Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

QiaoBing - tu ce faci? ai dat vreo veste si nu am vazut eu?

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

danezza eu inca clocesc, abia vineri ma testez

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

danezza eu inca clocesc, abia vineri ma testez

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

abia astept sa te felicit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicenza spune:

Buna fetele. Am si eu niste intrebari. Sper sa nu va plictisesc... si poate ma puteti ajuta..
Anul trecut am fost si eu diagnosticata cu mutatia genei MTHFR A1298C - heterozigota. Aceasta analiza am facut-o in "cautarile mele" de a afla de ce am pierdut o sarcina. Am urmat apoi un tratament cu Aspenter 2 past/ saptamana din aprilie anul trecut. In mai am ramas din nou insarcinata (dr. mi-a zis ca s-a depsitat problema si ca stim ce trebuie sa facem). Acelasi dr mi-a zis sa continui cu aspenter 1/ zi pe timpul sarcinii. In sapt a 8 a sarcina s-a oprit din evolutie. Mi-a dat dr niste past sa fac intrerupere de sarcina, ma chiuretat, etc.. Si de acum incep problemele. Nu m-a chiuretat cum trebuie. Adica mi-a lipit uterul intr-o parte si nu a scos totul. M-am chinuit cu dureri ingrozitoare toata vara. Am gasit un medic deosebit la Bucuresti cu care imi doresc sa pot merge in continuare (in sensul ca m-a chiuretat inca o data si a facut ca lucrurile sa reintre in normal). Insa distanta este destul de mare. Intrebarea mea este urmatoarea: cat de greu este sa duci o sarcina cu un medic la distanta avand aceasta mutatie? Problema este ca organismul nu cred ca imi mai permite sa risc cu medici de aici din zona. Ma obsedeaza deja gandul ca nu stiu ce voi face si sper din tot sufletul ca ma puteti ajuta si ca nu v-am plictisit.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Vicenza, cum sa ne plictisesti...din pacate, ai vazut ca toate avem aceeasi problema. Teoretic, mutatia e usurica, dar cine stie?
Imi pare rau ca ai mai avut si probleme dupa chiuretaj...
Ar trebui sa vedem daca mai sunt fete care merg la ginecologi din Suceava, trebuie sa existe macar un medic bun in oras.
Ai putea sa mai postezi si pe linkul asta, la Gravidute cu trombofilie, poate e acolo o fata din Suceava:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169988&whichpage=7
In caz ca nu gasesti, cred ca ai putea sa faci doar ecografiile morfologice in Bucuresti, si restul de ecografii si analize sa le faci in Suceava. E valabil pentru orice sarcina pana la urma, nu doar la o sarcina + trombofilie.
Trebuie sa scrii repede cateva mesaje, dupa 10 mesaje postate, nu vor mai fi moderate si le vom vedea in timp real, acum apar cu intarziere.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna ziua,

va urmaresc si citesc de ceva timp. Tot ce s-a scris pe forum despre trombofilie am citit si am avut de invatat. Si as vrea sa multumesc fetelor care tin acest forum cu informatii, pareri si situatii din viata lor. Acum o sa va zic cate ceva de spre mine. Incerc de 3 ani si jumatate sa raman insarcinata. Am pierdut o sarcina de 6 saptamani in 2009 . Nu cunosc motivul. In 2011 am aflat ca am trombofilie gena MTHFR 1298 homozigot si gena Pai 675 heterozigot. Iau tratament femifion, magne B6 2/zi si aspenter 1/2 zile. Sper intr-o buna zi sa raman si eu insarcinata. Macar am descoperit din ce cauza nu raman.
Din motive personale am editat acest mesaj. Sper sa ma intelegeti.

Va citesc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Mesajul acesta e sa vad daca mi-a iesit semnatura.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie septembrie 2009, 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Mimi 32, Vicenza bine ati venit

Fetelor eu nu inteleg de ce ne pun sa oprim clexane cu atatea ore inainte de punctie, sunt in total 60 ore pana la punctie plus inca 12-24 dupa punctie iar la cezariana doar cu 12 ore inainte. Pe mine m-a trombozat perioada aia de pauza sub tona de hormoni

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Hello

cris- eu de la magne b6 aveam o pofta de nescris si asa am inceput sa il beau seara in loc de dimineata cum obisnuiam , si am scapat de pofta. Eu daca n-am grija imediat ma ingras, eu am o regula doar o zi pe saptaman de rasfat in rest ma abtin.

sper- eu cred ca de la aspenter o sa fie mai mare endometru si astfel si cantitatea de ciclos. Eu am endometru subtire si nu reactioneaza la estrogen si vasodilator sau altceva, am avut uterul septat pe care l-am inlaturat in urma unei histeroscopi apoi dupa fiecare chiuretaj am facut sinechie uterina (lipirea peretilor uterini), am sindromul Asherman. Si dupa atatea probleme, acuma am uterul cicatrizat ceea ce da in endometru neuniform si subtire, si dupa ce mi s-a recomandat mama purtatoare am facut un tratament care este inca in experiment in SUA si Israel cu neupogen, ce pot sa spun ca in 48 de ore endometrul meu a crescut de la 4 mm la 8.5 mm, ceea ce a fost senzational dar din pacate nu s-au prins embrioni.

vicenza, mimi - imi pare rau ca sunteti si voi mutanmte, dar tot raul spre bine , macar stiti cu ce va luptati si sper ca, cat mai curand sa iesiti invingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Sper- dr. meu a zis doar sa fac jumate de doza de clexane in seara dinaintea punctiei, adica de la 0.6 am facut 0.3 si a decurs totul bine

fetele eu am niste intrebari fara raspunsuri, le voi discuta in martie cu dr. dar pana atunci, si pe prospectul de la estrimax (estrogen) si, si pe al progesteronul scri ca nu se recomanda ptr. cei cu tromboza si eu am luat doze maxime, eu ma gandeam ca probabil ar fi trebuit sa maresc doza de clexane ... in momentul ala nu mi-am dat seama dar apoi tot m-am gandit daca nu si din cauza asta sa nu se fi prins embrioni...

Mergi la inceput