Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 5
arwen92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
arwen, hello! zi repede cum sunt hainutele! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
de geaba sunt "online"ca nu pot posta acum! trebuie sa se ocupe un moderator de mesajele mele
Ruxita spune:
asteptam cu sufletul la gura momentul culminant al celor 3 zile de gradi - episodul mucii... au venit si aia intr-un mare hal, pana la genunchi... ne asteapta probabil si o noapte fierbinte... am incercat influcid la ora si acum caut prin farmacia casei niste decongestionante nazale... fluimicil de ex. care are excipient aspartam! am renuntat, il si arunc maine...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
arwen92 spune:
ruxita,am incercat sa-ti trimit pm,dar nici asa nu merge!imi spune ca nu primesti mesaje private
decenuela spune:
noi stam in pat...je lalapto el se joaca cu niste piese de constructie..cu magnet...interesant si il intreb..
mami...facem si noi nani...si cu fatza( ma lasi!! ) zice...nuuuu
deci..repetir...iar mie imi pik ochii in gura...si daca mai stau mult ma mai ia si foamea...
ruxita ....uffff....te vad un pic mai linistita..sau resemnata....astea e...mai stii ce frustrari erau cand i-am intzarcat??? asta e..o etapa... cresc copiii nostri
lore pozici ceva cu noua tunsoare?
arwen...cred ca forumul asta e un loc in care lumea se bucura de fiecare data cand revine cineva...asa sigur n-ai fost uitata...
cred ca sting totul..o sa mai umble aiurea vreunsfert de ora...dar o sa vn in pat...n-are incotro
sa aveti o noapte linistita
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexia28 spune:
Intru si eu pe ultima suta de metri
LA MULTI ANI TEODOR! LA MULTI ANI ANDREEA! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI NOROCOSI!
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita asteptam cu sufletul la gura momentul culminant al celor 3 zile de gradi - episodul mucii... au venit si aia intr-un mare hal, pana la genunchi... ne asteapta probabil si o noapte fierbinte... am incercat influcid la ora si acum caut prin farmacia casei niste decongestionante nazale... fluimicil de ex. care are excipient aspartam! am renuntat, il si arunc maine... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Buna!
Eu ii puneam cate o picatura de Vibrocil in fiecare nara. Iar la culcare pe o bavetica agatata de patut o capsula de Inhalant baby si nu i se infunda nasul noaptea.
Somn usor, cu temperaturi normale
miremia spune:
Fetele dragutele, va prezint cea mai recenta campanie a fetelor inimoase de pe forum.
Mie imi place tare mult, sper sa va placa si voua si sa participati activ. Martisoarele lucrate pana acum sunt superbe si cu siguranta vor urma si altele.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi stam in pat...je lalapto el se joaca cu niste piese de constructie..cu magnet...interesant si il intreb.. mami...facem si noi nani...si cu fatza( ma lasi!! ) zice...nuuuu deci..repetir...iar mie imi pik ochii in gura...si daca mai stau mult ma mai ia si foamea... ruxita ....uffff....te vad un pic mai linistita..sau resemnata....astea e...mai stii ce frustrari erau cand i-am intzarcat??? asta e..o etapa... cresc copiii nostri lore pozici ceva cu noua tunsoare? arwen...cred ca forumul asta e un loc in care lumea se bucura de fiecare data cand revine cineva...asa sigur n-ai fost uitata... cred ca sting totul..o sa mai umble aiurea vreunsfert de ora...dar o sa vn in pat...n-are incotro sa aveti o noapte linistita Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si noi abia acum am adormit. I-am stins tot, i-am cantat de vreo 2 ori "baca, al" aka "barca pe valuri" si .....am adormit inaintea lui
Aaaaa....mi-am adus aminte ca voiam sa te intreb ceva: rabdacolul din ce farmacie il iei? E compensat?