Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mersi pt raspunsuri.nu m-am gandit la alergolog..am zis sa merg pe mana dr U- c-o mai fii avut paciente cu alergii la fraxiparina de-a lungul carierei dansei..ginecoloaga mea spunea ca s-ar putea sa am probleme si de la clexanesau innohep-dar nu s-a avantat in discutie,a ramas ca vb dupa 12 saptamani.
dr U-mi-a spus doar sa ma ung cu lioton.
cand ma gandesc ca trebuie sa ma intep...si ma apuca mancarimile
legat de pregnyl-am avut o colega de servici care facea 2 fiole/saptamana pana in luna 3-dar nu avea trombofilie.
cu innohepul sunt probleme la import???ca sa stiu -sa cer clexane-daca o fii sa schimb anticoagulantul

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, daca mergi la alergolog, trebuie sa practic sa vada la ce ai alergie, poate in seringa aia exista pe langa ser inca ceva sau poate ai chiar la substanta activa. Eu zic ca sunt sanse mai mici sa ai alergie la toate substantele active anticoagulante, pentru ca desi sunt toate heparine cu molecula mica, formula lor e diferita.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

sper, eu am facut tratament de sustinere cu pregnyl, din saptamana 6 pana in sapta 32-33, cate o injectie la 4 zile. Nu am avut efecte secundare si mltumesc lui Dumnezeu bebe se dezvolta foarte bine, are chiar si avans de crestere.
Nu stiu cat e de adevarat dar dr meu a zis ca este demonstrat ca ajuta in situatii ca a mea, in sensul ca, la 12 ore de la administrare .. nu stiu ce vase se dilata si atunci alimentarea placentei se face mult mai bine, chiar daca pt o perioada limitata. De aia se administreaza la 4 zile.
Nu am stat sa fac cercetari, e stilul lui de a mentine o sarcina si m-am conformat cu toate eforturile necesare (ma refer la cele financiare pt ca nu gaseam mereu in farmacii si luam de unde gaseam, choar si cu 45 delei fiola). Acum nu mai conteaza, e ISTORIE.
In concluzie, eu nu cred ca de la pregnyl nu crestea bebe al tau?
PS: la ce dr esti? sunt putini dr care recomanda pregnyl in primele 3 luni si cam stiu care sunt :D

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Danezza am schimbat medicul, poate schimb si norocul. Eu nu am apucat sa-i vad inimioara batand, bebe crestea foarte incet de la ecograf la ecograf si pana la urma nu a mai crescut deloc. Am avut si tratament de stimulare puternic Gonal F + orgalutran urmat de 2 pregnyl la declansare, o tona de hormoni ca apoi la 4 zile bagat un pregnyl. Tu ai fost la dr T , nu-i asa? Mai am o prietena cu o sarcina oprita din evolutie la 11 sapt, tot prin FIV si cu tratament cu pregnyl. La sarcina a 2-a nu a mai facut pregnyl si a fost totul OK.
Voiam sa stiu daca dr U a zis vreodata ca nu e bun pregnyl dc avem trombofilie.
O sa caut pe net info despre acest aspect.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

eu in sarcina asta nu am fost la dr U decat o sg data, la 6 saptamani si dupa aia nu m-am mai dus (una la mana ca nu-mi daduse clexane si 2 la mana .. la sarcina pierduta .. avusesem 1000 de paereri .. eu am ajuns la dr T cand aveam deja vreo 26 de sapt .. foarte tarziu)
dupa cum spuneam, si data trecuta am mers de cateva ori la ea si stia (era notat acolo) ca fac pregnyl si nu a zis niciodata ca ar avea vreo pb. Din contra, a zsi ca nu se baga peste tratamentul doctorului, ea prescrie ce tine de ea.
ma scuzati daca mai bag degetele aiurea dar sunt in pat si fara lumina :D

PS: da, la sarcina asta am fost numai la dr T

Citat:
citat din mesajul lui sper

Danezza am schimbat medicul, poate schimb si norocul. Eu nu am apucat sa-i vad inimioara batand, bebe crestea foarte incet de la ecograf la ecograf si pana la urma nu a mai crescut deloc. Am avut si tratament de stimulare puternic Gonal F + orgalutran urmat de 2 pregnyl la declansare, o tona de hormoni ca apoi la 4 zile bagat un pregnyl. Tu ai fost la dr T , nu-i asa? Mai am o prietena cu o sarcina oprita din evolutie la 11 sapt, tot prin FIV si cu tratament cu pregnyl. La sarcina a 2-a nu a mai facut pregnyl si a fost totul OK.
Voiam sa stiu daca dr U a zis vreodata ca nu e bun pregnyl dc avem trombofilie.
O sa caut pe net info despre acest aspect.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Musette - tinem pumnii pt azi, sa intri sa ne dai vestile bune despre tine si pitic!

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

danezza, ti-ai monitorizat in vreun fel doza de Clexane pe perioada sarcinii sau te-ai bazat pe faptul ca eco iesea mereu f ok?

Mergi la inceput

nu am monitorizat doza deloc. Daca lucrurile au mers ok, am mers pe mana ginecologului.
data trecuta faceam aceasta monitorizare si ma ameteau care mai de care cu doza de clexane. desi analiza iesea in grafic .. Uschi imi marea doza, gine zicea ca e mult si tot asa ...
acum am decis sa merg asa si .. mai avem un pic, Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

danezza, ti-ai monitorizat in vreun fel doza de Clexane pe perioada sarcinii sau te-ai bazat pe faptul ca eco iesea mereu f ok?

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

offf mai alex-mersi ca-mi raspundeti fetelor-nu m-as mai duce si la alergolog-ca-s varza cu banii,nu stiu pe vreunul ff bun si m-am saturat de medici si pareri
sper ca toanta sa schimb pe clexane si sa nu mai am probleme...
aseara am facut un hematom mai mic-yupiiii

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Si hematologul meu la fel spune: ca daca sarcina evolueaza ok, bb-ii sunt in grafic, nu are sens sa fac toata ziua antiFXa. Mi-a zis sa il fac la 12 sapt, intre 22-24 de sapt si la 30 sapt.
Hematoloaga la care merg aici sa imi dea scrisoare medicala pt Clexane, imi zice sa fac lunar D-Dimerii, formula leucocitara, APTT, INR, etc. Dar eu nu ma iau dupa ea .

Mergi la inceput