Proteste in tara - 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xenia2006

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Xenia am si o intrebare...
ce iti spune un rezultat la alegerile pt prima functie in stat care arata cam asa:
Basescu 51,2%
Geoana 50,4%

asa cum ai formulat-o, intrebarea nu are sens pt mine

cine a raportat un asemenea 'rezultat'?

asta a fost rezultatul oficial al biroului electoral?

e un exemplu abstract?

e o gluma despre medici, ca nu stiu sa adune?

te rog explica in detaliu (toate detaliile), daca vrei sa aiba sens intrebarea

Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits.

ce iti spune diferenta de un punct procentual la un scrutin pt presedentie...

dpdv teoretic...
precizez ca nu am votat in turul 2...
am fost pana la scoala de care apartineam si m-am intors la masina...
a. i. suport consecintele faptelor mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

scuze ramiris dar exact la astea ultime 2 randuri ai dat cu cultura civica in fasole...atat timp cat fata e cetatean roman si are dreptul constitutional sa voteze cine esti tu sa pui asta in discutie? cu ce drept reprosezi lui basescu incalcarea constitutiei cand tu insuti nu dai 2 bani pe ea?

Marina

Nu stiu unde am scris eu de basescu si de incalcarea constitutiei... dar daca zici tu ma duc sa ma culc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

scuze ramiris dar exact la astea ultime 2 randuri ai dat cu cultura civica in fasole...atat timp cat fata e cetatean roman si are dreptul constitutional sa voteze cine esti tu sa pui asta in discutie? cu ce drept reprosezi lui basescu incalcarea constitutiei cand tu insuti nu dai 2 bani pe ea?

Marina

Nu stiu unde am scris eu de basescu si de incalcarea constitutiei... dar daca zici tu ma duc sa ma culc...

M-am luminat, nu eu trebuie sa ma culc, fragmentul la care te referi ii apartine altcuiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ramiris, si eu, scuze, am uitat sa trag linia de la mesaje

Mergi la inceput

Citat:

Marina

pt ca el nu e om de rand
el este domnul tarii romanesti...

Mergi la inceput

adica noi putem sa ignoram constitutia?

Mergi la inceput

si sa ma intorc la proteste, vad ca hotnews ii da cu ultrasii, astia cine sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Marina

Marina, fenomenul Piata Universitatii a fost democratic? Daca Iliescu isi dadea demisia era democratica schimbarea venita de la un grup de oameni?
De ce ne folosim de termenul de democratie inechitabil si doar atunci cand se asorteaza vederilor naostre politice? Daca Basescu a incalcat constitutia de atatea ori, de ce ne agatam acum de decenta? Si respectarea democratiei? De ce nu i-a oprit decenta pe tinerii de atunci, nu era rusinos sa schimbi un presedinte ca Iliescu?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:

ramiris, si eu, scuze, am uitat sa trag linia de la mesaje

Marina

Eu nu i-am contestat dreptul la vot, nu stiu de unde reiese asta?
Am spus doar ca e patetic modul in care si-l revendica.
Altcineva ii spusese sa nu voteze daca e plecata, eu comentam raspunsul ei la aceasta sugestie.

Dar cred ca prezenta Xeniei pe forum si-a atins obiectivul prin creerea tipului asta de discutii in contradictoriu, nu e vorba de subiectele dezbatute ci de trunura agresiva si belicoasa pe care o da (continui sa cred ca in mod deliberat) discutiei.

Mergi la inceput

Citat:

adica noi putem sa ignoram constitutia?

Marina

este treaba ta daca o respecti sau nu. suporti consecintele faptelor tale..
cat timp nu esti presidinte...sincer nu imi pasa...nu ma afecteaza in nici un fel.

Mergi la inceput