Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele

ilirac, eu am facut din prima zi de stimulare clexane de 0.6 dar inainte de puctie am facut doar jumate de doza...

sper, tu ai endometrul subtire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Alla eu merg la dr. Cucuianu de la clinica de hematologie.

Irilac poate nu m-am exprimat corect in mesajul anterior, scuze. Eu dupa prima sarcina am mers la dr in ideea sa am o confirmare de dr pentru clexane de nu ma bagam pe 0,6. Dar nu a fost nevoie ca dupa ce mi-a vazut mutatiile si cei 60kg ai mei atunci mi-a zis ca obligatoriu 0,8 si chiar putem creste doza daca va fi nevoie. Si m-a pus sa repet antifosfolipidele unde aveam un rezultat cam in dubii, dar in final mi-a iesit negativ.
Dupa a doua sarcina pierduta, m-am mai dus la dr si l-am intrebat daca e nevoie asa cum a zis de crestere de doza, dar a zis ca nu.
Am zis ca poate am sa ii scriu si lui dr Avram sa mai vad o alta opinie, dar iinca nu am ajuns sa ii scriu mail. De fapt ii stiu doar nr de tel, adresa de mail nu stiu.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sunshine4ever, gasesti aici adresa de mail a dr. Avram:
http://www.medcenter.ro/pentru-tine/analize-medicale/coagulare/

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Sunshine4ever, gasesti aici adresa de mail a dr. Avram:
http://www.medcenter.ro/pentru-tine/analize-medicale/coagulare/

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!

multumesc frumos

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetele, incep sa iau si eu aspenter, femibion, magne B6 ... asta pe langa coenzima Q10, Omega 3 + vit E ce luam pana acum pt calitatea ovocitelor ... Am totusi o intrebare ... Voi nu v-ati ingrasat dupa atatea medicamente si vitamine?

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

Mergi la inceput

Cris, eu nu m-am ingrasat, ba chiar am slabit si iau de mai mult de un an tratamentul asta. Am slabit 8 kg in 10 luni.
Sa ai grija ca Vitamina E se ia doar in primele zile ale ciclului.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna tuturor,
Ca sa ma pregatesc ca la carte pentru i inseminare, imi puteti da si mie PM cu mail-ul doamnei Uscatescu?

Sunt o aspiranta cu ceva vechime. Am pierdut o sarcina la 12 sapt in 2009. In urma analizelor am aflat ca am factor 5 si MTHFR hetero. Sotul are ceva probleme deci trebuie sa fac inseminare, caci in cei 3 ani de incercari nu s-a intamplat nimic natural. Acum iau tratament cu aspenter 1/la 2 zile si acid folic 5mg, doar.

Va multumesc, si desi nu scriu prea des va citesc si sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Mikas, ai PM cu adresa de mail.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Cris eu in aproape jumatate de an luasem cam 7 kg. organismul meu are tendinta spre ingrasare si toate vitaminele i-au dat apa la moara.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui danylini

...............

sper, tu ai endometrul subtire?
..........

Danylini in zi 25 am fost la un ecografist pt ca aveam dureri la ovare si voiam sa stiu dc am chisturi. Mi-a zis ca endometrul are 7mm, mi s-a parut f mic pt zi 25 iar dr cu care voi face fiv mi-a recomadat o histeroscopie pt a vedea dc am uterul septat in urma chiuretajului. In zi 2 am repetat eco la o ginecoloaga si aveam endo 5,9mm, nu i s-a parut mic pt ziua asta a CM. Eu cu endo am stat bine mereu cu toate ca aveam cantit mica de menstruatie. Nu stiu dc primul ecografist a masurat bine pt ca nu era ginecolog.
Histeroscopia o voi face pt ca vreau sa fiu sigura ca e totul ok in uter.
Luna asta sunt pe vitamine si iau si aspenter, sunt curioasa cum va fi cantitatea de menstruatie si endometrul.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput