Proteste in tara - 3

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Drrrrragi parrrrticipanti la discutiili de pe forrrumurrrrili (superrrrioarrrre) Desprrrrecopii, sa nu ne inflamam! Noi ne inflamam pe forum, ei raman la coruptia, demagogia, ineficienta si mismasurile lor...

Tocmai ce vazui la TV declaratia onor tov. Ilici, care spune cu toata inocenta si nonsalanta ca guvernul nu are exercitiul dialogului, ca Basescu ar trebui sa accepte ce-i transmite "glasul poporului" si sa-si dea demisia etc. Cred ca l-a lovit amnezia, de isi permite sa comenteze cu atata naturalete... Si cica sa nu confundam ce se intampla acum cu ce a fost in '90, da, acum cei din Piata merita sa fie ascultati si sa fie luati in serios, atunci, pe vremea lui, in Piata se aflau numai golani, drogati, impotriva carora (sa-i amintim) el a chemat minerii.

In alta ordine de idei, acum a inceput agitatia, jandarmii au cerut eliberarea Pietei, iar unii dintre protestatari au inceput sa arunce cu diverse in ei (pietre, garduri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Revin...

Protestele adevarate sunt cu muuuuulti oameni, la lumina zieli....Noaptea sunt altii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Na, ca n-a mai avut rabdare Base, intervin trupele speciale.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu nu m-am hotarat inca daca sunt pro sau contra protestului...
Bineinteles ca respect dreptul fiecaruia de a demonstra.

ma uitam la Ponta care spunea ca a trimis o scrisoare la Cotroceni prin care cerea demiterea guv boc...
de Base nu zicea nimic concret...adevarul este ca in astfel de momente nimeni nu isi doreste presedentia. Nici macar opozitia.
Astia asteapta sa faca curat base si apoi sa apara si ei ca niste floricele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Reportera B1TV e in direct si tipa "Nu ma atinge! Nu ma atinge!", nu am inteles prea bine ce se intampla, ea zice ca jandarmii incearca sa-i protejeze de manifestantii violenti (galeriile fotbalistice?!), care dau cu pietre.

Cineva intreaba din studio de ce trimit numai fete in Piata, iar altcineva e suparat ca fetele astea fac prea mare caz, ce, ele nu stiu ce-i ala jurnalism de razboi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ingrid cred ca singura asemanare a situatiei e piatza universitatii, in rest pentru mine iliescu este doar un comunist care si dupa revolutie a incercat sa arunce tara intr-un sistem dictatorial pe vecie. 2 exemple pentru asta, FSN transformat brusc din structura revolutionara in partid politic si reusita de a numara trei mandate prin gaselnita cu inaintea erei noastre si dupa. Pe basescu nu-l suspectez ca-si pregateste al treilea mandat si nici ca vrea sa lase scaunul mostenire EBA-i. cred si ca fortarea demisiei e o greseala pt momentul actual, am explicat ma inapoi de ce si in plus cei din piatza nu ma reprezinta de nici un fel, ma doare in cot si de marijuana si de taxa auto si baneasa . si nu ma reprezinta cu siguranta ultrasii astia de se bat momentan cu jandarmeria, oricine ar fi ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Cineva intreaba din studio de ce trimit numai fete in Piata, iar altcineva e suparat ca fetele astea fac prea mare caz, ce, ele nu stiu ce-i ala jurnalism de razboi?!

Si eu ii spuneam sotului aseara ca nu inteleg de ce sunt femei reporter in piata dupa ora 22 seara cand s-a demonstrat ca in fiecare seara incepe circul. Si mie mi se pare ca sunt putintel isterice reporterele cand incepe cate-o ambuscada.

Mergi la inceput

banuiesc ca asta e scopul tv-ului sa fie isteric, sa creeze senzatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Vezi Marina ce inseamna dublugandit? Daca ai merge cu comparatiile ceva mai adanc ai descoperi ca pedeul se trage din muma-sa rosie, fesene, si ca vopsitul in alte culori nu schimba naravul.
Iti amintesti de celebra sintagma, comunism cu fata umana? La scara mai mica o intruchipeaza Basescu. Si corect ar fi sa sanctionezi toate derogarile de la litera legii ale acestui vajnic presedinte, inainte de a te supara pe lipsa de democratie de care dau dovada unii dintre noi.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

dupa cum ti-am spus pe iliescu 3 mandate il cam suspectam de totalitarism. si daca imi aduc bine aminte la vremea aceea m-am tinut cat se poate de departe de piatza universitatii , nu era chiar pe gustul meu,

Mergi la inceput