Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 6
miremia spune:
Ruxita imi pare rau de episodul muci, sper sa treaca repede!
Loredana off mititica de Lara, nici nu vreau sa ma gandesc la ce a fost in sufletul tau. Va pup!
Ana multumim de cinste, e binevenita si mai tarziu.
Arwen bine ai revenit! Nu cred ca iti sunt moderate mesajele, par sa apara in timp real.
Dece of adormitul asta! Eu am renuntat sa o mai pun pe Mara inainte de 12 la somn, astept sa-si faca un program mai normal, sper eu curand.
Nyny ce faceti?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
arwen92 spune:
mire,cand scriu mesaj primesc un anunt!"mesajul dvs va apare imediat ce este aprobat de un moderator"
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele dragutele, va prezint cea mai recenta campanie a fetelor inimoase de pe forum. Mie imi place tare mult, sper sa va placa si voua si sa participati activ. Martisoarele lucrate pana acum sunt superbe si cu siguranta vor urma si altele. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Am zis eu ca tu esti mereu pe faza!
Am citit si voi cumpara, ca de facut....eu am doua maini stangi.
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui atlantique
Am zis eu ca tu esti mereu pe faza! Am citit si voi cumpara, ca de facut....eu am doua maini stangi. |
Eu de cativa ani nici nu mai cumparam martisoare, anul asta sigur voi cumpara.
Am observat ca nu ai PM-ul activat, activeaza-l, poate iti foloseste pe viitor.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
LA MULTI ANI CAIUS!
Sa cresti mare, sanatos si fericit!
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI IUSTIN!
Sa aveti parte numai de bucurii in viata!
atlantique spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Eu de cativa ani nici nu mai cumparam martisoare, anul asta sigur voi cumpara. Am observat ca nu ai PM-ul activat, activeaza-l, poate iti foloseste pe viitor. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci, cred ca l-am activat, desi pana acum nu am reusit nici macar sa imi schimb poza care apare la mesaje
gata ma duc la ca maine ma ia de buna!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui atlantique
Buna! Eu ii puneam cate o picatura de Vibrocil in fiecare nara. Iar la culcare pe o bavetica agatata de patut o capsula de Inhalant baby si nu i se infunda nasul noaptea. Somn usor, cu temperaturi normale |
mersi de pontul cu Inhalant baby, chiar ma apucase putin disperarea ca nu stiam ce sa-i fac, mucii ziua nu sunt o problema, in schimb noaptea... s-a trezit de 3 ori pana acum si a plans din cauza mucilor ca nu putea respira... si la ultima tura m-a speriat si cu o tuse magareasca, aspra si persistenta... si pt ca nu ma taia capul ce sa-i fac i-am dat nurofen sirop desi nu are febra, am inteles ca e bun si la dureri, raceli, gripe, viroze, nas infundat... s-a potolit si a adormit la loc, respira ceva mai bine...
am si vibrocil dar pe terminate, dar si nasic, ma intreb daca o fi bun (1-2 zile)?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
LA MULTI ANI KAY!
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI IUSTIN!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
Ruxita spune:
in cateva minute se fac 2 ani fix de cand sunt mama de baietel si eu nu sunt in the party mood... ma iertati? revin maine cu ceva cald de la cuptor... si ceva rece de la frigider...
In schimb va pup si va urez NB!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
arwen92 spune:
La multi ani Kay!
La multi ani Tudor!
La multi ani Iustin!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!