zile din saptamana cand iau aspenter, ma invinetesc (chiar si 3-4cm). Galme nu am facut inca. Eu nu ma intep decat in burtica.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 21+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

daca tia- dat soi ea ok-ul, atunci sa nu te mai prind cu prostioare da?

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Fetelor, dr. U zice ca suntem super . Nu stiu ce a convins-o, rezistanta aia sub 0,60 sau faptul ca nu am mai pierdut zile dpdv ecografic.
Va multumesc mult pentru incurajari. Si bebe s-a bucurat. De la 5:30 la 9 fara dimineata cred ca a dansat non-stop.
Cu hematoamele la mine e regula: in alea doua zile din saptamana cand iau aspenter, ma invinetesc (chiar si 3-4cm). Galme nu am facut inca. Eu nu ma intep decat in burtica.

Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Yes ma'am Danezza!
Dar sa stii ca eu nici nu stiam ce inseamna IUGR pana nu mi-a scris ea in mail data trecuta. Alex m-a luminat... Asa ca eu nu zic prostii din senin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

nici nu trebuie sa stii, sa stim. Daca te apuci de citit pe net, te ia capul .. desi sunt copii care se nasc mai mici sau mai mari, diferenta si de 1 kg sau mai mult .. dar deh .. daca tot s-a inventat si termenul asta .. hai sa-l folosim!

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Yes ma'am Danezza!
Dar sa stii ca eu nici nu stiam ce inseamna IUGR pana nu mi-a scris ea in mail data trecuta. Alex m-a luminat... Asa ca eu nu zic prostii din senin...

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, a trecut cu bine ziua asta, totul a fost OK, anestezie totala, mi-am revenit rapid, nu am avut ameteli, chiar nu am avut vreo problema.
A facut cineva Clexane dupa chiuretaj? Cybele, tu ai facut? Ginecologul mi-a recomandat Ergomet care este un hemostatic, cred ca se bate cap in cap cu Clexane.
Voi sunat putin mai tarziu la Fundeni sa intreb.
Multumesc ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat.
Va voi povesti mai tarziu ce am discutat cu geneticianul de la Genetic Lab.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Alex, da, am facut 10 zile Clexane dupa chiuretaj, le-am inceput la 36 de ore dupa .

Nu am avut insa Ergomet, insa am avut artrotec -care cred ca face acelasi lucru- adica ajuta la curatarea uterului + ketoprofen. le-am luat in combinatia asta cu clexane, e adevarat ca am avut sangerari vreo saptamana, insa mi s-a spus ca e mai bine asa decat sa ramana inauntru.

sper din tot sufletul ca analizele facute sa iti arate drumul de urmat si sa fie bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Sa va povestesc despre fetita lui Toni: micuta are deja 1100, mananca numai lapte de la mami ( 18 ml, chiar si 19 la unele mese) . Ieri mi-a zis Toni ca au imbracat-o si pe ea cu body, caciulita si ciorapei si ca era tare frumusica asa gatita, o papusica mica! Mai are doar o perfuzie si in curand o vor scoate si pe aceea, va ramane doar pe lapte de la Toni, iar medicii se asteapta ca atunci sa creasca mai putin ca pana acum, insa chiar si asa eu zic ca este bine- si oricum micuta a intrecut si pana acum asteptarile medicilor, astfel incat ma astept si de acum inainte sa o faca.

In rest , sa va spun ca va citesc, insa nu reusesc sa o fac in mod constant , va urmaresc si va tin pumnii sa fie bine pana la capat- astept sa vina bebeii de 2012, sanatosi si la termen!

va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Heeei, ce ma bucur, super pentru micuta lui Toni. Stiu ca si Beatrix de la Toni de la odisee mai are un pic si-l ia acasa pe Sven, nascut la 28 saptamani. Ii urez acelasi lucru si lui Toni.

MeAlex, ma bucur ca ti-ai revenit repede!

28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput