Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

dara - bine ca te-a lasat pe mana altui doctor si nu te-a abandonat asa, fara sa stii.
carpediem - sa stii ca si pe mine m-a adus dr cu piciorele pe pamant cand voia sa ma interneze de la 36 sapt. intre timp a vazut ca sunt ok si a ramas sa ne vedem inainte de interventie. oricum, la spital esti mai bine monitorizata... numai ca e deprimanta tare atmosfera de acolo... si se mai trezesc unele cu diferite povesti despre doctori si nasteri
dana - pentru linistea ta nu poti face doar jumatate din doza de clexane? si cealalta jumatate maine dimineatza (cand ai sa vezi ca totul va fi bine)... parca mihaela voia sa faca asa...
suzie eu voi face ultima doza luni, 30 ian seara... marti pauza si miercuri dimineatza interventia. voi ati vb despre acest anticoagulant?
nicco, dara - felicitari pentru initiativa de a va face analizele inainte!

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Raluca, eu luni dimineata merg sa discut cu medicul anestezist, am inteles ca el ia decizia, dar in principiu cam asa se va face. La faza cu impartitul clexane-ului in doua parti m-am gandit si eu, numai ca dublez turele de paranoia si atunci imi fac mai mult rau , asa seara inainte de culcare toata doza si pana dimineata imi trece.

Carpediem, dar ai avut probleme in sarcina sau de ce te internezi asa de repede? Daca nu sunt probleme eu zic ca e mai bine acasa, trece timpul mai repede decat in spital.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor nu cred ca e ok sa se imparta clexane, eu data trecuta am impartit fiola si cred ca nu si-a facut efectul cum tb. Stiu ca in spital dc fac jum din fiola restul arunca.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Carpediem - nu stiu de ce te interneaza daca sunteti bine, eventual te poate chema zilnic sa-ti faca o monitorizare a lui bebe. Aia dureaza vreo 20 de min si nu tre sa fii internata pt asta dar .. daca dr ta vrea sa fie preventiva, nici asta nu-i rau, te simti tu mai in siguranta. Oricum sa ne scrii si de acolo :)
Nici eu nu impart inca doza de clexane .. tot sper ca nu am motive, ca sta bebelina cuminte acolo. Am sa-l intreb pe dr luni cand sa opresc clexane-ul desi el nu e foarte afectat de chestia asta, eu cu anestezistul nu cred ca am ocazia sa vb pana atunci la cezariana .. asa ca .. n-amdecat sa ma rog ca va fi suficient timp. Pana la urma urmei,. din cate stiu, daca efectul clexane este inca in corp, se face o injectie cu nu stiu ce vit k sau eventual anestezie totala. Vom vedea!
Oricum se pare ca urmeaza o perioada cu multi bebelusi de clexane :)

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Daneza te apropii de sfarsit si cand vad semnatura ta cu homozigot imi cresc aripile. Pb e ca am si FVL hetero iar asta e la fel de rea cu MTHFR C677T sau poate chiar mai rea.

Legat de vitamina K, stiti daca asta se distruge prin fierbere? Sunt anum alimente care au multa vit K si ma feresc de ele dar nu pot nici sa le elimin complet. Spre ex varza.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

nu stiam ca se elimina prin fierbere, eu incerc sa le elimin dar nu se poate de tot.
si suzie are homozigota, parca si georgia, raluca are 2 hetero care sunt cat una homo .. hai ca se poate.

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Eu mai am si un Pai heterozigot in plus, nu l-am mai trecut in semnatura ca pe langa homozigota aia, nu stiu daca mai conteaza.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Fetelor, dr mi-a zis ca trombofilia pe sarcina face sarcina sa fie cu risc, stiam asta, ca doar stim ce temeri am avut toate in noi atatea luni...si ca vrea de 2 ori pe zi sa-l asculte pe bebe, apoi m-a intrebat la ce etaj stau...pfff..si cand a auzit ca stau la 4.. a zis ca nu ma mai lasa sa urc etajele zilnic si ca oricum ma apropii de termen. Stiu ca o sa innebunesc acolo, nu prea sunt conditii si in plus mie nu-mi place barfa si urasc sa aud tot felul de parascovenii si sa se bage lumea aiurea in taina cu mine Dar nu prea pot sa ma contrazic cu dr, o sa suport si gata, conteaza sa vina bebe sanatos pe lume! Din spital n-am cum sa va scriu...Dar o sa-l pun pe sot sa va anunte cand o sa se nasca bebelinul. Mie mi-e teama sa nu mi-l scoata totusi mai devreme decat as vrea eu...Imi pun tot felul de intrebari, daca o sa respire singur, daca e totul ok cu el..Eu as vrea o tura de Dexa si ea mi-a zis ca nu e nevoie sa facem...cred ca o sa fac eu pe furis pt linistea mea.

Fetelor care aveti sapt viitoare ceza, Raluca, Suzie si posibil si Danezza, injumatatiti-va doza, jumate dim - jumate seara si asa stati linistite ca daca e sa se grabeasca cumva bebe, dupa 12 ore se poate face ceza. O sa avem o gasca de varsatori/varsatoare

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, intrebasem intr-o postare anterioara daca voi luati pasilele din Femibion II impreuna sau separat (una dimineata si alta la pranz, de ex) si cum nu am primit raspuns, am zis sa mai postez o data. Multumesc anticipat pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Balanta, in scurta perioada in care am luat Femibion, le-am luat cum scria pe prospect, adica in timpul mesei, pe amandoua.

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput