Gravidute cu tromobofilie -cap 10-
Raspunsuri - Pagina 6
bebeta spune:
Felicitari Musette! Sa creasca tot mai mare si mai mare si sa va vedeti cu bine in mai! Abia am trimis mesajul si am vazut ca postasei deja. Tu cu siguranta o sa ai o saptamana frumoasa! Astept si eu cu emotie echo spre joi, cred.
Carmen
22+ si mami de Demetra (24.04.2007)
Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg
danezza spune:
Musette - am sa-ti dau o palma la funduletz .... ai vazut ca e bine baiatul si chiar mai maricel?
sa ai o periada mai relaxata acum .. sa lasi copilu' sa creasca! Felicitari!
Bebeta - eu zic ca valorile tale sunt bune ... nu stiu de ce zice Uschi ca sunt mari
poate te trece si pe tine pe anticoagulant mai incolo, pe la 28S
in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
MeAlex spune:
Musette, felicitari! Baietelul tau e perfect! Ma bucur ca esti mai linistita, de aia nu iti mai incapi in piele cred! Sper sa fie mai usor drumul de acum incolo!
Bebeta, multumesc! Am facut de 2 ori analizele pentru tiroida: ATPO, Free T3, Free T4 si TSH. De fiecare data au fost OK. Am facut si eco pentru tiroida si a fost OK.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
carpediem spune:
Musette felicitari pt morfofetala! IR-urile tale mie mi se par ok, deci acum poti sta linistita, ce a fost mai greu a trecut
Fetelor, chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebarea postata mai sus?
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste
valy27 spune:
mersi donna de raspuns-te si manca zona cu roseata???
eu claritine n-am luat-si ma abtin cu greu sa nu ma scarpin.
claritine e ok in sarcina??
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.
suzieq spune:
Musette, felicitari pentru morfofetala, de acum trebuie numai sa ai grija de voi.
Carpediem, eu nu ma pricep, nu am facut nicio analiza legata de trombofilie in sarcina.
MTHFR C677T Homozigot
+37
danezza spune:
Uite-asa in ciuda doctorilor
Bv Suzie .. mai avem un pic si scapam de ele analize si de ei doctori
Carpediem - s aintre Dara ca e f informata si balanta - poate te ajuta ele cu analiza ta
Citat: |
citat din mesajul lui suzieq Musette, felicitari pentru morfofetala, de acum trebuie numai sa ai grija de voi. Carpediem, eu nu ma pricep, nu am facut nicio analiza legata de trombofilie in sarcina. MTHFR C677T Homozigot +37 |
in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
dara76 spune:
Carpediem, n-am raspuns ca nu eram sigura sigura, insa nu cred deloc ca s-ar inmulti cu doi anti-fXa. Din cate imi dau eu seama (dar repet, nu eram sigura si de-asta n-am zis nimic) esti chiar foarte dez-coagulata (sau necoagulata, sau cum vreti sa-i ziceti). Adica doza e maricica bine.
Bebeta, poate doar 0,63 sa fie un pic de tot mare, cica e bine ca uterinele sa fie pana in 0,57 - si e important sa scada in timp. Dar conteaza si evolutia lui bebe, daca nu are retard, am inteles ca se iau in considerare impreuna. Insa ombilicala are alte valori si parca-i bine comparativ cu valorile de pe prima pagina, nu am apucat sa compar. Cica la rezistente ajuta mult Aspenter. Eu am inceput clexane pentru ca dupa luni de zile de valoare 200 sarisera brusc D-dimer la 600. Dupa ce l-am inceput pe Clexane, au scazut la 100.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
MeAlex spune:
Carpediem, cred ca antifxa se refera doar la ultima doza pentru ca din cate stiu Clexane dispare din corp in 12 ore, intervalul de valori normale este 0.1 - 0.4, nu? Esti aproape de jumatatea intervalui, care ar fi 0.25.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Musette_1982 Fetelor am venit de la morfofetala. Suntem bine. Avem un creier cu doua emisfere si un cerebel, o inima cu 4 camarute, doua maini cu toate degetele aferente si doua picioare la fel, oase drepte, 2 rinichi etc. Avem 460g si nu am mai ramas in urma, din contra, se pare ca am recuperat 2 zile din cele pierdute. Avem 21s si 3z, iar ecofrafic avem 21s si 6z. IR-urile au scazut foarte putin sau deloc, mai putin cerebrala medie care a crescut: -Cerebrala medie - 0,64 (0,61 la 19s) -flux dreapta - 0,61 (0,64 la 19s) -flux stanga - 0,57 (0,61 la 19s) -ombilicala - 0,61 (0,60 la 19s) - 145 batai fetale pe minut (158 la 19s) -lichid normal -placenta normala (si se ridica!!! avem sanse de nastere vaginala) E totul ok, nu? Ii scriu si lui dr. U sa vedem ce zice. Eu sincer am senzatia ca nu mai incap in propria-mi piele. La burta ma refer. Simt cum mi se intind muschii si pielea si parca nu ar fi suficient. Daca mananc mai mult sau ma umflu un pic e jale. O sa pun si o poza cu burtoiul meu. MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot. 2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011 Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica), 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata) in 21+ cu Marin Constantin |
felicitari pt vestile bune! tot asa vesti sa ne aduci pana la 40 de saptamani si apoi sa te vedem cu minunea de baietel in brate