Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Am reusit sa stau de vorba mai mult cu educatoarea... mi-a zis ca-i place foarte mult de Kay, ca e cuminte, atent, interesat de activitati, nu bruscheaza pe nimeni, nu ia jucarii de la alti copii, se joaca cu toti copiii... ca e usor de modelat si vom face treaba buna!

si ca-i pun pe olita din juma in juma de ora si ca s-ar putea sa scapam si noi repede de pampers...

si am gasit solutia salvatoare!!! sa-i dau dimi aparatul foto educatoarei si seara sa-l iau plin de poze si filmulete!!! si asa poate reusesc si eu sa-mi rezolv parte din frustrari si griji si emotii...(neconstructive)

la party a fost bine, i-au pus pelerina de print, i-au cantat la multi ani, s-au jucat cu baloane, au dansat... luni sau marti voi primi pe CD inregistrarile facute...

da, e bun si acel jurnal de bord, mai bun decat nimic... in el educatoare consemneaza principalele observatii sau povesteste pe scurt ce-a facut copilul - de ex. Kay azi a mototolit pt prima data hartie creponata, dar s-a plictisit de activitate, ca apoi sa revina la ea (si astea le-am aflat din acel jurnal)... ca a mancat tot felul 1 si a mancat doar o jumatate de fel 2... ca sa stat sau nu la olita... daca a adormit repede sau greu... s.a.m.d.

ma opresc ca m-am rascracanat pe tot forumul cu odiseea noastra de 3 zile de gradi... v-am impartasit o experienta, a noastra... ca n-aveam habar de ce ma asteapta, nu-mi imaginam in primul rand ca va fi atat de greu pt mine... imi faceam doar griji pt el...

dar, ei, vine weekendul si 2 zile de dragoste netarmuita cu piticul!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Miremia, te inteleg cu tortul cu fructe de padure, eu l-am comandat cu o crema de iaurt si fructe de padure si un mousse de vanilie cu visine.

Ayanna, imi plac foarte mult mesajele tale! Felicitari pt succesul cu olita!
pentru protestatara mica!
Si noi la fel cu banii, trebuie obligatoriu sa aiba bani in buzunar cand pleaca de acasa. Noi platim intrarea in parc, asa ca a vazut ca ii sunt necesari, dar nu vrea sa ii dea pe ai lui

Ale1212xa, imi pare rau de accident. sa treaca repede. Incearca sa ii dai cu Dologel. Este pe baza de musetel si propolis (se foloseste pt dureri de dinti, pt afte, etc) si are gust bun. Lui A. ii trece repede cu Dologel, ca am mai avut si noi asemenea incidente.
In legatura cu problema mea, el nu a avut simptome deloc. Citisem si eu de testul cu banda, dar nu l-am facut ca nu se vede nimic cand il schimb, iar de ieri ii analizez fiecare pampers cu kk mai ceva ca asistentele de laborator Oricum, trebuie sa ne facem si noi analiza asa ca ii mai recoltez si lui o tura si duc la alt laborator sa vad ce iese si acolo.

Dece, merci de sugestie
Te inteleg perfect cu adormitul tarziu. A. adoarme dupa 23 - 23.30 in fiecare seara.....si sotul cu aceleasi reprosuri....cred ca toti barbatii au aceiasi mama
Si eu mi-am amintit de bunatatile Plateei. Cat am citind, pana m-am prins ca ea nu manca.....

Ruxita, cu plansul lui Kay la plecarea la gradi....a curs putin sange pana la urma, nu a fost complet indiferent.
Imi pare rau de faza cu petrecerea; am inteles ca asa se procedeaza la majoritatea gradinitelor, dar asta nu inseamna ca pt noi este mai usor.

BF, drum bun! Nu te necaji cu vorbitul. Nici A nu repeta la inceput daca spunea gresit indiferent cat il rugam noi, dar am incercat sa nu il mai corectez cand pronunta ceva si il felicitam. Nu stiu daca atitudinea aceasta a contat sau ar fi evoluat oricum asa. Si eu am fost foarte stresata, ca varul lui, cu 2 luni mai mare a vorbit f repede si f corect, dar privind retrospectiv si A a avut aceiasi evolutie dar cu decalajul de rigoare.

Lorex, merci! Am luat deja ceva pe baza de plante si maine ii fac miere cu seminte de dovleac. Vreau sa ii mai fac inca o data analiza si daca iese pozitiv ii fac si tratament alopat pt ca tratamentul pe baza de plante este de durata si nu pot sa il las cu chestiile acelea in el atata timp.

Loredana, offff, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut. Sanatate multa!
Bravo Lara ca papi singurica si ca te comporti ca o adevarata domnisoara la stilist!
Pe A l-am tuns a patra oara si abia acum a stat cuminte, dupa ce trei zile inainte am exersat acasa.

Gata, sper ca nu am uitat pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Va multumim,fetelor,pentru urari!

Simply.,da,stau bine cu moralul acum,in spital am fost saptamana trecuta.....Am fost si la medicul ei intre timp si zice ca se aude perfect plamanul,deci s-a rezolvat,e sanatoasa!

Atlantique,pentru Lara e prima e tunsoare...Ea e foarte creata si avea de acum un cap,mama,mama...Plus ca era foarte greu la pieptanat,asa ca ne-am decis sa o tundem,cu mare greuDar acum ma bucur ca ii sta mult mai bine asa,inainte arata ca un pudel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

fetele, ma iertati.....va multumesc tuturor pentru frumoasele urari!
nu am intrat sa las macar un fursec ceva pt ca pur si simplu....pur si simplu....nu am cand si nici prea cu ce....copil racit.....din astea....nici cu moralul nu stau prea bine....

asa ca poate va delectati acum cu niste tort diplomat si o gura de sampanie!

lore, multa sanatate...horror ce zici tu acolo.....la mine se intra in panica si la un 37.5....

_
mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

va mai amintiti ne noi?
nu am mai intrat de mult,probabil nici nu mai facem parte din aceasta familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

va mai amintiti ne noi?

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte

Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore

bineinteles ca nu am uitat de tine. dar de ce sa spui ca nu mai faci parte din familia noastra?!....
hai, spune-ne ce ai/ati mai facut. ce face darius? cred ca e baiat maaare acum

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:

va mai amintiti ne noi?

bineinteles ca nu am uitat de tine. dar de ce sa spui ca nu mai faci parte din familia noastra?!....
hai, spune-ne ce ai/ati mai facut. ce face darius? cred ca e baiat maaare acum

_

in primult rand sa-ti traiasca baiatul!si sa ai o sarcina usoara!
Darius este baiat mare!si multumesc Lui Dumnezeu este un copil cuminte si ascultator!
nu ne certam la masa(nu ne-am certat niciodata)am inceput sa vorbim,suntem disciplinati iubitori si speculanti! ne jucam frumos stie sa ne inveseleasca mereu .

Mergi la inceput

mda...eu va raspund dar cred ca din cauza ca nu v-am mai scris de mult mesajele mele sunt din nou moderate...

Mergi la inceput

ana ,eu am raspuns imediat la mesaj ,dar cred ca nu este un moderator in zona sa-mi modereze si mie mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

va mai amintiti ne noi?

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte

Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore

arwen, hello! zi repede cum sunt hainutele!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput