Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
dar am zis io ca PDL nu sunt comunisti? doamne pazeste? am zis doar ca nu vad oportuna demisia nimanui in momentul acesta din lipsa unei optiuni clare si a riscului sa ma trezesc iar cu ilici .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
salcia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Si eu ii spuneam sotului aseara ca nu inteleg de ce sunt femei reporter in piata dupa ora 22 seara cand s-a demonstrat ca in fiecare seara incepe circul. Si mie mi se pare ca sunt putintel isterice reporterele cand incepe cate-o ambuscada. |
Ramiris, ele sunt acolo pentru ca asta e jobul lor. Un job care implica si riscuri, cateodata, ca si in cazul reporterilor barbati. Cat despre isterie, nu cred ca e un atribut exclusiv feminin si se practica si pentru senzationalism, si de frica, presupun.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina ingrid cred ca singura asemanare a situatiei e piatza universitatii, in rest pentru mine iliescu este doar un comunist care si dupa revolutie a incercat sa arunce tara intr-un sistem dictatorial pe vecie. 2 exemple pentru asta, FSN transformat brusc din structura revolutionara in partid politic si reusita de a numara trei mandate prin gaselnita cu inaintea erei noastre si dupa. Pe basescu nu-l suspectez ca-si pregateste al treilea mandat si nici ca vrea sa lase scaunul mostenire EBA-i. cred si ca fortarea demisiei e o greseala pt momentul actual, am explicat ma inapoi de ce si in plus cei din piatza nu ma reprezinta de nici un fel, ma doare in cot si de marijuana si de taxa auto si baneasa . si nu ma reprezinta cu siguranta ultrasii astia de se bat momentan cu jandarmeria, oricine ar fi ei. Marina |
Eu cred ca uslasii sunt provocatorii lui Basescu la fel cum erau si in '90.
In 90 au adus securisti in haine de miner, acum au adus diversi indivizi ca si cum ar fi suporteri din galeria dinamo sau steaua. Cei de la galeria steau au declarat ca nu ei sunt implicati. Probabil sunt doi trei care sunt utilizati ca exemplu si alti zeci care sunt "scapati" printre degete.
Atunci eram dezinformati cu dolari platiti, acum se vorbeste de zeci de lei.
Metodele sunt similare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
acum pricepui, credeam ca uslasii astia sunt niscaiva protestatari mai inflacarati
de ce s-ar apuca basescu sa agite spiritele?
salcia spune:
La ProTV se discuta despre profitul facut de domnul care vinde covrigi in Piata (cu 2 lei, pretul normal e 1 leu). Catalin Radu Tanase e dezgustat de turnura pe care au luat-o lucrurile, de la probleme serioase la covrigi si altele. Intre timp apare in spatele lui un domn cu o pancarta, spune ca nu are serviciu de sase luni si ii e foame, si pare ori in stare de ebrietate ori usor dus...
Se pare ca jandarmii au luat cateva zeci de tineri si i-au dus cu dubele la sectiile de politie.
S-a reluat si traficul in Piata...
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina acum pricepui, credeam ca uslasii astia sunt niscaiva protestatari mai inflacarati de ce s-ar apuca basescu sa agite spiritele? Marina |
Cred ca sunt mai multe motive.
Ca sa creeze o stare de instabilitate, sa aiba pretext sa adopte masuri exceptionale.
Sa nu ne miram daca onlinul o sa fie mult limitat din considerente de siguranta nationala.
Probabil si ca sa descurajeze participarea cetatenilor la proteste, pentru ca oamenii evita sa intre in zone cu violente.
Sa aiba pretext sa acuze organizatorii mitingurilor si sa descurajeze organizarea altor miscari de protest.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Marina, ce vei face cand va cadea de facto regimul Basescu? Prin vot. Fugi din tara, te ascunzi ca vine USL la guvernare?
Sa stii ca i-am spus Xeniei treaba cu votul doar ca raspuns la tupeul ei de a-mi cere sa inchid gura. Avea Olavo de Carvahlo o teorie despre monopolul insultei, unii isi aroga dreptul de insulta, negandu-l las altora indreptatiti sa raspunda. Frustrarile pot fi de multe feluri, dar nu da dreptul nimanui sa si le descarce in fata necunoscutilor. Tine de eticheta.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ela_04 spune:
Eu mai uit pe realitatea live
aratau un tanar in scaunul cu rotile care sa aruncat din scaun pe jos si il tarau jandarmi.
Spunea ca nu pleaca de acolo, ca are o pensie de 100 de lei.
Ingrozitor.
Xenia2006 spune:
Ingrid, constat ca trebuie sa-ti explic pe indelete, cu rabdare, cateva idei de baza
as aprecia daca incerci sa fii atenta, de data asta:
citat din mesajul lui Ingrid S
Strict problema ta, ca sa vorbim pe limbajul tau. Chiar nu ma intereseaza pe mine sa-ti furnizez tie dovezi. Eu ce stiu si ce am trait aici nu-mi ia nimeni. Tu...acolo, cu Obama. |
ce-am scris eu se cheama IRONIE
(este un metoda des folosita in convorbiri, care stimuleaza intelegerea interlocutorului... ei, se pare ca trebuie sa folosesc UN PIC mai multa, de data asta)
nu pot sa consider afirmatiile tale (pana acum, nefondate, cu exceptia unui foarte amuzant 'stiu eu din surse sigure'
![](chatterbox.gif)
mai precis, ce crezi tu despre fraudare e la fel de plauzibil ca rapirea lui base de extraterestri, e-mai-clar-acum?
![](icon_smile_big.gif)
E sugestia mea ce seamana izbitor cu zip it-ul tau. Vrei sa fii respectata, respecta la randul tau. |
vai de mine, da' de unde-ai scos asta?
nu, vreau sa te asigur ca respectul tau este... sa nu exagerez... pur si simplu ultimul lucru care ma intereseaza aici. stai sa compar...
![](advocat.gif)
nope, aveam dreptate, asa e, confirm: fix ultimul.
![](bandit.gif)
nuuu, ceea ce afirm eu este simplu si clar: protejarea drepturilor constitutionale ale fiecarui cetatean
ori, eu cred ca manifestantii urmaresc sa incalce aceste drepturi, si asta ma face sa protestez. impotriva LOR