Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna tuturor,mamici si pufi!

Cu scuzele de rigoare,zic la multi ani tuturor pufilor pe care nu i-am felicitat la timp,sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parinti!Sa va dea Dumnezeu noroc si o viata minunata,plina numai de lucruri frumoase si bune!

Noi am trecut printr-o perioada mai grea,am stat cu Lara in spital aproape o saptamana.Diagnostic:bronhopneumonie severa,ajunsi la spital la 3 dimineata cu un copil cu insuficienta respiratorie partialaHorror!Totul s-a petrecut intr-o zi,adica dimineata a inceput sa-i curga nasul,apoi pe la pranz a inceput sa tuseasca cate putin,spre seara tusea de-a binelea,eram deja pregatite sa mergem a doua zi la doctor,insa nu am mai asteptat,peste noapte respira din ce in ce mai greu si ne-am urcat in masina si am fugit la urgenta la spital,unde a fost pusa la oxigen si ne-a internat imediat...
A facut inhalatii,in ziua urmatoare a fost rau de tot,era asa palida si moale ca o carpaGroaznic a fost sa o vad asa,nu va pot povesti
Dupa o zi de tratament,se simtea deja muuuult mai bine,ziua urmatoare deja a inceput sa manance cate putin....

Sper ca nu v-am indispus,simteam nevoia sa povestesc....

In rest,ce sa va mai zic?Ma laud si eu cu ceva,mananca Lara singura,inclusiv iaurt si chestii mai lichide...Si chiar nu se face varza!

Ah,si inca ceva!Am fost la tuns amandoua,si fiica-mea statea in scaun,cu revista in mana si suzeta in guramai citea,se mai uita in oglinda,intorcea capul intr-o parte si in cealalta ca sa vada cum ii staFoarte cumintica a fost...Cam atat!

Va pup cu mare drag pe toate si toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Saliu!

Cofee mai aveti? Ca mi-ar trebui una...ma doare capul de mor, nush ce pana mea. Asa ma ia cateodata si ma doboara. Si azi e plina de bucatarit, nush cum o sa ma descurc.

ALEXA..pupicei lui Dragos, sa-i treaca repede buba. Si-o fi lovit buza cu dintisorii pe interior, dar ei acum se refac repede. Asta sa fie singura problema!

DECE...empatizez cu tine la capitolul adormit puradic. Si noi la fel, frichineala maxim intinsa pana tarziu si de obicei eu cedez prima si motzai printre frichinelile ei. Nu mai zic ca inainte sa accepte sa sting lumina tre sa-i citesc toate cartile cu povesti si ma asculta linistita si casca de zici ca ma inghite si cand zic gata-gata acum adoarme in secunda doi sare iar pe pat si ma prosteste ca vrea la baie sa faca pish sau vrea apa sau...sau...plus povesti cu insiratul tuturor personajelor care dorm la ora aia, cum ziceai si tu...
So...rabdacol si noi cat incape...de fapt eu m-am obisnuit deja cu programul asta si mi se pare ca face parte din rutina noastra.

BF...nu are acces la bani fii-mea, sau cel putin nu la banii nostri, dar primeste diverse 'bacsisuri' (de obicei la aniversari , sarbatorile de iarna, evenimente de astea etc) de la bunici, matusi &co si la simbolica banului in sine ma refeream, ca prefera banii in loc de alt gen de cadouri, nu neaparat ca se joaca cu banii in mod uzual, doamne feri. Ideea e ca tzine la bani si intelege ca-s ai ei si ca au valoare (pentru ca i-am tot explicat cand mergeam la magazin ca tot ce luam de acolo trebuie platit cu banuti si ca trebuie sa muncim pentru banutii astia - la partea asta din urma mai am de lucrat :))) )si cu greu am reusit s-o 'aburim' sa ni-i dea sa-i punem la pusculita (care bineinteles ca tot la noi sta si nu are ea acces, dar stie clar ca e a ei si ca atunci cand primeste banuti, acolo trebuie sa-i stranga).
E clar ca banii au microbi si telefoanele si tastatura de la calculator chiar, dar aici era vorba de o situatie controlata de noi, partea cu igiena nu e lasata la voia intamplarii, nicidecum cum am lasat eu sa se inteleaga prima data.

RUXI...daca o fi econoama, nu-i bai, dimpotriva, dar mi-e teama sa nu se transforme intr-o pitzi din aia care pune pret numai pe bani. Bineinteles ca toata situatia de acum e in spirit de gluma si amuzament, dar chiar imi doresc sa o educ ca un om responsabil, cu valori si principii echilibrate si sa o invat sa-si traiasca viata cu bucurie si pasiune indiferent de valoarea contului din banca. Acum depinde si de 'aluat', avand in vedere ca tendintele actuale pe care le manifesta nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu ce dorim noi. Dar suntem optimisti...

SIMPLY...raspund la tine, ca am vazut felicitarile in legatura cu olita. De bine ce m-am laudat, in ceas nu tocmai potrivit imi dau seama, mi-a facut un kk mare si frumos in chiloteii cu masinute, de care era mandra foc. So, rabdacol si pe aceasta linie cat incape...sper sa fi fost doar un incident izolat, ca am cam ignorat-o azi si probabil asta e forma ei de protest. Isteata fata are mama! Imi trage cate una unde ma doare mai tare, eu in oala cu mancare pana in gat...ce putea fi mai potrivit ca sa-mi intrerupa sesiunea de bucatarit???

LOREX...eu va invidiez maxim pentru gradinita voastra. Ma tot uit pe FB la poze si sunt permanent wow. Asa o gradi mi-as dori si eu pentru Daria. Adevarul ca eu habar n-am cum se desfasoara 'ostilitatile' la gradile noastre, dar pana in toamna ma interesez. Pupam Bobitza ochi frumosi.

RUXI...am citit ultimul mesaj si iti trimit o imbratisare maaaaaaare. E greu cu taiatul ombilicului, greu. Pentru tine mai ales, ca pentru Kay face parte din evolutie.

V-am pupat. Ma duc sa iau o pastila ceva inainte sa-mi plesneasca de tot bostanul asta de cap.
O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ayanna... chiar ieri ma gandeam sa-ti impartasesc findingurile mele despre migrene... tratamente de preventie si ameliorare ... magneziu... riboflavina... coenzima Q10... spilcuta... si ulei de menta in crize

ti le zic pe toate intr-un mail cu dozele recomandate (mai mari decat in curele obisnuite)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Cu scuzele de rigoare,zic la multi ani tuturor pufilor pe care nu i-am felicitat la timp,sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parinti!Sa va dea Dumnezeu noroc si o viata minunata,plina numai de lucruri frumoase si bune!

Noi am trecut printr-o perioada mai grea,am stat cu Lara in spital aproape o saptamana.Diagnostic:bronhopneumonie severa,ajunsi la spital la 3 dimineata cu un copil cu insuficienta respiratorie partialaHorror!Totul s-a petrecut intr-o zi,adica dimineata a inceput sa-i curga nasul,apoi pe la pranz a inceput sa tuseasca cate putin,spre seara tusea de-a binelea,eram deja pregatite sa mergem a doua zi la doctor,insa nu am mai asteptat,peste noapte respira din ce in ce mai greu si ne-am urcat in masina si am fugit la urgenta la spital,unde a fost pusa la oxigen si ne-a internat imediat...
A facut inhalatii,in ziua urmatoare a fost rau de tot,era asa palida si moale ca o carpaGroaznic a fost sa o vad asa,nu va pot povesti
Dupa o zi de tratament,se simtea deja muuuult mai bine,ziua urmatoare deja a inceput sa manance cate putin....

In rest,ce sa va mai zic?Ma laud si eu cu ceva,mananca Lara singura,inclusiv iaurt si chestii mai lichide...Si chiar nu se face varza!

Ah,si inca ceva!Am fost la tuns amandoua,si fiica-mea statea in scaun,cu revista in mana si suzeta in guramai citea,se mai uita in oglinda,intorcea capul intr-o parte si in cealalta ca sa vada cum ii staFoarte cumintica a fost...Cam atat!

Lara

big hug de la noi si multa sanatate! bine ca v-ati mobilizat la timp, desi evolutia a fost una extrem de spectaculoasa! la cat mai putine raceli si toate minore!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Saliu!

RUXI...am citit ultimul mesaj si iti trimit o imbratisare maaaaaaare. E greu cu taiatul ombilicului, greu. Pentru tine mai ales, ca pentru Kay face parte din evolutie.

_
Mami de gagalice cu ochi de ciocolata

crezi ca e asta??? eu ma simt de parca mi-au confiscat copilul, mi l-au sechestrat, rapit... ca l-am instituionalizat... cum ziceam ca-tr-un film cu nazisti care zmulg copiii de la gaturile mamelor lor poloneze... acum exagerez, sper sa intelegeti si sa-mi iertati spam-ul meu pe tema asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

pt ca m-am interesat si avand in vedere ca vor fi multe aniversari...va pot spune ca, la orice cofetarie( oarecum respectabila) preturile de tort figurina e in jur de 50-60 ron/kg.

rux...mie-mi vine sa plang..pe bune...exact cum ziceam..din momentul in care e....institutionalizat...ce urat suna...nu mai e proprietate personala....:((...si trebuie noi, ca parinti sa ne supunem anumitor reguli....totusi.. avand in vedere ca era doar a 3-a zi..ce dracu au studiat acele cucoane mai multa psihologie si stiu f bine ca nu e greu doar pt copil cu aceasta integrare ci mai ales pt mama...care pana mai ieri statea non stop cu acel copil. eu sunt sigura ca as fi gasit o formula astfel incat fara a fi vazuta sa las mama sa-si vada copilasul atunci cand i se canta la multi ani...pt ca e un evenimant special...

nu te supara pe mine rux insa..parerea mea e ca trebuie sa-i faci un tortulez...fie ca vin copii sau nu la el..macar sa fie in familie..sa-i canti si tu si sa-l strangi tare in brate

EU NU SUNT PREGATITA SA-L DAU LA GRADI

bf..cu banii...jiji cam are acces...din cauza ca sunt dezordonata...in fiecare poseta sigur mai sunt bani...monezi..bancnote...imi mai ia portofelul...si scoate tot din el..inclusiv manii...cum le zice el...stiu ca sunt microbi...ca nu-i pk...insa...desi evit sa aiba acces uneori...

lore..offffff...prin ce ai trecut...multa sanatate..

iar am uitat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ayanna... chiar ieri ma gandeam sa-ti impartasesc findingurile mele despre migrene... tratamente de preventie si ameliorare ... magneziu... riboflavina... coenzima Q10... spilcuta... si ulei de menta in crize

ti le zic pe toate intr-un mail cu dozele recomandate (mai mari decat in curele obisnuite)

Primit mail, salvat, studiat! Thanks!!!
Sunt optimista in ceea ce priveste rezultatele...te tin la curent.
Magneziu mi s-a mai recomandat si de medicul de familie, dar n-am fost serioasa in tratament si asa-mi trebe. Acum insa mi-a cam ajuns la os si tre sa fac ceva, ca altfel o iau pe aratura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Lara

Ce repede se agraveaza la copii!! Doamne, bine ca ati plecat la spital. Bine ca a trecut.

Ce tare imagine, cu suzeta in gura, revista in mana si pe scaunul de la coafor. Really fashionista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Loredana sanatate multa, cred ca a fost cumplit ce ai simtit atunci cand fetita respira greu; e bine ca isi revine , te-am simtit un pic optimista si asta e bine :)

Ruxita si Dece voi vreti sa faceti neaparat omul sa ; eu inca nu am dat-o la gradinita, abia acum vedem 2 gradi montessori dar numai gandul la cum va fi m-a deprimat , deci Ruxita inca nu sunt la faza cu gradi dar cred ca voi simti aceleasi emotii pe care le-ai descris

Tot citesc despre lapte uht....cati oameni atatea pareri

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna si de la noi!

Abia am reusit sa ma strang de pe drumuri.

Ruxita, ii dau Liv ca sa ii protejez ficatul de celalalt tratament.
Imi pare rau ca te simti trista, dar cred ca este o etapa catre independenta lui fata de tine, incearca sa vezi partea pozitiva. Este bine ca macar consemneaza ceva in jurnalul acela ca la noi nu am auzit pe nimeni sa primeasca asa raport (mai spunea si Alex, cred, ca primeste periodic raport pe e-mail).

Miremia, multumim de capitol nou! Cum esti tu mereu pe faza!
Si multumesc ca ne-ai trecut in listuta!

Si.....

LA MULTI ANI BBTeo!!!

LA MULTI ANI ANDREEA!!!

SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!

Citesc si revin.

Mergi la inceput